Cukrovka - test OGTT opět dotaz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.2.15 22:00

@Bibi239 to jo ale zdravotnicka kreativita je potom na ukor pacientky..pokud pacientka bude chodit po vypití glukozy, umele si hladinu glykemie snizuje, nebot ji pohybem spaluje…nehlede na to, ze po vypiti davky se muze nekomu udelat spatne…byla jsme na OGTT v labine viz vyse..a opravdu si to nemuzu vynachvalit, v klidu jsem 2 hodiny odpocivala…sice trikrat odber krve, ale vim, ze je to tak spravne a vysledek nebude nicim zkresleny :)…ale pravda, vsude je to jinak 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
19.5.15 10:35

Milé maminky, je tu některá, která jste byla v nedávné době na testu OGTT v Praze a kde Vám ho udělali správně? Dnes jsem na něm byla, ale nebyl dokončen, protože hladinu cukru nalačno jsem měla 5,2, ale měřeno z prstu glukometrem, což jsem se dočetla, že je špatně. Za dva dny mám přijít znovu, ale raděi bych šla tam, kde celý test udělají správně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
19.5.15 10:41

Byla jsem na poiklinice na Karláku-velké odběrové centrum, nabírali mě 3× ze žíly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
15.3.20 16:32

Šli byste v současné situaci na tento test? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
15.3.20 16:53

@pamapi byla jsem zrovna v pátek. Myslím, ze v těhu žádné zbytečné vyšetření nejsou a špatný výsledek (který zrovna mám) se musí řešit :think: taky se mi nechce chodit na polikliniku zbytečně, před chvilkou jsme řešili s manžou těhu kontroly… Jdu ve středu a taky se mi nechce, ale přijde mi rizikovější být nesledovana doktorem, obzvlášť když mám rizikové tehu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
15.3.20 17:59

@pamapi byla jsem v utery, necekala jsem v cekarne s ostatnimi, ale asi 10 metru dale v cekarne revmatologie, ale ne kvuli viru, ale otevrenymu oknu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí