Ohřívač láhví Lovi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ohřívač láhví lovi
Nevíte prosím někdo jaký je mezi těmito ohřívačkami rozdíl? Máte někdo doma jste spokojené?
viz níže
Děkuji za každou odpověd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tady nejdou vkládat odkazy? Máte tedy někdo ohřívačku lovi jste spokojené?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mela jsem tu nejlevnejsi od LOVI vydrzela vsechny deti, ted ji maji dalsi pribuzni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jizvíková píše:
Mela jsem tu nejlevnejsi od LOVI vydrzela vsechny deti, ted ji maji dalsi pribuzni
Nejdou mi tady vložit odkazy, ale našla jsem 2 druhy jednu celou bílou a druhou bílo-růžovou. Připadá mi že je v tom jen barevný rozdíl a trochu v desingu.Vy jste měla tu celou bílou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monous.g píše:
Nejdou mi tady vložit odkazy, ale našla jsem 2 druhy jednu celou bílou a druhou bílo-růžovou. Připadá mi že je v tom jen barevný rozdíl a trochu v desingu.Vy jste měla tu celou bílou?
mela jsem bilou s mdrym koleckem–kupovano 2010
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jizvíková píše:
mela jsem bilou s mdrym koleckem–kupovano píše: Více
Aha tak ty co jsem našla modré kolečko nemají. I tak moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monous.g Ahoj, ja mam bilo-ruzovou, a byla jsem moc spokojena. Chci ji prodat, tak kdybys mela zajem, ozvi se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anemary píše:
@monous.g Ahoj, ja mam bilo-ruzovou, a byla jsem moc spokojena. Chci ji prodat, tak kdybys mela zajem, ozvi se.
Já musím ještě vyzkoušet jestli z ní ten náš malý bude pít a doufám že nebudem muset kupovat jinou.Je ještě v nemocnici. A za kolik ji budeš prodávat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monous.g ted jsem to asi nepochopila, pises o ohrivacce, z ni prece maly pit nebude, to nepozna v cem si mu tu flasku ohrivala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a stala tosicovku, prodam ji za 400,byla pouzivana cca 10mesicu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anemary píše:
@monous.g ted jsem to asi nepochopila, pises o ohrivacce, z ni prece maly pit nebude, to nepozna v cem si mu tu flasku ohrivala.
Ne jde mi o to že jsem mu koupila lahvičku lovi a k tomu chci koupit ohřívačku. Malý je ještě v nemocnici a nevím kdy pujde domu. Učí se pít z lahvičky už tam a nevím jestli nebude mít problém s tím když pak bude pít z jiné savičky víš? Tak proto píšu že nevím jestli nebudu muset koupit pak nějakou jinou lahvičku. I když do té ohřívačky jde více typu že
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo tak
my jsme meli lahvicky lovi, avent a mam a vlezly sw tam v poho vsechny, takze neboj, das tam jakoukoliv, je dost siroka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a to mi právě říkala sestřička v nemocnici at nekupujem nějakou drahou kdyby si na ni nezvykl, jde o tu savičku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit