Ohřívač láhví Lovi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
46
13.6.13 14:28

Ohřívač láhví lovi

Nevíte prosím někdo jaký je mezi těmito ohřívačkami rozdíl? Máte někdo doma jste spokojené?
viz níže

Děkuji za každou odpověd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46
13.6.13 14:30

Tady nejdou vkládat odkazy? Máte tedy někdo ohřívačku lovi jste spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
13.6.13 14:31

Mela jsem tu nejlevnejsi od LOVI vydrzela vsechny deti, ted ji maji dalsi pribuzni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.6.13 14:41
@jizvíková píše:
Mela jsem tu nejlevnejsi od LOVI vydrzela vsechny deti, ted ji maji dalsi pribuzni :D

Nejdou mi tady vložit odkazy, ale našla jsem 2 druhy jednu celou bílou a druhou bílo-růžovou. Připadá mi že je v tom jen barevný rozdíl a trochu v desingu.Vy jste měla tu celou bílou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
13.6.13 14:42
@monous.g píše:
Nejdou mi tady vložit odkazy, ale našla jsem 2 druhy jednu celou bílou a druhou bílo-růžovou. Připadá mi že je v tom jen barevný rozdíl a trochu v desingu.Vy jste měla tu celou bílou?

mela jsem bilou s mdrym koleckem–kupovano 2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.6.13 14:49
@jizvíková píše:
mela jsem bilou s mdrym koleckem–kupovano píše: Více

Aha tak ty co jsem našla modré kolečko nemají. I tak moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
13.6.13 16:19

@monous.g Ahoj, ja mam bilo-ruzovou, a byla jsem moc spokojena. Chci ji prodat, tak kdybys mela zajem, ozvi se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.6.13 17:04
@Anemary píše:
@monous.g Ahoj, ja mam bilo-ruzovou, a byla jsem moc spokojena. Chci ji prodat, tak kdybys mela zajem, ozvi se.

Já musím ještě vyzkoušet jestli z ní ten náš malý bude pít a doufám že nebudem muset kupovat jinou.Je ještě v nemocnici. A za kolik ji budeš prodávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
13.6.13 21:12

@monous.g ted jsem to asi nepochopila, pises o ohrivacce, z ni prece maly pit nebude, to nepozna v cem si mu tu flasku ohrivala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
13.6.13 21:14

Jo a stala tosicovku, prodam ji za 400,byla pouzivana cca 10mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.6.13 21:19
@Anemary píše:
@monous.g ted jsem to asi nepochopila, pises o ohrivacce, z ni prece maly pit nebude, to nepozna v cem si mu tu flasku ohrivala.

Ne jde mi o to že jsem mu koupila lahvičku lovi a k tomu chci koupit ohřívačku. Malý je ještě v nemocnici a nevím kdy pujde domu. Učí se pít z lahvičky už tam a nevím jestli nebude mít problém s tím když pak bude pít z jiné savičky víš? Tak proto píšu že nevím jestli nebudu muset koupit pak nějakou jinou lahvičku. I když do té ohřívačky jde více typu že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
13.6.13 21:22

Jo tak :mrgreen: my jsme meli lahvicky lovi, avent a mam a vlezly sw tam v poho vsechny, takze neboj, das tam jakoukoliv, je dost siroka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.6.13 21:23

Jo a to mi právě říkala sestřička v nemocnici at nekupujem nějakou drahou kdyby si na ni nezvykl, jde o tu savičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
14.6.13 20:29

JO, tak kdybys ji pak chtela, napis mi SZ a domluvime se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí