Ohřívačka jídla
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Co mate proti mikrovlnce? Jen vim, ze mliko se v tom nema delat, ale prikrmy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brooucinda píše:
Jo čekala jsem, že se to nebude líbit…
Je to přeci tvoje věc v čem ohříváš
ať už se to někomu líbí nebo ne. A když ti mikrovlnka vyhovuje, tak proč ne ![]()
- Citovat
- Upravit
Mám od Aventu - používala jsem už na MM a jsem spokojená. Případně stačí hrnec s horkou vodou, tam se akorát musí ohlídat čas.
Na výlety vozím termosku s horkou vodou a skleničku ponořím tam.
Osobně si raději počkám, když byl prcek menší, tak chytal z jídla ohřátého v mikrovlnce průjem… ![]()
@svycarka cos měla za ohřívačku? Mně ta naše Avenťácká ořeje i na 50°C, když to tam zapomenu ![]()
- Citovat
- Upravit
@Prcíček píše:
Co mate proti mikrovlnce? Jen vim, ze mliko se v tom nema delat, ale prikrmy?
Spousta lidí si stále myslí, že je ohřívání v rouře škodlivé. To je celé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ms.Blueberry Bohužel ne že by mi úplně vyhovovala. Je to rychlý a opravdu ohřátý, ale je to mikrovlnka… Jsem s ní spokojená ![]()
- Citovat
- Upravit
@gabi.design píše:
Spousta lidí si stále myslí, že je ohřívání v rouře škodlivé. To je celé.
Protože k ohřívačce napíšou, že se nedoporučuje ohřívat v mikrovlnce a zlo je na světě…vznikne z toho pak ne že se to nedoporučuje, ale nesmí.
- Citovat
- Upravit
Já jsem si dala do malého hrnce (nebo většího hrnku) horkou vodu a skleničku nebo krabičku s příkrmem postavila do toho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ms.Blueberry píše:
Protože k ohřívačce napíšou, že se nedoporučuje ohřívat v mikrovlnce a zlo je na světě…vznikne z toho pak ne že se to nedoporučuje, ale nesmí.
Jenže podle mě se to nedoporučuje z důvodu nestálého ohřívání a ne z důvodu nějaké škodlivosti. Mýlím se snad?
- Citovat
- Upravit
Kdyz nemam sebou ohrivacku tak take uvarim vodu ve var konvici a dam to do horke vody
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brooucinda píše:
@Ms.Blueberry Bohužel ne že by mi úplně vyhovovala. Je to rychlý a opravdu ohřátý, ale je to mikrovlnka… Jsem s ní spokojená
Mě šlo hlavně o to, že se tady zase schyluje k takovému tomu rýpání
Každý ať si přeci ohřívá v čem chce. Je to jeho volba a jeho dítě ![]()
- Citovat
- Upravit
@Brooucinda píše:
Jenže podle mě se to nedoporučuje z důvodu nestálého ohřívání a ne z důvodu nějaké škodlivosti. Mýlím se snad?
Taky si myslím
Kdyby to bylo škodlivé, tak by se v tom asi neohřívalo vůbec ![]()
- Citovat
- Upravit
@Brooucinda píše:
Ne, nemylíš, ohřívání v mikrovlnce není jedovaté ani závadné. Nedoporučuje se v ní akorát rozmražování. Docela vyčerpávající článek o mikrovlnkách je tady: http://www.odbornecasopisy.cz/index.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit