Ohřívačka jídla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1490
28.5.13 21:26

@Antonie Bolavá smim vedet proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679

Co mate proti mikrovlnce? Jen vim, ze mliko se v tom nema delat, ale prikrmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
@Brooucinda píše:
Jo čekala jsem, že se to nebude líbit…

Je to přeci tvoje věc v čem ohříváš :pankac: ať už se to někomu líbí nebo ne. A když ti mikrovlnka vyhovuje, tak proč ne :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Billi
28.5.13 21:27

Mám od Aventu - používala jsem už na MM a jsem spokojená. Případně stačí hrnec s horkou vodou, tam se akorát musí ohlídat čas.
Na výlety vozím termosku s horkou vodou a skleničku ponořím tam.
Osobně si raději počkám, když byl prcek menší, tak chytal z jídla ohřátého v mikrovlnce průjem… :roll:

@svycarka cos měla za ohřívačku? Mně ta naše Avenťácká ořeje i na 50°C, když to tam zapomenu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29436
28.5.13 21:28
@Prcíček píše:
Co mate proti mikrovlnce? Jen vim, ze mliko se v tom nema delat, ale prikrmy?

Spousta lidí si stále myslí, že je ohřívání v rouře škodlivé. To je celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
28.5.13 21:29

@Ms.Blueberry Bohužel ne že by mi úplně vyhovovala. Je to rychlý a opravdu ohřátý, ale je to mikrovlnka… Jsem s ní spokojená :palec:

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
28.5.13 21:31

@gabi.design A je nebo není?!

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
@gabi.design píše:
Spousta lidí si stále myslí, že je ohřívání v rouře škodlivé. To je celé.

Protože k ohřívačce napíšou, že se nedoporučuje ohřívat v mikrovlnce a zlo je na světě…vznikne z toho pak ne že se to nedoporučuje, ale nesmí.

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda

@Kelsey Správně! :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
7932
28.5.13 21:32

Já jsem si dala do malého hrnce (nebo většího hrnku) horkou vodu a skleničku nebo krabičku s příkrmem postavila do toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
28.5.13 21:32
@Ms.Blueberry píše:
Protože k ohřívačce napíšou, že se nedoporučuje ohřívat v mikrovlnce a zlo je na světě…vznikne z toho pak ne že se to nedoporučuje, ale nesmí.

Jenže podle mě se to nedoporučuje z důvodu nestálého ohřívání a ne z důvodu nějaké škodlivosti. Mýlím se snad?

• Citovat
  • Upravit
1679
28.5.13 21:33

Kdyz nemam sebou ohrivacku tak take uvarim vodu ve var konvici a dam to do horke vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
28.5.13 21:34
@Brooucinda píše:
@Ms.Blueberry Bohužel ne že by mi úplně vyhovovala. Je to rychlý a opravdu ohřátý, ale je to mikrovlnka… Jsem s ní spokojená :palec:

Mě šlo hlavně o to, že se tady zase schyluje k takovému tomu rýpání :roll: Každý ať si přeci ohřívá v čem chce. Je to jeho volba a jeho dítě :nevim:

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
28.5.13 21:35
@Brooucinda píše:
Jenže podle mě se to nedoporučuje z důvodu nestálého ohřívání a ne z důvodu nějaké škodlivosti. Mýlím se snad?

Taky si myslím :pankac: Kdyby to bylo škodlivé, tak by se v tom asi neohřívalo vůbec :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29436
28.5.13 21:36
@Brooucinda píše:
Jenže podle mě se to nedoporučuje z důvodu nestálého ohřívání a ne z důvodu nějaké škodlivosti. Mýlím se snad?

Ne, nemylíš, ohřívání v mikrovlnce není jedovaté ani závadné. Nedoporučuje se v ní akorát rozmražování. Docela vyčerpávající článek o mikrovlnkách je tady: http://www.odbornecasopisy.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí