Ohřívačka lahví Beaba - máte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3815
17.3.13 21:26

Ohřívačka lahví Beaba - máte?

Líbí se mi ohřívačka do auta Beaba Gipsy http://sterilizatory-a-ohrivace.heureka.cz/…psy/galerie/ Zajímalo by mě, jak dlouho ohřívá? Je vhodná i pro lahve Anti-colic MAM? Jak jste spokojeni? Využíváte ji i v autě? Nebo myslíte, že je ohřívačka do auta zbytečná? Děkuji moc za odpovědi a názory :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.3.13 21:30

Já jsem dostala ohřívačku darem a nikdy jsem ji nevyužila. co v tom chceš ohřívat? vodu stejně musíš mimču převařovat a na cesty si vezmeš termosku! je to podle mě jen zbytečný krám a vyhozené peníze.
omlouvám se za anonym, ale chodí sem příbuzná, od které jsem ohřívačku dostala..

• Citovat
  • Upravit
850
17.3.13 21:34

Ahoj, me ohrivacka pripada taky jako zbytecnost, ja teda kojila (a ted kojim mladsiho), ale i kamaradka, ktera mela holcicku na flasce rikala, ze je to na nic… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
17.3.13 21:46

Já už mám právě 6m holčičku, stále kojím, ale už ohřívám příkrmy a večer kaši a nebaví mě to v hrnci… Já si teda myslím, že do auta je to zbytečný, ale můj chlap to do auta chce :nevim: No mně by asi stačila nějaká levná, když nevím, jak moc to budu využívat, ale chlap zase nechce, abych kupovala nějakej no name šmejd :nevim: Chtěl by tuto, ale já nemůžu na ni najít žádnou recenzi :nevim: Jako líbí se mi, ale zdá se mi zbytečně drahá. Kdyby byla fakt super, tak bych ji asi koupila. Jde mi o to, jak dlouho ohřívá… Aby to bylo rychlejší než když to ohřívám v hrnci… Další věc, že nevím, jak dlouho ještě budu kojit, když dostává 3× denně něco jinýho než prso, jestli mi to mlíko za chvíli nezmizí… Ale když to čtu, tak asi půjdu do té levné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
17.3.13 21:49

Já si zas bez ohřívačky nedokážu nic představit. Malej je na UM, dneska už nepřevařuju ale používám stále kejenckou vodu a když jsem převařovala, převařila jsem si celou flašku, přelila a jenom ohřívala. Ušetřilo mi to docela dost času. Cvičíme vojtovku, takže než jdu cvičit dám ohřát vodu a když máme docvičeno jen namíchám. Používáme taky MAM, ale jak je tam ten šroubovací spodek tak tam zateče voda a pak jsme oba mokří, takže ohřívám ve skleněné a přeliju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
17.3.13 21:54

@Kačka1977 O tom jsem také uvažovala, že bych kdyžtak ohřívala v jiné lahvi… A můžu se zeptat, jakou máš ohřívačku? Já si také převařím vodu dopředu a pak jen přihřívám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
17.3.13 21:57

@Kačka1977 Koukám, že máš chlapečka o 20 dní staršího od naší Sofinky :D Přihříváš v ohřívačce i příkrmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.13 23:20

Měla jsem tu ohřívačku z Aukra za tři stovky, jak říkáte „nounejm šmejdku“ a funguje stále a dobře. Ohřívala jsem hlavně odstříkané MM a příkrmy. Ohřeje se to podle mého názoru asi stejně rychle jako v hrnci (fyzika platí v hrnci i v ohřívačce), ale výhodou je to, že si můžeš nastavit to ohřát a i když to třeba dýl nevyndáš (není hlad nebo čas apod.), udržuje to tu požadovanou teplotu. Víc jak 300 bych za to nedávala. Na cesty jsem vozila vodu v termosce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
17.3.13 23:29

@Milu_Stodůlky Jé tak to jste mě potěšila, protože jsem právě tu nounejm šmejdku z aukra objednala :lol: Takovou tu se zeleným víčkem, že? :D Tak jsem na to zvědavá :lol: A ohřeje opravdu na tu požadovanou teplotu? Četla jsem, že některé třeba přehřívají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16965
18.3.13 05:13

Já si díky tomu, že malá byla 3 měsíce v nemocnici, nezvykla na kojení, ale mléko mám. Takže bez ohřívačky ani ránu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
18.3.13 08:31

@wona Mám tuhlehttp://www.babytip.cz/lahve-a-termosky/ohrivace-lahvi/p/ohrivacka-lahvi/ . Kupovala jsem ji v lékárně v porodnici. MAlej je v sprnu ale neplánovaně - měl se narodit až říjnu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.13 20:44
@wona píše:
@Milu_Stodůlky Jé tak to jste mě potěšila, protože jsem právě tu nounejm šmejdku z aukra objednala :lol: Takovou tu se zeleným víčkem, že? :D Tak jsem na to zvědavá :lol: A ohřeje opravdu na tu požadovanou teplotu? Četla jsem, že některé třeba přehřívají :think:

Jde to tam nastavit, co nastavim, tak ohřívá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí