Ohřívačka lahví Beaba - máte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ohřívačka lahví Beaba - máte?
Líbí se mi ohřívačka do auta Beaba Gipsy http://sterilizatory-a-ohrivace.heureka.cz/…psy/galerie/ Zajímalo by mě, jak dlouho ohřívá? Je vhodná i pro lahve Anti-colic MAM? Jak jste spokojeni? Využíváte ji i v autě? Nebo myslíte, že je ohřívačka do auta zbytečná? Děkuji moc za odpovědi a názory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem dostala ohřívačku darem a nikdy jsem ji nevyužila. co v tom chceš ohřívat? vodu stejně musíš mimču převařovat a na cesty si vezmeš termosku! je to podle mě jen zbytečný krám a vyhozené peníze.
omlouvám se za anonym, ale chodí sem příbuzná, od které jsem ohřívačku dostala..
- Citovat
- Upravit
Ahoj, me ohrivacka pripada taky jako zbytecnost, ja teda kojila (a ted kojim mladsiho), ale i kamaradka, ktera mela holcicku na flasce rikala, ze je to na nic… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už mám právě 6m holčičku, stále kojím, ale už ohřívám příkrmy a večer kaši a nebaví mě to v hrnci… Já si teda myslím, že do auta je to zbytečný, ale můj chlap to do auta chce
No mně by asi stačila nějaká levná, když nevím, jak moc to budu využívat, ale chlap zase nechce, abych kupovala nějakej no name šmejd
Chtěl by tuto, ale já nemůžu na ni najít žádnou recenzi
Jako líbí se mi, ale zdá se mi zbytečně drahá. Kdyby byla fakt super, tak bych ji asi koupila. Jde mi o to, jak dlouho ohřívá… Aby to bylo rychlejší než když to ohřívám v hrnci… Další věc, že nevím, jak dlouho ještě budu kojit, když dostává 3× denně něco jinýho než prso, jestli mi to mlíko za chvíli nezmizí… Ale když to čtu, tak asi půjdu do té levné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si zas bez ohřívačky nedokážu nic představit. Malej je na UM, dneska už nepřevařuju ale používám stále kejenckou vodu a když jsem převařovala, převařila jsem si celou flašku, přelila a jenom ohřívala. Ušetřilo mi to docela dost času. Cvičíme vojtovku, takže než jdu cvičit dám ohřát vodu a když máme docvičeno jen namíchám. Používáme taky MAM, ale jak je tam ten šroubovací spodek tak tam zateče voda a pak jsme oba mokří, takže ohřívám ve skleněné a přeliju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačka1977 O tom jsem také uvažovala, že bych kdyžtak ohřívala v jiné lahvi… A můžu se zeptat, jakou máš ohřívačku? Já si také převařím vodu dopředu a pak jen přihřívám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačka1977 Koukám, že máš chlapečka o 20 dní staršího od naší Sofinky
Přihříváš v ohřívačce i příkrmy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem tu ohřívačku z Aukra za tři stovky, jak říkáte „nounejm šmejdku“ a funguje stále a dobře. Ohřívala jsem hlavně odstříkané MM a příkrmy. Ohřeje se to podle mého názoru asi stejně rychle jako v hrnci (fyzika platí v hrnci i v ohřívačce), ale výhodou je to, že si můžeš nastavit to ohřát a i když to třeba dýl nevyndáš (není hlad nebo čas apod.), udržuje to tu požadovanou teplotu. Víc jak 300 bych za to nedávala. Na cesty jsem vozila vodu v termosce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Milu_Stodůlky Jé tak to jste mě potěšila, protože jsem právě tu nounejm šmejdku z aukra objednala
Takovou tu se zeleným víčkem, že?
Tak jsem na to zvědavá
A ohřeje opravdu na tu požadovanou teplotu? Četla jsem, že některé třeba přehřívají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si díky tomu, že malá byla 3 měsíce v nemocnici, nezvykla na kojení, ale mléko mám. Takže bez ohřívačky ani ránu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wona Mám tuhlehttp://www.babytip.cz/lahve-a-termosky/ohrivace-lahvi/p/ohrivacka-lahvi/ . Kupovala jsem ji v lékárně v porodnici. MAlej je v sprnu ale neplánovaně - měl se narodit až říjnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wona píše:
@Milu_Stodůlky Jé tak to jste mě potěšila, protože jsem právě tu nounejm šmejdku z aukra objednalaTakovou tu se zeleným víčkem, že?
Tak jsem na to zvědavá
A ohřeje opravdu na tu požadovanou teplotu? Četla jsem, že některé třeba přehřívají
Jde to tam nastavit, co nastavim, tak ohřívá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit