Syn strašně pije

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
603
16.3.13 09:57

Syn strašně pije

Ahoj,
malému budou 2 roky, a já mu dělám pití snad každou půlhodinu. Spotřebuje tak 15 plínek za den, jak ho do hodiny nepřabalím, je pročůranej až do bot. Můj odhad je, že vypije zhruba 2 litry. Nemůže být nějak nemocnej, nic mu teda není, doktorka nic neříkala, ale že pije tolik, jsem jí teda neříkala. Třeba je to tím, že mu sladká šťáva prostě chutná. Když jsme někde na cestě, v obchodě, tak pít nemusí, ale doma je jak průtokáč :P Můj druhý 4-letý syn vypije za den tak 3dc, což je zase málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
16.3.13 10:00

Zacni davat neco min sladkeho, na zizen vypije cokoliv. 2 litry sladkeho je hodne - co se tyka cukru. Treba zpocatku vuc michej s vodou a postupne spis vic te vody.
Ja jsem pila od malicka jaj silena, nasi mi rikali velbloudek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
16.3.13 10:01

Měli by vypít deci na kilo… To je tak norma…

Ale mám kamarádku, co jí prcek pije 4,5l denně 8o a dr na to nic neřekla…

No a zkus mu nedat sladké a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
16.3.13 10:01

Kolik by měl vypít
http://www.vyzivadeti.cz/…ezim-a-deti/

doporučuju nesladit, sledovat přesné množství a pokud by to bylo nějak extra víc než doporučené, tak řešit s doktorkou, žízeň může být průvodním jevem některých nemocí, ale vzhledem k tomu, že píšeš dva litry sladkého pití, tak bych to přikláněla spíš tomu, že mu jede cukr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
16.3.13 10:04

Já spíš jestli nemůže mít třeba cukrovku :( Manžel se včera zhrozil, že jsme nedávno kupovali 6 balíků plen a mám sotva jeden 8o Šťávu mu sice tak sladkou nedělám, ale přesto zkusím jen tu vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
16.3.13 10:07

A nemuze to byt tim, ze by mu ta stavy jenom chutnaly?

• Citovat
  • Upravit
2816
16.3.13 10:09
@Terezm píše:
Já spíš jestli nemůže mít třeba cukrovku :( Manžel se včera zhrozil, že jsme nedávno kupovali 6 balíků plen a mám sotva jeden 8o Šťávu mu sice tak sladkou nedělám, ale přesto zkusím jen tu vodu

to by k tomu ještě měl i další příznaky, jako únavu, úbytek váhy… ale určitě bych to pro jistotu dr řekla aby mu udělala test na cukr ;). za to nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.3.13 10:10

A z čeho pije? u nás z flašky s dudlíkem dá klidně 2, 5 litru i víc. a z hrnečku vypije o dost míň.

• Citovat
  • Upravit
11117
16.3.13 10:10

@Terezm
tak se porad s doktorkou, pro tvuj klid muze udelat krevni test, tam by se to ukazalo. ale jak rikam, ja piju hodne nadprumer od malicka a cukrovku nemam.
to piti mu zkus prvni spis vic a vic redit, at se zas nesekne uplne, ze vodu proste nechce. ja popravde taky cistou vodu nemusim, ale staci mi do ni primichat trosku neceho a staci.
ps: podle nadpisu prispevku jsem si myslela, ze tady nekdo chce resit alkoholismus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.3.13 10:17

Dcera se ted taky dost rozpila, porad chce abychom ji delali stavu - kolik toho ale vypije, nevim, jsem rada ze pije, driv to byl des bes.
Taky mame sladke, nic jineho nechce, ale obcas zkousim vodu a kdyz ma zizen tak se i trochu napije.

tak bych omezila sladke a nabizela vodu a hlidala si to. mel by pak pit min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
16.3.13 10:18

Co bych za to dala, můj syn nevypije ani dvě deci za den :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.3.13 10:18

@lucenka jo, to je taky fakt! taky jsem si vsimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
16.3.13 10:19
@El-Brno píše:
Kolik by mě:-) l vypít
http://www.vyzivadeti.cz/…ezim-a-deti/doporučuju nesladit, sledovat přesné množství a pokud by to bylo nějak extra víc než doporučené, tak řešit s doktorkou, žízeň může být průvodním jevem některých nemocí, ale vzhledem k tomu, že píšeš dva litry sladkého pití, tak bych to přikláněla spíš tomu, že mu jede cukr :mrgreen:

Souhlasím a zároveň bych méně sladila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
16.3.13 10:23
@Gabrielaaa píše:
Co bych za to dala, můj syn nevypije ani dvě deci za den :zed:

No právě, můj 4-letej nevypije ani jednu flašku a malýmu jí plním 10× denně… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
16.3.13 10:23
@lucenka píše:
A z čeho pije? u nás z flašky s dudlíkem dá klidně 2, 5 litru i víc. a z hrnečku vypije o dost míň.

má tu flašku na brčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko