Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý večer,
máte doma a využíváte vysavač na okna? Rozhoduji se mezi Leifheit a Kärcher.
Nebo máte někdo zkušenost s levnější značkou a i tak přístroj funguje?
Děkuji za reakce.
@1Luca Máme Leifheit, používám já a mamka a jsme obě spokojené. Vytkla bych snad jen horší ždímání té „žíňky“ na namydlení oken - když se jen otře o okraj nádoby, na krajích zůstane víc mokrá, musí se na to myslet a otírat důkladně. Je to asi tím, že je delší, než by bylo potřeba. Ale možná už to dělají líp, stroj máme už určitě dva roky.
Mam z Lidlu a funguje pekne, stal, matne tusim, sedm stovek. Jinak to bude asi hodne podobny, dulezity je akorat udrzovat tu sterku cistou.
@1Luca píše:
@matkabagristy a můžeš mi prosím napsat důvod?
no, já mám skvrny, a ona ne. Nevím nakolik záleží na úhlu pohledu ![]()
Prosím Vás, můžete popsat, jak to vlastně funguje? ta špinavá voda je nasávána dovnitř? A nebryndá to?
@Burj Chalifa U toho Karchru je nadobka s vodou, na ktere je měkký nástavec neco jako na mopu. Tim to nastrikas a rozetres po okne a tim elektrickym Karchrem to stiras a ta voda z okna tece dovnitř, ale me z toho vecne padají kapky a na okně zůstávají cmouhy. ![]()
Ještě jednou děkuji za rady, mám tedy Leifheit a dneska jsem se vrhla na okna. Musím vychytat kraje, ale jinak naprostá spokojenost. Rychlost a efektivní výsledek
.
Našla jsem dobré recenze na tento čistič, máte ho někdo? Co dobře čistí žaluzie?
@chipsa píše:
Našla jsem dobré recenze na tento čistič, máte ho někdo? Co dobře čistí žaluzie?http://parni-cistice.heureka.cz/…ium/recenze/#…
Mám ho a jsem spokojená
Okna mám beze čmouh, umytí je rychlovka ![]()