Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte,
koupili jsme stinitka do auta na okna. Ale nekdy je sundame, kdyz slunicko nesviti, aby Honzik videl. Popr. se to potom hleda kde se to zasunulo… ![]()
Na jednou aute jsem videla, ze maji rolety, takze to tam muzou mit pripevnene cely rok a jen v pripade potreby stanout. Ptali jsme se na 2 benzinkach, ale nemeli to.
Mate nekdo takove roletky a kdyz tak kde jste je kupovali????
Diky za tip.
Kac+H
ve firme to maji u sluzebniho auta… je to tam zabudovany uz od vyrobce, je to super, i na zadnim okne.
Budu si to taky pořizovat, našla jsem www.slunatko.cz pod Baby programem jsou autodoplňky, mají moc hezké roletky pro holky i kluky za super cenu 249,– zkus se kouknout, jinak mám problém, ještě mi nikdo neporadil jak přihodit odkaz, takže promiňte ![]()
my jsme si taky rolety pořídili a je to moc fajn. koupíš je v jakémkoliv obchodě kde prodávají doplňky do aut stojí kolem 250 - 300Kč takže pohodička. Jediná nevýhoda je to že se nedají jen tak předělat do jiného auta, třeba do babiččiného a to se pak Isabelka vsteká že na ní svítí sluníčko.
Ahojky,
tak my máme s medvídkem Pú a kupovala jsem je tady :
Holky, mě by moc zajímalo jestli to proti sluníčku stačí. Máme v autě takové ty klasické s přísavkou a mám 2 na sobě a stejně je přes to slunce dost ostré. Díky za odpověď.
Ahoj, mně by též zajímali zkušenosti s roletami a stínítky do auta, co se zastínění týče - zda to opravdu funguje a dostatečně zastíní??? Měli jsme klasické na přísavku - černé a nic moc.
Teď bychom chtěli pro dceru - líbí se nám taková stínítka ve formě statické fólie s obrázkem ( http://www.nextik.cz/index.php?… )- ale příjde mi to dražší než ostatní a tak bych chtěla vědět, zda by to stačilo…díky za jekékoliv postřehy ![]()
Popř. máte-li někdo zkušenosti s roletkou na přísavky jako je tato: http://www.nextik.cz/index.php?…
rolety a jiný stínítka jsou naprd, boj s pálícím sluníčkem se nám podařilo vyřešit až autofóliema, nechávali jsme to lepit konkrétně zde - autofolie Tinter a krom toho že to opravdu bezvadně funguje tak se mi líbil přístup, žádný tlačení do něčeho co nechci, zkrátka mi všechno vysvětlili a dobře poradili. pravda není to nejlevnější, ale záruku dávaj deset let a to ani to auto nevydrží ![]()
My jsme koupili roletky na přísavky, řekla bych, že je to zastínění stějné jako u těch samostatných stínítek na přísavky, ale stačí to, ted jsme s nima absolvovali cestu do Chorvatska. Je fajn, že se to dá kdykoliv srolovat nahoru, nemusí se nic sundávat. ![]()