Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Okna máme, dveře jsme nechali bílé,bala jsem se aby to nebylo az moc tmave. Nabytek mame převážně v dekoru svestky. Foto nemám ještě nebydlime.
máme ořech jen z venku, vnitřek bílý. vevnitř by mi to přišlo hodně tmavé, ale mi tady máme málo světla. ![]()
Máme okna, dveře máme modré (jedny vínové a jedny přírodní - možná na ně časem přijde barva).
Nábytek tmavý, výjimečně přírodní).
Nám tak vyhovuje
, rozjasňuji jinak.. ![]()
Okna mame klasika vevnitr bily ale dvere orech, myslim, ze spousta lidi ma interierovy dvere v dekoru dreva. . Nijak zvlast jsme interier neladili
ale videla jsem i vnitrni okna orech s parapetama orech a libilo se mi to moc, sice to byl tmavsi byt, my dlouho premysleli o vnitrni barve a pak jsem si rikala, ze ty hnedy jsme dal meli i vevnitr ![]()
Ahoj. Já mám okna a dveře ořech i zevnitř. Podlahy také v podobném dekoru a nábytek mám laděný v šedo-zelene. Je to ok. Neubírá nám to nijak světlo. Jen jsme měnili dveře které byli prosklené za méně prosklené a ve vstupu je trošku tmaveji ale nevadí nám to.
Mame okna vevnitr i zvenku orech, zarubne orech, ale dvere bile. Vchodove dvere taky orech, schodiste orech, ale bilou dlazbu, bilou kuchynskou linku a orech desku, skrine bile a treba zidle a stul orech. Jinak okna mame od EU okna a i kdyz jsou plastove tak maji ten profil cely tmave hnedy takze vypadaji v oboustranne barve skvele, zadny bily plast.