Okna a dveře ořech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1378
12.8.18 11:10

Okna máme, dveře jsme nechali bílé,bala jsem se aby to nebylo az moc tmave. Nabytek mame převážně v dekoru svestky. Foto nemám ještě nebydlime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
12.8.18 11:12

máme ořech jen z venku, vnitřek bílý. vevnitř by mi to přišlo hodně tmavé, ale mi tady máme málo světla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
12.8.18 11:48

Máme okna, dveře máme modré (jedny vínové a jedny přírodní - možná na ně časem přijde barva).
Nábytek tmavý, výjimečně přírodní).
Nám tak vyhovuje ;), rozjasňuji jinak.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60999
12.8.18 13:19

Okna mame klasika vevnitr bily ale dvere orech, myslim, ze spousta lidi ma interierovy dvere v dekoru dreva. . Nijak zvlast jsme interier neladili :mrgreen: ale videla jsem i vnitrni okna orech s parapetama orech a libilo se mi to moc, sice to byl tmavsi byt, my dlouho premysleli o vnitrni barve a pak jsem si rikala, ze ty hnedy jsme dal meli i vevnitr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
12.8.18 14:17

Ahoj. Já mám okna a dveře ořech i zevnitř. Podlahy také v podobném dekoru a nábytek mám laděný v šedo-zelene. Je to ok. Neubírá nám to nijak světlo. Jen jsme měnili dveře které byli prosklené za méně prosklené a ve vstupu je trošku tmaveji ale nevadí nám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
12.8.18 16:08

Mame okna vevnitr i zvenku orech, zarubne orech, ale dvere bile. Vchodove dvere taky orech, schodiste orech, ale bilou dlazbu, bilou kuchynskou linku a orech desku, skrine bile a treba zidle a stul orech. Jinak okna mame od EU okna a i kdyz jsou plastove tak maji ten profil cely tmave hnedy takze vypadaji v oboustranne barve skvele, zadny bily plast.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max