Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A otázka zní? no prostě rodinka zlodějů a matka se synem ještě k tomu brání exekuci, to je myslím další trestný čin.
@jakanas otázka zní:kdyz ten blb půjde na policii, ze jim mamka vzala peníze z jejiho vlastního uctu, co s tím policie zmuze?? Když si je tam posílají pravidelne? Protože to jde z výplaty ty přítelkyně..me to prijde divny.. Dobrovolne má napsáno mami číslo účtu aby ji tam chodili peníze..
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu si k vám pro názor..Mam bratra 29let, má syna s přítelkyní. Můj bratr je případ sám o sobě..Fetak, zloděj…
Před 3lety ukradl druhymu brachovi z účtu peníze 4000 kc..do dneska nechapeme jak se mu to povedlo.Me prodal foťák za 4000kc a máme prodál vrtacku za 3000kc. svoji bejvaly pritelkyni dluží 100 000kc.. Mamu okrada do dneska,,je to třeba routr na wifi atd..kolik mama do něj dala peněz z prodeje baraku..škoda mluvit..
Mama se s nim do ted ještě bavila, ale přišla o praci a nikdo ji nechtěl ze sourozencu pomoct..tak udělala následovně
Nechávají si k mame posílat peníze (maji exekuci na úctě (bracha nepracuje),chodí ji tam měsíčne vzdy 13 000kc, vždy jim to dala, ale ted se tak nastvala ze si tím zaplatila nájem atd..
Po kom tu zlodějinu synáček asi zdědil? ![]()
Proč nepomuzes mamince ty?
moje babička vážně onemocněla a teta, jeji dcera, si ji nastehovala domu, dala vypoved a o babicku se starala. Ja bych udelala to samé, ať se bude jednat případně o nemoc, ťuk ťuk, nechci nic přivolat, tak finanční problémy.
Anonym, informace o zdravotním stavu rodiny.
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu si k vám pro názor..Mam bratra 29let, má syna s přítelkyní. Můj bratr je případ sám o sobě..Fetak, zloděj…
Před 3lety ukradl druhymu brachovi z účtu peníze 4000 kc..do dneska nechapeme jak se mu to povedlo.Me prodal foťák za 4000kc a máme prodál vrtacku za 3000kc. svoji bejvaly pritelkyni dluží 100 000kc.. Mamu okrada do dneska,,je to třeba routr na wifi atd..kolik mama do něj dala peněz z prodeje baraku..škoda mluvit..
Mama se s nim do ted ještě bavila, ale přišla o praci a nikdo ji nechtěl ze sourozencu pomoct..tak udělala následovně
Nechávají si k mame posílat peníze (maji exekuci na úctě (bracha nepracuje),chodí ji tam měsíčne vzdy 13 000kc, vždy jim to dala, ale ted se tak nastvala ze si tím zaplatila nájem atd..
Moralne to chapu, ale je to take zlodejina bohuzel. Myslim, ze s tim policie nic meudela. Proc si mamce nepomohla ty?
@Anonymní píše:
@jakanas otázka zní:kdyz ten blb půjde na policii, ze jim mamka vzala peníze z jejiho vlastního uctu, co s tím policie zmuze?? Když si je tam posílají pravidelne? Protože to jde z výplaty ty přítelkyně..me to prijde divny.. Dobrovolne má napsáno mami číslo účtu aby ji tam chodili peníze..
Dosáhne tím, že se zřejmě prokáže matce úmysl obohacení a exekutor zjistí, kam se odkloňují peníze.
Prostě oni porušují zákon a matka též
@Anonymní píše:
Proč nepomuzes mamince ty?moje babička vážně onemocněla a teta, jeji dcera, si ji nastehovala domu, dala vypoved a o babicku se starala. Ja bych udelala to samé, ať se bude jednat případně o nemoc, ťuk ťuk, nechci nic přivolat, tak finanční problémy.Anonym, informace o zdravotním stavu rodiny.
Já ji navrhovala ať se přestěhuje k nam ( bydlím na druhým konci republiky),to nechtěla. Posílala jsem jivaspon peníze na jídlo, ale 8000tisic si fakt dovolit poslat nemůžeme.. Sami platime nájem, máme výdaje a jeden plat..
Exekuce v rodině jsem řešila. Šlo to za pomoci rodiny. Dotyčná je pod finanční kontrolou a postavena před hotovou věc- jak nepřijde důchod, stěhuješ se pod most. V prai to realizovat nelze, ale jako strašák vůči osobě ne příliš vysokého intelektu a rozhledu snad dostatečné
@Anonymní píše:
Já ji navrhovala ať se přestěhuje k nam ( bydlím na druhým konci republiky),to nechtěla. Posílala jsem jivaspon peníze na jídlo, ale 8000tisic si fakt dovolit poslat nemůžeme.. Sami platime nájem, máme výdaje a jeden plat..
tak bude žít z cizích peněz, paráda ![]()
@matkabagristy ted už praci zase ma, slo jen o jeden měsíc, ale matka si taky za to může sama..ale kdyby šlo do tuhyho, tak je jasny, ze půjdu svědčit proti bratrovi, ale, nevím proc by to vlastně melo zajit takhle daleko, kdyz dělají trestný čin obě strany
@Anonymní píše:
Tohle přehnala tvoje máma. Nezlob se na mě, ale okradla o peníze vlastního syna.
Nadáváš tady, že jí okrádal brácha, podváděl a okrádal a jak je to špatně. A teď udělala máma úplně to samé. Dokonce ho okradla o třináct tisíc! To je hodně peněz, bratr s nimi jistě počítal, také asi musí někde platit svůj nájem, za něco jíst.
To, že je tvůj bratr idiot, rozhodně nechci popírat. Je to idiot. Nicméně TO, co na něm považujete za špatné, teď udělala máma a to má být v pořádku?
Nepochybuji o tom, že tvoje máma ty peníze potřebovala. Nicméně nemůže je prostě jen tak někomu jinému vzít. Má se domluvit.
A co ty? Proč jí teda nepomůžeš ty???
No jestli mamě dluží peníze tak bych to jako kradež až do splaceni dluhu neviděla a myslim že nebude ani policie. ![]()
@ppalea píše:
No jestli mamě dluží peníze tak bych to jako kradež až do splaceni dluhu neviděla a myslim že nebude ani policie.
peníze nejsou jejího syna, ale jeho přítelkyně, takže úplně cizí osoby. I kdyby to tak nebylo, není to tak jednoduché, jak si představuješ
A proč si přítelkyně nezridi vlastní účet a nenechá si posílat peníze tam, to má taky exekuci? Co dodat, povedená rodinka. Také jsme takovou část příbuzenstva mame, trochu vzdálenější, už má dluhy jen jeden ( ze čtyř), ale protože nevykazuje žádnou snahu s tím neco dělat, tak asi neskončí úplně dobře.
Ahoj, jdu si k vám pro názor..
Mam bratra 29let, má syna s přítelkyní. Můj bratr je případ sám o sobě..Fetak, zloděj…