Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Markéta188 píše:
Jerguš je fakt hrůza a Viktor se mi taky nelíbí. Samuel je hezký, ale nesmí vzniknout oslovení Samík, nevím jak to je na Slovensku. Lukáš neurazí ani nenadchne. Oliver se mi líbí
Samík vznikne 100%
Jerguš? To jsem v životě neslyšela, zní mi to jako příjmení. Z vašeho výběru Viktor.
Jerguš je dobrá pomsta
cokoliv co končí na L je hrozný jazykolam, ášové na bambilion způsobů taky děs. Nejlíp mi vychází ten Viktor.
Z Olivera bude Olík, to si nezaslouží ani ten chlapec, ani to jméno
Je to o zvyku…Měla jsem na VŠ spolužáka Jerguše a byl to totálně cool týpek. To jméno k němu patřilo, kdyby se jmenoval Honza nebo Tomáš, tak o něm sotva vím
Takže já bych se toho nebála
Jeroným je moc hezké (místo toho Jerguše).
A ve výběru Oliver nebo Samuel.
Jerguš je hardcore, ja jeste pamatuju, kdyz jsme se Slovákama byli jedna republika a v zivote jsem tuto hrůzu neslysela a navic v kombinaci s prijmenim je to děs, to už muzete dat rovnou Chrudoše… ![]()
Zbožňuji jména Jáchym a Viktor. Jméno Lukáš prostě nemusím, Samuel mi evokuje salmonelózu, Oliver se mi z vašeho výběru líbí, ještě jméno Oskar je pěkné. Benedikt je taky super a Forrest.
@K92 píše:
@Russet to je zrovna pěkný jazykolam dvě L za sebou
Jak pro koho. Kdo nedrmolí, normálně to vyslovit jde.
Jerguš slyším poprvé v životě (a to už opravdu nejsem úplně nejmladší) a fakt se mi to nelíbí. Ani si neumím představit varianty oslovování kromě Jerguši.
![]()
Místo Jerguše bych dala Jirku nebo Jindřicha a muž mu pak může říkat Jerguši jako zdrobnělinou.
@Samy píše:
Jerguš slyším poprvé v životě (a to už opravdu nejsem úplně nejmladší) a fakt se mi to nelíbí. Ani si neumím představit varianty oslovování kromě Jerguši.![]()
Gušíku ![]()