Oliver, Samuel, Jerguš, Lukáš, Viktor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8302
4.5.22 13:46
@Hanka1 píše:
@Adki Jo tak jmeno se stava desne cool jen tím, ze ho da naka no name influencerka…aha no tak jo no… :mrgreen:
:lol: influencerky jsou zvláštní skupiny lidí, to neřeš :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.5.22 20:50

@snehurka845 Ta kniha byla napsana nekdy mezivojnove myslim a pry predlohou pro autora (Ludo Ondrejov) byl manzeluv pradedo (ten se ovsem Jergus nejmenoval ani nikdy nikdo z rodiny, ale Lapin byl)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.5.22 21:15
@Kelsey píše:
Gregora mají známí první vnouče. Jak často slyším, že o malém mluví nebo ho oslovují, tak se mi líbí.
Gregor je hezké a neohrané jméno.

Já si představím toho uslintaného boxera z Jáchyme, hoď ho do stroje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
5.5.22 10:46
@Russet píše:
Já si představím toho uslintaného boxera z Jáchyme, hoď ho do stroje.

Ja zas Gregora Brzobohatého, i když boxer v pyžamu na posteli mě napadl taky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
np10021
5.5.22 10:51

Viktor je krásné jméno :srdce:

• Citovat
  • Upravit
13.5.22 08:01
@mmrk píše:
Holky, za 3 tydny mam termin a jeste ostudne nemame vyresene jmeno…😳 🤔 Libi se mi Oliver, to se ale zda, neprojde pres manzela, ten se snazi o jmeno Jerguš (jsme Slovaci, ale zijeme tady pres 20 let..), u me pak na 2.miste asi Samuel… Prijmeni Lapín, byla bych rada, aby jmeno bylo stejne v ceskem i slovenskem jazyku…poradite nejake tipy?

Mně se líbí Branislav Lapín :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.22 08:07
@Adki píše:
Ano, Ľudo Ondrejov, Zbojnícka Mladosť a chlapec Jerguš Lapin. :) Zaujímavé, že skoro všetkým Čechom tu príde priam hrozné a mne úplne v pohode.
A to na Slovensku to tiež nie je extra dávané meno. Ale je normálne v kalendári, je to domácka podoba mena Gregor. Dokonca tusim nejaka SK influencerka ma syba Jerguša, takže je to cool meno. :DZakladatelko, keby sa mi páčilo, tak ho dám aj v ČR. Ľudia si zvyknú a neviem, prečo by všetci mali mať len tie často dávané bežné mená Tomáš, Lukáš atď. Veď je to nuda.

Já myslela, že Jeguš je zdrobnělina od Jiřího/Juraje. :)
Ale máš pravdu mne se třeba líbí slovenská varianta Viliam. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
16.5.22 21:02

@mmrk ahoj jaký jméno jste nakonec vybrali? K příjmení se mi nejvíc líbí Jerguš. A hlavně ho mají naší nej kámoši :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
17.5.22 07:29

No prave, zase to vypada, ze konecna verze jeste neni…uz jsem se sklidnila a sama pro sebe jsem si uzavrela Lukase, ale manzel se vyjadril, ze ho v tom pripade nebude oslovovat jmenem… :zed: ale je fakt, ze je to hrozne caste jmeno…takze dnes jsem si napsala 4 varianty, ktere jsou krome Radoslavu, Vlastislavu, Kvetoslavu a Jaroslavu skousnutelne i pro nej- Samuel, Patrik, Viliam, event. ten Jergus a zkusim si je dnes omilat v puse, se kterym se nejvic stotoznim…Uz prdim na numerologie a charakteristiky, ptz se dostanu zase do drivejsi faze a zustanu z toho zase spatna…je to blbe, ale uz mi to zacina byt jedno jak se bude jmenovat…bude nas a stejne ho budeme milovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.22 07:46
@mmrk píše:
No prave, zase to vypada, ze konecna verze jeste neni…uz jsem se sklidnila a sama pro sebe jsem si uzavrela Lukase, ale manzel se vyjadril, ze ho v tom pripade nebude oslovovat jmenem… :zed: ale je fakt, ze je to hrozne caste jmeno…takze dnes jsem si napsala 4 varianty, ktere jsou krome Radoslavu, Vlastislavu, Kvetoslavu a Jaroslavu skousnutelne i pro nej- Samuel, Patrik, Viliam, event. ten Jergus a zkusim si je dnes omilat v puse, se kterym se nejvic stotoznim…Uz prdim na numerologie a charakteristiky, ptz se dostanu zase do drivejsi faze a zustanu z toho zase spatna…je to blbe, ale uz mi to zacina byt jedno jak se bude jmenovat…bude nas a stejne ho budeme milovat :oops:

Viliam je dobrý. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
25.5.22 15:47

Takze 19.5. se nam narodil milacek Samuel Lapín :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
25.5.22 16:03