Jogurty Olmíci - kde koupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
547
13.10.11 15:16

Kupujeme v Albertu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
13.10.11 16:00

Kupovala jsem v Albertu,ale klukoj nechutnaj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
13.10.11 16:01

Já koupila v albertu, Penny ;). a dětem i mě chutnají. Myslím, že je to kvalitní jogurt, tvarohový takový. Nedá se srovnat s Kostíkama například :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
14.10.11 08:55

Laky, v Albertu v Čimicích? V Bohnickym je včera pořád neměli, ale v Bille už jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
14.10.11 09:39
Princess píše:
Laky, v Albertu v Čimicích? V Bohnickym je včera pořád neměli, ale v Bille už jo :palec:

jj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.11 10:53

Trosku mimo tema…ale vam nikomu nevadi, ze v tech lentilkach jsou barviva nevhodny pro deti? :-?

• Citovat
  • Upravit
17050
15.10.11 11:25
Anonymní píše:
Trosku mimo tema…ale vam nikomu nevadi, ze v tech lentilkach jsou barviva nevhodny pro deti? :-?

A co teprve haldy dalších výrobků „přímo pro děti“ …

Věděla bych o jiných věcech, co mi hodně vadí… :poblion:..

a proč píšeš anonymně? Stydíš se za svůj názor? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.11 13:00

Laky no to ja bych taky vedela o hodne jinych :pocitac: Ale u tohohle mi teda extra vadi, ze Olma primo na svych strankach ujistuje rodice, ze je to kvalitni jogurt a ty ecka v lentilkach jsou neskodny, protoze jsou prirodni :roll: Bych cekala, ze kdyz uz prijdou s takovouhle novinkou, tak se budou snazit trumfnout konkurenci (Kostiky) a udelaji to kvalitnejsi se vsim vsudy :roll:

A proc anonym…ja myslim, ze na hodne diskuzich se nevyplaci mit svuj nazor verejne :lol: Navic tim spis, ze tohle je diskuze „kde koupit?“ a ne „jak je kvalitni?“…tak bych nereda byla ukamenovana, ze se sem pletu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17050
15.10.11 13:03

No a jsou přírodní? Nebo ne?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.11 13:22

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale joooo prirodni jsou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2436
17.10.11 09:23
Anonymní píše:
Trosku mimo tema…ale vam nikomu nevadi, ze v tech lentilkach jsou barviva nevhodny pro deti? :-?

Ne nevadí, však jí to nedávám denně, ale jen jako příležitostnou dobrůtku. Představ si, že občas jí koupím i normální lentilky, ne často, ale jednou za čas ano :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizicekkk
8.4.13 19:38

Já to u nás v letňanech vydím všude.

• Citovat
  • Upravit
Lizicekkk
8.4.13 19:38

Já to u nás v letňanech vydím všude.

• Citovat