Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já koupila v albertu, Penny
. a dětem i mě chutnají. Myslím, že je to kvalitní jogurt, tvarohový takový. Nedá se srovnat s Kostíkama například ![]()
Laky, v Albertu v Čimicích? V Bohnickym je včera pořád neměli, ale v Bille už jo ![]()
Princess píše:
Laky, v Albertu v Čimicích? V Bohnickym je včera pořád neměli, ale v Bille už jo
jj ![]()
Trosku mimo tema…ale vam nikomu nevadi, ze v tech lentilkach jsou barviva nevhodny pro deti? ![]()
Anonymní píše:
Trosku mimo tema…ale vam nikomu nevadi, ze v tech lentilkach jsou barviva nevhodny pro deti?
A co teprve haldy dalších výrobků „přímo pro děti“ …
Věděla bych o jiných věcech, co mi hodně vadí…
..
a proč píšeš anonymně? Stydíš se za svůj názor? ![]()
Laky no to ja bych taky vedela o hodne jinych
Ale u tohohle mi teda extra vadi, ze Olma primo na svych strankach ujistuje rodice, ze je to kvalitni jogurt a ty ecka v lentilkach jsou neskodny, protoze jsou prirodni
Bych cekala, ze kdyz uz prijdou s takovouhle novinkou, tak se budou snazit trumfnout konkurenci (Kostiky) a udelaji to kvalitnejsi se vsim vsudy ![]()
A proc anonym…ja myslim, ze na hodne diskuzich se nevyplaci mit svuj nazor verejne
Navic tim spis, ze tohle je diskuze „kde koupit?“ a ne „jak je kvalitni?“…tak bych nereda byla ukamenovana, ze se sem pletu
![]()
Anonymní píše:
Trosku mimo tema…ale vam nikomu nevadi, ze v tech lentilkach jsou barviva nevhodny pro deti?
Ne nevadí, však jí to nedávám denně, ale jen jako příležitostnou dobrůtku. Představ si, že občas jí koupím i normální lentilky, ne často, ale jednou za čas ano ![]()