Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Kupujete Olmíky? Dcera to vidí každý den v reklamě před Animáčkem a dotírá, že je chce koupit, ale prodávat jsem je neviděla nikde, ani Albert, Billa, Penny, Lidl. Nikde v našem okolí
nevíte kde se to prodává ![]()
my je nakupujeme v Bille, jinak reklama s prasátkem co rozbije obrazovku se nejvíc líbí našemu malýmu Tobíškovi ![]()
Tak já jsem si právě říkala, že je asi budou mít jen v Globusu, Tescu, Intersparu - prostě v těch velkej supermarktetech a tam já se moc nedostanu. U nás na sídlišti mám Albert, Billu, Lidl a Penny, už pár tejdnů koukám tam i tam a nikde nic, je to divný.
Holky a kde v Praze v Albertu? Já chodím teda jen do jednoho v Bohnicích a tam je prostě nemají. Tak zkusím kdyžtak jinej no…
princess - tak třeba jim ještě přídou, já je poprvý koupila v tý Bille včera, a minulej tejden je přivezl mužskej z Intersparu
brumdinka píše:
princess - tak třeba jim ještě přídou, já je poprvý koupila v tý Bille včera, a minulej tejden je přivezl mužskej z Intersparu
Hm, tak uvidím. Tenhle týden jsem ještě nikde nekoukala, tak třeba je tam taky už mají.
Každopádně jsem mrkla na Olmíci.cz a tam se píše, že od 20.9. mají být v Bille a Albertech všude, takže to je divný.
My je kupujeme v Albertu na sídlišti. Skoro nic tu nemaji, ale Olmíky jo ![]()
u nás normálka Albert. Ale bach - je tam zrada, pod víčkem není dárek. My se vrátili se Kostíkům
![]()