Fisher Price lehátko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
902
12.10.11 19:42

fischer price lehátko

Ahoj,chtěla bych koupit lehátko od fischer price,ale nevím jaké,líbí se mi tyto dvě:
 http://www.ok-hracky.cz/…4-skup34.php

http://www.babyveci.cz/detail.php?…

Nemáte s nimi zkušenost?Které si myslíte,že je lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
12.10.11 19:47

Měli jsme to první a super, používala jsem ho později i na krmení, když ještě malý neseděl a teď koluje po rodině :) Všichni si ho chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
12.10.11 19:47

Máme doma to první,byli jsme sním moc spokojeni.Ale malá tam od půl roku nechce být,je akční a nebaví ji sedět nebo ležet.Tak ho už prodám.Ale kamarádka v tom krmí ještě roční dcerku,nebo se v tom sama uhoupe a usne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
12.10.11 19:52

Měli jsme to první a výborný pomocník.

• Citovat
  • Upravit
454
12.10.11 19:53

taky máme první a naprostá spokojenost. používáme úplně od narození a malému se v něm dost líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
12.10.11 20:07
adell píše:
taky máme první a naprostá spokojenost. používáme úplně od narození a malému se v něm dost líbí.

Vidět na fotce :palec:

• Citovat
  • Upravit
kofola3
12.10.11 20:08

Taky jsem využila od novoška. Cokoliv jsem potřebovala udělat, brala jsem lehátko sebou.
Výhoda je velká nosnost, využije pak i starší dítko.

• Citovat
  • Upravit
10132
12.10.11 20:09

máme taky to první.. u nás moc úspěchu nesklidilo.. byl v něm, než se začal přetáčet na bok, od té doby tam nechce být.. jen na krmení ho momentálně používáme..a občas jsme použili vibraci, když měl zácpu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
12.10.11 20:13

mám doma to první a super, to druhé bude podle mě asi novinka, funkčně to samé, takže bych řekla že záleží na tom které se ti víc líbí a pak na vašich finančních možnostech. To první se dá sehnat za míň, já ho kupovala v lednu tuším, nebo v únoru, za 1200.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
12.10.11 20:15
xsaleen píše:
máme taky to první.. u nás moc úspěchu nesklidilo.. byl v něm, než se začal přetáčet na bok, od té doby tam nechce být.. jen na krmení ho momentálně používáme..a občas jsme použili vibraci, když měl zácpu

my už ho teď taky moc nevyužijem, ale počítám s tím že se využije zase později až bude větší, přeci jen je do 18ti kil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
12.10.11 20:16
Phoebe píše:
mám doma to první a super, to druhé bude podle mě asi novinka, funkčně to samé, takže bych řekla že záleží na tom které se ti víc líbí a pak na vašich finančních možnostech. To první se dá sehnat za míň, já ho kupovala v lednu tuším, nebo v únoru, za 1200.

Já jsem kupovala použité, za necelých 800 kč. A funguje pořád.

• Citovat
  • Upravit
861
12.10.11 20:16

My máme to druhé a taky super, nevím jaký je v nich rozdíl. Využívali jsme ho ještě nedávno, teď už moc neposedí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
12.10.11 20:22

mame to prvni,malyho tam krmim,hraje si tam,jsem maximalně spokojena. :palec: dokonce moje 4 leta dcerka si ho uživa,ma aspon nějakou společnou věc s braškou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
12.10.11 20:34

my měli to první lehátko,malý ho nejvíce využil tak do půl roku,pak začal lozit,hýbat se,zkoumat a pozorovat,takže lehátko šlo do skříně a když jsem ho později vytáhla,tak si ho ani nevšiml,takže nevím,záleží spíš na tom dítěti,člověk myslí pro něj to nej nej a ono si to udělá vše stejně podle sebe :-D
ale myslím že obě jsou výborné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
12.10.11 20:37

Ahoj, my máme zkušenost taky s tím prvním, používali jsme ho nejvíc kdyz prcek jeste nesedel tak na krmení a nebo kdyz jsem treba varila tak jsem si ho dala do kuchyne atd… ted jsme meli období kdy v nem nechtel být ale ted jak uz dobre chodí tak si jde do nej i sam sednout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák