Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj, osobní zkušenost enmám,a le v okolí je vyzkoušené to první a výborně se osvědčilo, takže bduu také kupovat to první ![]()
ahoj taky máme to první a taky můžu říct, že super, ted v tom krmíme, když ještě malá nesedí … a taky nám koluje po rodině, jak už tu někdo psal
![]()
mame to druhe (s jinym motivem) a parada. Malou jsem v tom krmila (ted uz je dva dny v zidlicce, ale o lehatko ma porad zajem, takze ho uklizet jeste nebudu). Vyborny bylo treba kdyz jsem potrebovala povesit pradlo ven. Vzala jsem ji v tom lehatku, koukala na me a byla spokojena. ![]()
Každý, koho znám, má to první
Nejspíš proto, že bylo takovým průkopníkem lehátek do 18-ti kg.
Mně se víc líbí to druhé
Už proto, že nemá hrazdičku přes celé, takže se ti bude líp vyndavat dítko ven a dávat dovnitř.
jednoznacne prvni,nedavno jsem ho prodavala pres net a behem puldne bylo pryc, je fakt nej!
ps. hrazdicku jsem tam mela jen kdyz si v tom deti polehavaly a menila jsem jim tam hracky, v dobe krmeni jsem ji samozrejme vyndavala.
Měla jsem to první, spokojenost. I na krmení, dokud neseděl. Dali jsme ho pryč tak v osmi měsících, přestal o něj jevit zájem.
Vibraci jsme nepoužívali.
Jediná malá výtka je, že není polstrované, tak jsem mu tam dávala dečku, aby byl v měkoučkým.
Z toho důvodu bych teď koupila asi to druhý.
melanka píše:
Měla jsem to první, spokojenost. I na krmení, dokud neseděl. Dali jsme ho pryč tak v osmi měsících, přestal o něj jevit zájem.
Vibraci jsme nepoužívali.
Jediná malá výtka je, že není polstrované, tak jsem mu tam dávala dečku, aby byl v měkoučkým.
Z toho důvodu bych teď koupila asi to druhý.
to druhé je to samé, má ho kamarádka.. ale má plastovou konstrukci, je lehčí.. malá se jí v něm převážila a měla modřinu na puse
Děkuju všem za názory,nakonec jsem objednala ten první,přece jen je tohle lehátko ověřenější,tak snad bude malej spokojenej ![]()
Ráda bych zakoupila toto - http://www.kasparek-baby.cz/…ne-aktivit-2 - lehátko Fischer price… Nemáte ho některá? Nikde v popisu jsem se nedočetla jestli má vibrace… Jediné co jsem našla na jednom webu měli foto krabice a tam mimo jiné bylo v chorvatštině, že je to lehátko vibrační…
@TERMAT Nemám přesně to samé, ale podobné. Tohle vibrace má, je zepředu vidět to tlačítko na zapínání. Popravdě já u toho lehátka vibrace zkusila zapnout jen párkrát, ale ani jednomu dítěti se to nelíbilo. Časem zjistily, že stačí hejbat nožičkama a houpaly se tak samy. Zvládaly to docela brzo
To se mi na tomhl lehátku opravdu líbí, že je takové hodně houpací a to dítě v tom vpodstatě leží ![]()
@Amys píše:
@TERMAT Nemám přesně to samé, ale podobné. Tohle vibrace má, je zepředu vidět to tlačítko na zapínání. Popravdě já u toho lehátka vibrace zkusila zapnout jen párkrát, ale ani jednomu dítěti se to nelíbilo. Časem zjistily, že stačí hejbat nožičkama a houpaly se tak samy. Zvládaly to docela brzoTo se mi na tomhl lehátku opravdu líbí, že je takové hodně houpací a to dítě v tom vpodstatě leží
A nemůže to tlačítko být jen na zapnutí hudby?
@TERMAT TAk jsem to teď projela i na heuréce a tak a nikde ty vibrace napsané nemají, tak fakt nevím. Zas na druhou stranu lehátko je super, co se týče toho madla s hračkami. Takže kdybych si měla vybrat mezi tímto a tím, co mám doma, beru tohle, protože to dítě zabaví mnohem víc. Malá by z toho byla nadšená. My máme jen s obyč hrazdičkou a jak jsem psala, tak vibrace jsme nepoužívali. Mně to vibrování přišlo i nepříjemné.