Polsko v říjnu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
503
11.10.11 14:48

Polsko v říjnu

Ahoj maminky, jsem z Prahy a v říjnu se chystáme k rodičům do Prostějova a když už tam budeme chtěla bych jet na nákupy oblečení a hraček pro malého( 9 měsíců)do Polska. Naposledy jsem tam byla tak 15. let zpátky, tak vůbec nevím jaké jsou tam teď ceny a kam nejlépe jet. Vím, že jsme jezdili do polského těšína na trhy. Můžete mi prosím poradit, jestli se mi tam vyplatí jet, nebo už ty ceny nejsou takové jaké byli a kam nejlépe jet, taky nevím jestli ty trhy jsou tam každý den a od kolika hodin. Děkuji za každou radu. Přeji všem krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
11.10.11 14:51

Taky letos jedeme pro kočárek.Ale počkám si s tebou na odpovědi:-) taky nevím jak ty trhy tam jsou.

• Citovat
  • Upravit
10048
11.10.11 14:52

Ahojky, nasi jezdivali do Tesina kdyz jsme byli mali. Tedka jsem tam obnovili jezdici tradici :lol: a byli jsme uz dvakrat za posledni rok. Musim rict ze jsem byla nadsena! Pro deti je to bezkonkurencni!! Oblecky atd- uzasny! Jezdime na trznici venkovni v Tesine. Jinak tam maji fajn zimni veci- bundy atd…a obleceni na svatbu napr. pro maminky, babicky atd…a naprosto super je tam obleceni na plesovou sezonu, pojedeme nakupovat obleceni pro druzicky…tedka si myslim ze to bude zaplneny vecma na dusicky. Jinak jsou tam za kdzyho pocasi, my jezdime v sobotu tak kolem seste jsme tam- uz tam prodavaji, a v jedenact pomalu bali!
Tak preji uspecny nakup!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
11.10.11 15:00

Dice ale přez týden tam mají dýl otevřené,ne?

• Citovat
  • Upravit
10048
11.10.11 15:07

Já právě nevím, někdo říkal že jsou tam středa a sobota takto od rána do poledne. My tam byli vždycky jen v tu sobotu, lilo a byla kosa a normalne to jelo. Ale fakt kolem te 11 už balili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
11.10.11 15:07
levmah28 píše:
Dice ale přez týden tam mají dýl otevřené,ne?

Přes týden tam bývají tak do 14h, dýl ani moc ne.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
11.10.11 15:08

Na Trzích u vody jsou každý den, tak do těch 14h, pak jsou trhy i jinde po Polském Těšíně a ty jsou v sobotu (nevím jestli jsou stále ve velkém i v tu středu), a ty bývají jen dopoledne.

• Citovat
  • Upravit
12735
11.10.11 15:38

My jezdíme stále, mají tam krásně věci, dobré ceny, trhy jsou o víkendu dopoledne v týdnu jsou sice do 14 hod, ale nic moc tam není, nejlepší je jet v sobotu hned z rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.10.11 15:38

V takovém počasí je polovinu trhovců doma pěkně v teple,pokud chcete nakoupit,tak jedině středa a sobota,ostatní dny tam jsou otevřené jenom některé stánky a to jen dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
11.10.11 16:43

Jé, tak moc všem děkuji za příspěvky, jsem za ně moc ráda. My ve středu přijedeme k našim, takže bychom jeli v tu sobotu hned brzo ráno, abychom dobře nakoupili. Můžu vás ještě poprosit o radu na cestu, když přejedu hranice? Už si to po těch letech nepamatuju, ale vím, že ty trhy bývaly kousek za hranicemi? A kde se parkuje? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.10.11 19:35
abeille píše:
Jé, tak moc všem děkuji za příspěvky, jsem za ně moc ráda. My ve středu přijedeme k našim, takže bychom jeli v tu sobotu hned brzo ráno, abychom dobře nakoupili. Můžu vás ještě poprosit o radu na cestu, když přejedu hranice? Už si to po těch letech nepamatuju, ale vím, že ty trhy bývaly kousek za hranicemi? A kde se parkuje? Díky moc

A kam chceš přesně jet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
12.10.11 08:11

Jestli český těšín, tak přejedeš bývalou hranici a dáš se hned doleva. My teda parkujem na české straně, většinou se na té Polské nedá parkovat vše je zarvané a přejdem jen most a jsme tam. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
12.10.11 10:10

jj chtěli bycom hned za hranicema na ty trhy do polského těšína.Tak díky za info, zaparkujeme tedy taky na naší straně a zbytek dojdeme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.10.11 10:38

rada

Ahoj,neví náhodou někdo jak je to s trhama v Polsku ale v Jelení hoře všem díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
12.10.11 11:17
abeille píše:
jj chtěli bycom hned za hranicema na ty trhy do polského těšína.Tak díky za info, zaparkujeme tedy taky na naší straně a zbytek dojdeme:-)

My parkujem na Polské straně(nechce se nám pak ty kvanta tahat daleko :mrgreen: ),když tam budete docela brzy tak zaparkujete.My prvně objedem Polsko,když není flek(to se nám stalo jen jednou)tak necháme auto na české straně.A jestli chcete potravinky,tak doporučuji zajed do Kauflandu,ted je kurz na totálním minimum,tak se to oplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák