Podvodnice na MMB

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
575
10.10.11 18:44

Podvodnice na MMB

Ahoj, chtěla bych se s Vámi poradit. Na MMB jsem dnes odpověděla na jeden velmi „výhodný“ inzerát. Chtěla jsem se s paní domluvit na osobním převzetí, ale ona mi napsala, že mi to raději pošle vč. počty, že to mám daleko atd. Po těchto obstrukcích k osobnímu vyzvednutí jsem pojala podezření, že to nebude zase až tak výhodné :D, člověk by i při tak výhodné ceně prodělal kapsu :D. Prostě a jednoduše jsem si vygooglila číslo účtu, které mi paní poslala a zjistila, že se jedná o podvodnici (hodnocení na MMB nemá žádné), účet tam byl jako podvodný uveden několikrát. Volala jsem na Policii (s tím, že to není poprvé, ale že ve skutečnosti u mě k ničemu nedošlo), tam mi řekli, že to mám jít nahlásit osobně na pobočku. To půjde s malým dítětem těžko (navíc částka není ani 1000 Kč). Jak byste to řešily/i? Kam byste to nahlásily/i (na Policii nejdu).

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
10.10.11 18:49

napiš to adminům na MMB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
10.10.11 18:50

Nahlásila bych to adminům MMB, pokud bych byla podvedená, tak asi i na policii s tím, že bych předpokládala, že to udělá víc lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
10.10.11 18:50

Nahlásila bych to předně adminům na mmb a pak to tam řádně rozmázla v diskuzi. Na policii bych taky došla, proč se má někdo obohacovat na úkor jinýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
10.10.11 18:57

Nahlásit na MMB, oni ji uvedou na „černé listině“, navíc pak zjišťuje, jestli daná podvodnice nemá víc účtů a uvádí tam pak všechny. Taky jsme párkrát naletěli :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
10.10.11 18:59

Adminy na MMB ti stejě napíšou, že to musíš sama ohlásit na policii, neboť ony z tím nic nenadělají, Řešila jsem totéž, výslech u policie se dá zvládnout i s dítětem, trvá to asi 20minut, včetně zápisu a nejde o to že jsi nepřesáhla ty sama určiotou sumu, ale přičtou to dotyčné k ostatním neduhům. Jak jsem pslaa řešila jsme teď totéž a bylo nás víc a na policii šly i mamky s novorozencema, a říkaly že OK takže se to tam zvládnout určitě dá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
10.10.11 19:00

asi jak píše míša88..policii bych vynechala,kdyby jim tam vlítla každá s něčím takovím.. :think: nebyl by čas na zlodějíčky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.10.11 19:01

Ahoj. Na policii to můžeš poslat. Pokud máš podezření, že bylo podvedeno víc lidí a celková částka byla vyšší než 5 tis Kč, můžeš podat trestní oznámení. Mám taky zkušenost s podvodnicí na MMB, nebyla jsem jediná, ale naštěstí se mi podařilo dostat peníze zpátky (s pomocí policie).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
10.10.11 19:55

Taky jsem s jednou takovou měla čest, já bohužel peníze poslala, kočár mi nedošel, policie mě po čase kontaktovala sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
10.10.11 19:56

jo a našla jsem na mmb pár lidí, kteří jí taky naletěly a ti už žalobu podali, tak jsem se k nim přidala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
10.10.11 19:57
terdule píše:
asi jak píše míša88..policii bych vynechala,kdyby jim tam vlítla každá s něčím takovím.. :think: nebyl by čas na zlodějíčky :mrgreen:

Ale paní evidentně okrádá, tudíž patří právě mezi ty zlodějíčky… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
7.1.13 12:34

Jak se postupuje v situaci, kdy mi zaplacené zboží nedorazilo a paní ho vesele nabízí dál? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.1.13 12:58
@micelinka píše:
Jak se postupuje v situaci, kdy mi zaplacené zboží nedorazilo a paní ho vesele nabízí dál? Díky!

že by stejně jak je popsáno výše?
admini MMB, policie ČR ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
7.1.13 13:00

Asi kontaktuj admina na MMB a přepošli jim korespondenci s prodávající a asi rovnou i potvrzení o platbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
7.1.13 13:01
Dík, nějak jsem si nepřečetla předchozí text :oops:
@quinny píše: že by stejně jak je popsáno výše?
admini MMB, policie ČR ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák