Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky prosím jak najdu na mmb černou listinu nebo admini?
Ja sem pred 8dnamy zaplatila paní 700kč za kabelu ke kočáru a kabela nedošla. P
Paní rekla že to poslala a chtela sem po ní aspon podací číslo a už slibuje 3den že o pošle. ale to už mnela byt kabela tady a nic.
Sem nasr****aná a neím co delat na mmb sem krátce
![]()
A ješte mne psala maily jak bude kabela zložená když je zabalená a co vše ktomu mám, a tak
![]()
Dekuju moc
@Gonyosoma píše:
@Hana89 Myslíš tohle? http://www.mimibazar.cz/…_listina.php
JJ jen nevím jak se tam dostat aby sem tam mohla napsat. ![]()
@Hana89 Pak bych to zkusila přes tu podporu http://www.mimibazar.cz/kontakty.php
@Gonyosoma Dekuju moc
snad najdem víc maminek co kupovaly taky.. a podam trestní oznámení ![]()
@Hana89 zkus to přes tu podporu, stalo se mi něco podobného, po zásahu adminů paní poslala peníze zpět.
@micelinka píše:
@Hana89 zkus to přes tu podporu, stalo se mi něco podobného, po zásahu adminů paní poslala peníze zpět.
Psala sem jím ale zatím žádna odpoved, a ta paní mne už taky nepíše.
Ja bych byla moc ráda kdyby poslala peníze spatky,
@Hana89 mně admimi poslali kopii emailu, který poslali i dotyčné. Reagovali až někdy večer, kolem 21.hodiny.
@micelinka píše:
@Hana89 mně admimi poslali kopii emailu, který poslali i dotyčné. Reagovali až někdy večer, kolem 21.hodiny.
Aha tak počkam.. Dekuju ti.
Sem na nervy protože i 700kč je hodne
@micelinka píše:
@Hana89 u mě se jednalo o 650kč. A v hodnocení nic neměla?
No sem tam krátce a videla sem jen jedno hodnocení a strašne si jí tam paní vychvalovala a doporučení tam bylo 100% a ted? jak se mrknu kní do profilu ma vše vymazane, i tu kabelu a ma tam fotky jen kočárku a oblečení ![]()
@Hana89 a nezobrazilo se ti jen nejnovější hodnocení? Starší se nezobrazí, musíš kliknout, že chceš i ta stará. A od kdy je registravaná?
Taška prišla
dost pozde ale hlavne že to došlo no práve že tam paní nemnela hodnocení. aspon sem je nenašla
![]()
Ale Dekuju Vám za rady a príšte už budu vedet ![]()