Omáčky pro ročního prcka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6378
16.3.11 21:08
denca29 píše:
Já mám 15 měs prcka a dávámmu jídlo co máme my. Jen před dokončením odeberu , kvůli soli a pepři. Takže rajiská, svíčková, guláš, koprovka. Vše a jak papkal
:palec: to samé jak u nás.Malé je 15měsíců a olizuje se až za ušima :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.3.11 21:32

My jsme na tom velmi podobně. Jednou týdně dávám žloutek, 2× kuře, 1× hovězí a 1× králíka. Jinak brambory, rýži, vločky + zeleninu a olej nebo kousíček másla do vloček. Klasiku si dáme občas u prarodičů a pak funíme ještě dva dny. Doma vařím zdravě a lehká jídla, máme to rádi.

Raduš s Alexem píše:
nám teď bude taky rok a k obědu dávám malýmu pořád jen rozmačkanou v páře vařenou zeleninu (různou) se lžičkou oliv.oleje, obden s masem, někdy s rýží a žádný velký změny v jídelníčku zatím neplánuju :palec: . Možná je to i tím, že doma českou klasiku vůbec nevaříme :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
29.7.13 08:04

Taky bych rada o tip na nejakou omacku se zakysanou smetanou dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
29.7.13 10:55

U nás frčí omáčka z cukety a dyně. Na trošce oleje orestuju cibulku, kousek nastrouhany mrkve, rajče a pokrájenou cuketu, trošku kmínu, čerst. libečku a podusím, voda netřeba, pustí to šťávu, prolisuju a zjemním smetanou. Zvlášť pak mám vařené maso, treba z naší polévky, které jemně posekám, příloha cokoliv. Stejně tak dělám z dyně. Dávala jsem i zakys. Smetanu, jogurt, ale pak to chce míň rajčete, aby to nebylo kyselý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
29.7.13 11:03

Děkuji, ale ja blbec koupila tu hustou zakysanou, ale tak když to bude ridší ta zeleninka tak to bude pak ok kdyz u tam dám uvidime jak to dopadne chce to praxi no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí