Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Takže ahoj a omlouvám se jak sem to před tím napsala prostě věc se má tak být patří memu příteli a v domě kdy moje máma hledala bydlení tak jsi našla tohle já sem za mámou jezdila jenom na vykendy takže jsem se takhle poznala s mim přítelem takže rodiče bydlí u něho ne naopak
ale bohužel přítel má dluhy z minulosti ale už to řeší nějakou tu dobu co vím kdyby chtěl pracovat normálně tak má jenom 10500 a to je v dnešní době jenom na nájem tak proto se boji toho že by se o nás nepostaral ale dokud to půjde já si najdu práci a taky
@Annalentwoje píše:
Takže ahoj a omlouvám se jak sem to před tím napsala prostě věc se má tak být patří memu příteli a v domě kdy moje máma hledala bydlení tak jsi našla tohle já sem za mámou jezdila jenom na vykendy takže jsem se takhle poznala s mim přítelem takže rodiče bydlí u něho ne naopakale bohužel přítel má dluhy z minulosti ale už to řeší nějakou tu dobu co vím kdyby chtěl pracovat normálně tak má jenom 10500 a to je v dnešní době jenom na nájem tak proto se boji toho že by se o nás nepostaral ale dokud to půjde já si najdu práci a taky
a ty jsi ta těhotná 16 se skoro 40letým přítelem, žíjící společně u tvých rodičů? ![]()
Nicméně omil to fakt zabyl
![]()
Měla by sis dodělat školu, minimálně základní a ne rodit děti ![]()
Někteří lidé by vůbec neměli používat psaný projev, ale zásadně nechávat jen hlasové zprávy.
@Keyllah píše:
a ty jsi ta těhotná 16 se skoro 40letým přítelem žíjící společně u tvých rodičů?
Nicméně omil to fakt zabyl![]()
Tak těch omilů v té diskusi je víc
![]()
např. vÝkend, s mÍm (přítelem)
![]()
Asi to nebude nejostřejší tužka v penále, když v 16 (to je prvák, druhák SŠ??) dělá tolik chyb.
![]()
@berusa.m píše:
Někteří lidé by vůbec neměli používat psaný projev, ale zásadně nechávat jen hlasové zprávy.
To je jak ta slovenská běžkyně, co čeká taky dítě na základní škole a pan otec co utekl se k dítěti zase hlásí jak ho chce. Vlastně už nevím jak to dopadlo ![]()
@berusa.m píše:
Třeba chce zaujmout svým pravopisem. Aspoň ve mně zanechala nesmazatelnou stopu ![]()
@Annalentwoje píše:
Takže ahoj a omlouvám se jak sem to před tím napsala prostě věc se má tak být patří memu příteli a v domě kdy moje máma hledala bydlení tak jsi našla tohle já sem za mámou jezdila jenom na vykendy takže jsem se takhle poznala s mim přítelem takže rodiče bydlí u něho ne naopakale bohužel přítel má dluhy z minulosti ale už to řeší nějakou tu dobu co vím kdyby chtěl pracovat normálně tak má jenom 10500 a to je v dnešní době jenom na nájem tak proto se boji toho že by se o nás nepostaral ale dokud to půjde já si najdu práci a taky
Dalo to práci napsat to takhle blbě? Určitě jo, protože věřím že seš troll.
Ja, kdyz vidim omyl s mekkym, tak se mi hruzou jezi chlupy vsude po tele. ![]()
@Keyllah píše:
a ty jsi ta těhotná 16 se skoro 40letým přítelem, žíjící společně u tvých rodičů?
Nicméně omil to fakt zabyl![]()
však teď to píše, rodiče bydlí u jejího přítele
- je to ještě praštěnější, než jsme čekali
@lachtanice86 píše:
Dalo to práci napsat to takhle blbě? Určitě jo, protože věřím že seš troll.
to bohužel troll nebude
Ty jsi od minulého tématu zapomněla pravopis? Akorát jsi to krapet přehnala, zase to není uvěřitelné. To psaní myslím, příběhu jsem nevěřila už minule.