Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Všechno to co popisuješ, včetně zpoždění, může být i vysazením HA, než se tělo srovná, nebo taky nemusí, udělej si test a budeš vědět hned, na dálku ti to nikdo neřekne ![]()
Ahoj, na nejaky chute mi to prijde brzo, i s tim curanim, ale..:) za zkousku nic nedas
mas pocit plnejsich prsou? nafoukly podbrisek? minimalne ty vykyvy nalad spolu se zpozdenim by mohly byt indicie, ale vysadila jsi HA, takze telo muze jen zpracovavat zmeny
kazdopadne bych ten test zkusila ![]()
Typické vsugerování.. Hele myslíš, že by ti to milimetrový mimino případně už tlačilo na močák?
No ale možná se pletu, je to tak padesát na padesát ![]()
Myslím, že těhotná nejsi. Když x-let nebo měsíců dodáváš tělu jedy v podobě HA, tak se nediv, že se chová jinak, když HA vysadíš.
Myslím si, že každá jiná ženská by si místo takovýchhle dotazů spíš koupila test a testla. Křištálové koule tu vážně nevedem. Příznaky si můžeš vsugerovat jedna báseň, to není problém. ![]()
Na takový příznaky mi to přijde moc brzo..
![]()
nikdo ti tu nemůže říct jestli jsi nebo ne, to jsou jen spekulace takže si kup test a nebude tě nic hlodat. Kup si jich víc.
@pikola píše:
A co myslis ty?
tak nevi, proto se pta nas. kdyby jsme ji vsechny rekly, ze je nebo neni, tak ma jasno, ale kdyz my se ne a ne shodnout
Já chtěla asi jen uklidnit, ne aby se tu do mě někdo navážel… radši už rady nechci. Těm, kdo reagovali normálně, děkuju.
To čůrání klidně může být příznakem, sama sem nevěřila nejdřív. Mohou to být příznaky těhotenství i to může být vysazením HA. Test nestojí majlant a mají ho na každém kroku, týden po zpoždění už by mělo být jasno.
@bezprezdivky ale vždyť ti tu nikdo nenadává, jen prostě nemůžeš chtít aby ti to někdo řekl nebo tě uklidil. ono to nejde protže ty příznaky mohou znamenat to ti to víš
![]()
vše by byli jen spekulace a ty ti v hlavě udělají akurát větší bordel ![]()
testík to jistí ![]()
jo a ty nechceš být těhu?? nějak jsem to nevyčetla ![]()
Ahoj holky. Potřebuji poradit. Možná si to jen vsugerovávám, a nebo taky ne. Vysadila jsem minulý měsíc HA ze zdrav. důvodů. S přítelem jsme nepoužívali žádnou ochranu a teď mám zpoždění už týden a nemám žádné příznaky toho, že bych měla mít menzes. Jsem poslední dobou pořád unavená, bolí mě tak „jinak“ břicho, jsem schopná sežrat sklenici okurek a zajíst to dortem a ještě si dát zelí, napiju se malinko vody a hned se mi chce čurat, ale nachlazená nejsem, neštípe mě to, nic. Pořád brečím, kvůli každý hovadině. Co myslíte… mám si udělat test, nebo to je jen bouře hormonů? Děkuju za odpověď