Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Měly jste sex v obchodě v prevlekaci kabince?
Strašně me to láká, koukala jsem v Praze do nakupaku, ale nedaří se mi vybrat takový obchod, kde jsou kabinky az na zem, větší a malo lidi v tom obchodě… 🙈
Mate některá zkušenost a poradíte?
🙏
To sis kvuli tomu zalozila profil na portalu pro matky s detmi? Mas o materstvi asi zajimave predstavy. Jinak to co lidi vzrusuje na sexu v kabinkach je ten adrenalin z odhaleni, jinak to nema cenu.
Neměla. Mám problém mít sex tam, kde jsou po zemi cizí vlasy, chlupy, chuchvalce z ponožek, prach a nitě z oblečení.
@tini píše: Více
Je to chlap a prisel sem rozpatlavat sve uslintane fantazie, protoze je tu vysoka koncentrace zen.
A at si pan autor Honimirovsky zaslinta k tematu, je pro ostatni super se prevlikat v kabince zasfinene vaginalnim sekretem, nebo spermatem ![]()
@Lissima píše: Více
Tak pokud někoho láká a hlavně vzrušuje sex na takových, celkem neobvyklých místech, může si to dát i na „stojáka“. ![]()
Netřeba se u toho někde válet ve špíně na zemi…
![]()
@Černá Madonna píše: Více
Co kdybychom jím to předvedli a hodili pak sem odkaz na videoreport? Zjevně neví, která bije a jak takový sex vypadá a probíhá.
![]()
Ty kratsi zavesy v kabince nevadi, prineste si dve papirove tasky a nabijec si do nich stoupne, takze budou videt jen tvoje nohy. A muzete na stojaka zasouvat, radeji u toho nehekat.
@Fukitol píše: Více
@Lorre píše: Více
Noo, pokud má chlap na takovou sexuální praktiku potřebnou kondičku a jeho partnerka nemá zrovna 60 kg a více, tak by se to dalo realizovat i bez pomoci jakékoliv stěny kabinky.
![]()
Ty kabinky až na že tam caszo nebývají právě proto, aby se tam lidi nezasivali s takovými aktivitami.
Jinak nevím, co řešíš.
Ber Smíchov nebo Chodov a až vás budou vyvadet ven, nezapomeň cestou zarvat na ochranku, že co jsou za lidi, že lidem ani trochu sexu nedoprejou, kdyz uz ani kvůli ty fyjalovy drahotě ani na fusekle nemáte.
Jednou jsme zkoušeli a nedopadlo to dobře. Prodavačka zřejmě pochopila co se v kabince děje a prudce rozhrnula závěs se slovy “Jee promiňte, já se spletla”. Naštěstí jsme nebyli v extra choulostivé pozici. Už nikdy víc.
Mě taky, ale nevím, jestli by se tam vešel vozík (ne nákupní, můj), ale teď si to představuju a připadá mi vtipné, že by zpod plenty v rytmických pohybech vykukovala moje pleška
![]()
@mismas81 píše: Více
Tady mámy běžně sexujou v kabinkách v obchodech. Někdy dokonce jdou v grupách a obsadí všechny. To je pak koncert.
@Kipa22 píše: Více