Omneo1

51
17.6.05 21:15

Omneo1

Jaké máte zkušenosti s mlíčkem.Neví někdo,kde by se dalo sehnat po Praze levněji?Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10459
17.6.05 21:44

Omneo jsme koupili asi 3×, je hustší konzistence a malé chutnalo. Ale protože je docela drahé a určené spíše dětem, které mají poruchy zažívání, přešli jsme na Nutrilon 2.
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
18.6.05 15:19

My jsem na Omneu 1 na doporučení porodní asistentky, ne díky zažívání, ale prý je celkově lepší složením - obsahuje prebiotickou kulturu a nějaké důležité kyseliny. My šli na svět císařem, navíc nemůžeme kojit a i z toho důvodu nám bylo Omneo doporučeno. V porovnání s Nutrilonem 1 má lepší konsistenci, nepění tolik a malý ho tak nehltá. Ale musí se s tímto mlíčkem začít brzo, v porovnání s Nutrilonem 1 je hořké a starší děti tento přechod většinou nezvládnou - nechutná jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
18.6.05 17:54

Omneo1

Ahoj betynko,
jestli jsi z Prahy,napiš prosím za kolik ho kupuješ.Taky jsem na něj slyšela samou chválu.Obsahuje totiž škrob,proto děti po něm neublinkávají,tím,že je hustší.A taky nějak speciálně upravené tuky,proto je nebolí bříško.Vyzkoušeli jsme toho fakt docela dost,ale tohle je unikát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
19.6.05 10:48

Ahoj Markote,
já jsem ze Zlína, ale ceny by měly být stejné. Jedna ta kulatá plechovka 400g vyjde cca na 165,–. Je bohužel o moc dražší než Nutrilon obyč. Náš Čertík sice občas bolení bříška má, ale je mu teprve 3 týdny, takže to přikládám spíš baby kolice a vždycky to rychle přejde, žádné extrémní trápení se. Zatím.(Abych to nezakřikla). Mají to jinak ve všech lékárnách. My nemůžem kojit, tak jsem chtěli mlíčko co nejkvalitnější i za tu cenu. Pak prý je dobré to HA Nutrilon, ale jen tam kde jsou v rodině nějaké větší alergie. Taky je hořké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.6.05 18:43

Cauves, ja sem taky z Prahy, Omneo1 a ted i 2 kupujeme v lekarne asi za 165,– ale treba na Zlicine v lekarne v nakupnim centru ho prodavaji za 190,– to je celkem velkej rozdil. Malej ho ma od mala a od ty doby ho uz nebolelo brisko (trpel na vetriky)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.6.05 18:48

oprava v lekarne ho kupujem za 167,– nejlevnejsi sem nasla na lekarne.cz za 165,50 ale zase se plati postovny, ale pri nakupu nad 1100,– je postovny zdarma

• Citovat
  • Upravit
51
19.6.05 21:08

Omneo1

Čau všichni Omneačci,
Tak dneska jsme se vypravili na velký nákup.Ráda nakupuju v Globusu.Byli jsme na Černým mostě,tam jsem Omneo 1 koupila za 163,–což je dobrá cena.Mám totiž taky zkušenost,že za něj někde chtěji 189,–.Když má prdola plechovku za 5dní v sobě,tak je to pak fakt velkej rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.6.05 12:47

Ahojky,jestli mate nekdo zajem daruji Omneo 2, je to ta 400g plechovka, chybí z ní jedna dávka, na radu doktorky jsme ho koupili, ale malému nahořklá chuť vadila, takze ho uz nepouziju. Jsme z Neratovic ,
tel:608 5444 58
Pa, Jana.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky