Jsme opět spolu, ale jeho táta je proti

Anonymní
16.9.12 15:57

On a jeho táta

Ahoj holky.

Nevim kudy kam tak napisu sem. At vim nazory jinych.
Takze..S pritelem jsme 4 roky, rozesly jsme se protoze jsme se hodne hadaly, byly jsme mesic od sebe. Pak on napsal ze by me chtel zpet. Je nam 18. Ted jsme spolu tyden. Vsechno nam klape jak ma, je to super. KOnecne jsme zase spolu. Ale ted nam to zacal kazit jeho tata. Nebo nevim jestli kazit. Ale zacal na pritele s tim ze ho zklamal ze se mnou je zase, ze si nestoji za svym a ze si nepreje aby jsme spolu byly. jeho tata me mel vzdycky rad a to hodne, le jak jsme se predtim hodne hadaly s pritelem byl z toho smutny, nevim zda se boji aby e to neopakovalo, nebo nevim. Pritel mu rekl ze se to zmenilo, ze hadky nebudou a ze jsme se domluvily proste. a ze me miluje a chce se mnou byt. Pritel uvazuje o rozchodu, ze nechce rozhadat rodinu. Miluje me a chce s emnou byt ale boji se taty. Asi to nekomu prijde vtipne ale ja nevim co delat. jeho tata me mel radpremyslim ze mu napisu sms a vysvetlim mu vse. Nechci si nechat pritele vzit. On taky nechce, rika jak byl stastny ze uz je vse za nami a muzeme spolu byt konecne.. chceme se vzit..mame budoucnost.. poradte prosim. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1186
16.9.12 16:02

Asi jo, zajdi za jeho tátou a promluv si s ním co mu vadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
16.9.12 16:02

No určitě má táta strach, aby se to neopakovalo, tak ho chápu ale přesto je to všechno vaše věc a pokud Tvůj přítel být s Tebou vážně chce, nebude brát ohled na rodinu…
Sama jsem si zažila vztah, kdy jsme se pořád rozcházeli a dávali dohromady a rodiče byli z nás už fakt na nervy, protože to bylo pořád dokola. Vztah samozřejmě neměl budoucnost a po 5 letech jsem ho ukončila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
16.9.12 16:04

Tak hlavně-co se vám jeho táta vůbec motá do vztahu? Píšeš, že už i přítelovi je 18..tak si snad může sám rozhodnout s kým bude chodit, ne? :nevim:
Jestli se s tebou přítel rozejde kvůli svému tátovi, tak bych se mu vysmála a byla bych ráda, že s takovým klukem už nejsem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.12 16:04
@panenka87 píše:
No určitě má táta strach, aby se to neopakovalo, tak ho chápu ale přesto je to všechno vaše věc a pokud Tvůj přítel být s Tebou vážně chce, nebude brát ohled na rodinu…
Sama jsem si zažila vztah, kdy jsme se pořád rozcházeli a dávali dohromady a rodiče byli z nás už fakt na nervy, protože to bylo pořád dokola. Vztah samozřejmě neměl budoucnost a po 5 letech jsem ho ukončila :)

jenomze my budoucnost mame.. on proste rekl ze ho pritel zklmala v tom ze se mnou je.. ze si myslel ze vi co chce.. a ne delt tohle.. pritel se snazi vysvetlit to ze se to nebude opakovatze se rozejdeme ze jsme se domluvily, ale on ma tvrdou hlavu.. pry nepolevi rika pritel tak ja nevim co dal. :( my spolu chceme silene byt..:( pritel je z toho taky na nervy, ale proste rekl ze doma nechce mit zlo, ze ho jeste porad zivy, a ze na tajno to nepujde protoze by jsme se nemely jak vidat a to je pravda :( tak ja uz nevim

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.12 16:06
@suwari píše:
Tak hlavně-co se vám jeho táta vůbec motá do vztahu? Píšeš, že už i přítelovi je 18..tak si snad může sám rozhodnout s kým bude chodit, ne? :nevim:
Jestli se s tebou přítel rozejde kvůli svému tátovi, tak bych se mu vysmála a byla bych ráda, že s takovým klukem už nejsem!!!

on si totiz nechce delat zle.. jeste 2 roky bude bydlet doma kvuli skole.. :( on se mnou chce byt ale jeho tata je fajn jiny, je prisny, a on na tatu da jen proto aby nebylo zle. :(
on se boji ze kdyz se mnou bude tak ze mu to tata bude vycitat cely zivot.. a rodice jsou rodice. :( nechce poslouchat kdyz pojedeme ke me.. aby tata rikal no zase jedes k ni.. a podobne kecy. :(

• Citovat
  • Upravit
1147
16.9.12 16:09

Tak na to nevím, co ti říct..Asi se nechává hodně ovlivnit rodiči, což není moc dobře..A v budoucnu by to bylo jak? To by mu táta taky radil, co má a nemá dělat?
Myslím, že tvůj přítel by se k tomu měl postavit jako chlap a prostě si tě obhájit. A trošku si i dupnout na táta, že to je jeho život, ne jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.12 16:12
@suwari píše:
Tak na to nevím, co ti říct..Asi se nechává hodně ovlivnit rodiči, což není moc dobře..A v budoucnu by to bylo jak? To by mu táta taky radil, co má a nemá dělat?
Myslím, že tvůj přítel by se k tomu měl postavit jako chlap a prostě si tě obhájit. A trošku si i dupnout na táta, že to je jeho život, ne jeho.

no nenechava prave on je schopny si rict co chce, ale ted se boji taty.. nechce si delat doma zle.. ma to s roici tezky.. mama nejevi zajem a tata skoro taky ne… :( ja mu to rikam taky ze ja jsem jeho budoucnost ze s tatou nebud ezit.. a on rika ze vi ale ze to jinak nepujde ze ho to silene mrzi. :( ze tata nepolevi…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.12 16:15

Pak mi psal ze si nechce delat doma rozbroje kdyby to slo natajno udela to ale i tak se nebudeme moc vidat.. :( ze to nepujde jinak.. ze v tuhle chvily nemuze nic jineho delat.. :( ze ho to mrzi..on by neprekousl to ze bych mela nekoho jineho.. miluje me jak nejvic muze, je z toho spatny.. dneska je cely den nevrly, nepise ani.. nezveda mobil.. :( nic se mu nechce.. pry nechce byt v tatovo ocichten kdo ho zklamal. :(

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
16.9.12 16:18
@Anonymní píše:
Ahoj holky.Nevim kudy kam tak napisu sem. At vim nazory jinych.
Takze..S pritelem jsme 4 roky, rozesly jsme se protoze jsme se hodne hadaly, byly jsme mesic od sebe. Pak on napsal ze by me chtel zpet. Je nam 18. Ted jsme spolu tyden. Vsechno nam klape jak ma, je to super. KOnecne jsme zase spolu. Ale ted nam to zacal kazit jeho tata. Nebo nevim jestli kazit. Ale zacal na pritele s tim ze ho zklamal ze se mnou je zase, ze si nestoji za svym a ze si nepreje aby jsme spolu byly. jeho tata me mel vzdycky rad a to hodne, le jak jsme se predtim hodne hadaly s pritelem byl z toho smutny, nevim zda se boji aby e to neopakovalo, nebo nevim. Pritel mu rekl ze se to zmenilo, ze hadky nebudou a ze jsme se domluvily proste. a ze me miluje a chce se mnou byt. Pritel uvazuje o rozchodu, ze nechce rozhadat rodinu. Miluje me a chce s emnou byt ale boji se taty. Asi to nekomu prijde vtipne ale ja nevim co delat. jeho tata me mel radpremyslim ze mu napisu sms a vysvetlim mu vse. Nechci si nechat pritele vzit. On taky nechce, rika jak byl stastny ze uz je vse za nami a muzeme spolu byt konecne.. chceme se vzit..mame budoucnost.. poradte prosim. :(

Na tátu jako takového se vykašli. Pokud by měl mezi váma dělat rozbroje, pak je na místě, aby sis promluvila s přítelem a vysvětlila mu, že jsou jen dvě možnosti. Buď se začne chovat jako chlap, postaví si hlavu a nedá si radit, s kým má a nemá a chodit, nebo je jeho láska není až tak hluboká, případně je moc srab a vztah půjde do kytek. To se musí rozhodnout on. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13770
16.9.12 16:19
@Anonymní píše:
jenomze my budoucnost mame.. on proste rekl ze ho pritel zklmala v tom ze se mnou je.. ze si myslel ze vi co chce.. a ne delt tohle.. pritel se snazi vysvetlit to ze se to nebude opakovatze se rozejdeme ze jsme se domluvily, ale on ma tvrdou hlavu.. pry nepolevi rika pritel tak ja nevim co dal. :( my spolu chceme silene byt..:( pritel je z toho taky na nervy, ale proste rekl ze doma nechce mit zlo, ze ho jeste porad zivy, a ze na tajno to nepujde protoze by jsme se nemely jak vidat a to je pravda :( tak ja uz nevim

Podle mě otec vašemu vztahu nefandí a nevěří. S tím nic nenaděláš ale třeba ho časem přesvědčíte o opaku. Ale po pravdě, do svatby bych se ještě nehrnula, promiň že to píšu ale přijdete mi oba ještě nepřipravení a dám ruku do ohně, že k hádkám určitě jednou zase dojde. Bez hádek to ve vztahu teda ani moc někdy nejde ale jde o to, jestli jste připravení problémy řešit, tak jak by bylo nejlepší pro váš vztah. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl.5888
16.9.12 16:24
@Anonymní píše:
on si totiz nechce delat zle.. jeste 2 roky bude bydlet doma kvuli skole.. :( on se mnou chce byt ale jeho tata je fajn jiny, je prisny, a on na tatu da jen proto aby nebylo zle. :(
on se boji ze kdyz se mnou bude tak ze mu to tata bude vycitat cely zivot.. a rodice jsou rodice. :( nechce poslouchat kdyz pojedeme ke me.. aby tata rikal no zase jedes k ni.. a podobne kecy. :(

Pokud se milujete a chcete spolu být, tak si to musíte vybojovat. Já to zas takhle měla s mamkou, tři roky přítele nesnášela a nechtěla abysme spolu byli, ale mi na ní kašlali i za tu cenu, že se se mnou chvílema nebavila a na přítele byla fakt hnusná, když za mnou přišel. Pak jí nic nezbylo a smířila se s tím. Byli jsme spolu od 16 ti let, dokonce jsem s ním v 19 ti začla bydlet, ale za dva roky jsme šli od sebe…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.12 16:25
@panenka87 píše:
Podle mě otec vašemu vztahu nefandí a nevěří. S tím nic nenaděláš ale třeba ho časem přesvědčíte o opaku. Ale po pravdě, do svatby bych se ještě nehrnula, promiň že to píšu ale přijdete mi oba ještě nepřipravení a dám ruku do ohně, že k hádkám určitě jednou zase dojde. Bez hádek to ve vztahu teda ani moc někdy nejde ale jde o to, jestli jste připravení problémy řešit, tak jak by bylo nejlepší pro váš vztah. :nevim:

svatbu chceme dele ne rcite ted.!! mozna jsem to napsala spatne. promin..

jenomze co udelat aby vztahu veril?

• Citovat
  • Upravit
20518
16.9.12 16:27

Co to obnáší, že „jste spolu“? Klasické chození, nebo dokonce už i žití? A kde?

Víš, pokud je tvůj přítel u svých rodičů, chápu, že jeho rodiče jeho milostný život chca nechca zajímá. partně v době, kdy jsme byli rozešlí, to nějak řešil, a rodiče by museli být úplně slepí nebo já nevím co, a by si nevšimli, že jejich dítě s etrápí. Jestli je důvodem přítelovo otce právě to, aby se to neopakovalo, to já nevím. Nebo jestli má přítel nějaké další plány, které s eúplně neslučují s tvými vizemi, a táta to ví, to taky nevim. Nebo jestli je to jen otcovo přání a tvůj přítel stojí za tebou… to jsou jen moje spekulace.

Každopádně - a teď budu mluvit jen za sebe a ze svých zkušeností - v 18 tvrdit, že je to láska za hrob a má budoucnost a já nevím co, je sice strašně, strašně, strašně hezký a romantický. Ale… nereálný. Mám na mysli nereálný v tom smyslu, že jste oba strašně, strašně, strašně mladí. A věk by ani tak nehrál roli jako… vaše nezkušenost ve společném žití. TOHO bych se jako rodič bála taky. Po svých zkušenostech jo.

Bu´d jak buď, je vám 18 a TOHLE už je váš život. :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.12 16:27
@neprihl.5888 píše:
Pokud se milujete a chcete spolu být, tak si to musíte vybojovat. Já to zas takhle měla s mamkou, tři roky přítele nesnášela a nechtěla abysme spolu byli, ale mi na ní kašlali i za tu cenu, že se se mnou chvílema nebavila a na přítele byla fakt hnusná, když za mnou přišel. Pak jí nic nezbylo a smířila se s tím. Byli jsme spolu od 16 ti let, dokonce jsem s ním v 19 ti začla bydlet, ale za dva roky jsme šli od sebe…

prekousne ze to bude dobre..co udelat proto aby to bylo dobry.on ma sileny strach z taty.. :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky