Nevěrný - nevím, jak dál

142
16.9.12 12:04

nevěrný-nevím jak dál

Ahojky všem, můj přítel mi byl nevěrný. Zjistila jsem to po 3.měsících jejich užívání, a ukončil to až další měsíc. Takže vcelku 4.měsíce. Jsem neštastná nebot spolu máme ročního prcka. Chtěla jsem to ukončit, a když viděl, že opravdu, tak otočil, že chce být snámi. Zprvu to vypadalo vše dobrý, ale postupně jsem na něm viděla, že něco není v pořádku, jako kdyby mu něco chybělo…Mám z toho všeho pocit, že se do ní zamiloval. Sám mi řekl, že jí má rád, ale nás taky, že to vše chce čas. A co mě nejvíc dorazilo, byla věta:Dáme tomu čas, a uvidíme, jak to dopadne! Spíš jsem čekala, něco jako:to zvládneme, atd..Má někdo z vás podobnou zkušenost???Děkuji všem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5130
16.9.12 12:08

@cikita opravdu to chce čas, dulezite je e si uvedomil ze o vas prijit nechce..a ted porebujes cas bys mu zacala zse duerovat..jen at to nedela dal
moc drzim palecky…
jo a mozna bych si s nim promluvila na tema co u chybi :nevim:
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
16.9.12 12:14

Nechová se tak jak bych si představovala, stále vypnuté vyzvánění, nebo telefony schovaný. Dost si všímám, a jsem stále ve střehu…Necítím od něj lásku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.9.12 12:17

Chlapi jsou prostě prevíti! Mrzí mě, že místo užívání malého musíš řešit takové problémy! Ale pokud se chová takhle nejspíš to s ní definitivně neukončil. Trochu mi připadá jako děcko které neví co chce. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
16.9.12 12:18

Já se docela bojím, že je to tak, jak píšeš - zamiloval se do ní. Tebe má asi rád, ale odejít, to by nerad - protože by přišel o prcka. Bojím se, že ty v jeho přemýšlení-rozhodování možná ani nejsi.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
16.9.12 12:20

Taky to tak vidím, a jsem už načatá, že to ukončím. Nechci, aby o mě rozhodovaly ty dva podvratáci. Stále se to ve mě pere, dát tomu čas a šanci, nebo to rázně ukončit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
16.9.12 12:24

Tak rekni at na cas odejde :nevim: nebo odejdi ty, nemusi to hned byt konec vztahu ale jakesi uvedomeni :nevim: kazdpopdne j to hrozne tezke, sama jsem si tm prosla, ackoliv bezdetna :zed:
zvladni to co nejlepe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.9.12 12:25

Možná mu zkus otevřeně říct, že jsi připravená to ukončit. Často se chlap není schopný rozhodnout dokud se neukáže o co by mohl přijít. Takhle mu to hodně usnadňujete Vás má doma a za ní si může odskočit nic ho nenutí na tom cokoliv měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
16.9.12 12:27

Chtěla jsem, aby odešel, ale jemu se evidentně nechce. Svému nej. kámošovi řekl, že si mě chce ohlídat, abych prý nikoho neměla-dobrý co???Zeptala jsem se ho, zda je do ní zamilovaný-řekl TO NEVIM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
16.9.12 12:27

@xxx007 souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
16.9.12 12:28

@cikita tak at jde, kdyz nevi 8o parchant :cert: promin aale chva se ja malej :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.9.12 12:32

No napadá mě k němu pár pojmenování ale nebylo by to nic hezkého. Frajer si asi spletl geografickou polohu a nadšeně by nám tu zakládal harémy. Pokud nemáš možnost odejít Ty a on nechce alespoň ho připrav o veškeré pohodlí a nasaď silnou zbraň ignorace pokud mu to nedojde nestojí ani za pohled. A říct, že neví jestli jí miluje? No tak to bych mu to asi vysvětlila. Hned by se rozmyslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
16.9.12 12:32

To jsem mu taky řekla, a jen čumí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stara baba
16.9.12 12:33

Nemozes zobrat prcka a odist k rodicom? Na „navstevu“, aby si aj oni uzili miminko? A ostat tam nejaky ten mesiac… Tiez som zobrala mimino a bola tri tyzdne u mamy, ona si uzivala mimino a ja som spracovavala urodu jablk na vyzivu :andel:

• Citovat
  • Upravit
15659
16.9.12 12:36

@cikita no tak buď by jel on, nebo bych se sebrala já, podle toho čí je byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí