Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky všem, můj přítel mi byl nevěrný. Zjistila jsem to po 3.měsících jejich užívání, a ukončil to až další měsíc. Takže vcelku 4.měsíce. Jsem neštastná nebot spolu máme ročního prcka. Chtěla jsem to ukončit, a když viděl, že opravdu, tak otočil, že chce být snámi. Zprvu to vypadalo vše dobrý, ale postupně jsem na něm viděla, že něco není v pořádku, jako kdyby mu něco chybělo…Mám z toho všeho pocit, že se do ní zamiloval. Sám mi řekl, že jí má rád, ale nás taky, že to vše chce čas. A co mě nejvíc dorazilo, byla věta:Dáme tomu čas, a uvidíme, jak to dopadne! Spíš jsem čekala, něco jako:to zvládneme, atd..Má někdo z vás podobnou zkušenost???Děkuji všem..
@cikita opravdu to chce čas, dulezite je e si uvedomil ze o vas prijit nechce..a ted porebujes cas bys mu zacala zse duerovat..jen at to nedela dal
moc drzim palecky…
jo a mozna bych si s nim promluvila na tema co u chybi ![]()
![]()
Nechová se tak jak bych si představovala, stále vypnuté vyzvánění, nebo telefony schovaný. Dost si všímám, a jsem stále ve střehu…Necítím od něj lásku.
Chlapi jsou prostě prevíti! Mrzí mě, že místo užívání malého musíš řešit takové problémy! Ale pokud se chová takhle nejspíš to s ní definitivně neukončil. Trochu mi připadá jako děcko které neví co chce. ![]()
Já se docela bojím, že je to tak, jak píšeš - zamiloval se do ní. Tebe má asi rád, ale odejít, to by nerad - protože by přišel o prcka. Bojím se, že ty v jeho přemýšlení-rozhodování možná ani nejsi.. ![]()
Taky to tak vidím, a jsem už načatá, že to ukončím. Nechci, aby o mě rozhodovaly ty dva podvratáci. Stále se to ve mě pere, dát tomu čas a šanci, nebo to rázně ukončit???
Tak rekni at na cas odejde
nebo odejdi ty, nemusi to hned byt konec vztahu ale jakesi uvedomeni
kazdpopdne j to hrozne tezke, sama jsem si tm prosla, ackoliv bezdetna ![]()
zvladni to co nejlepe ![]()
Možná mu zkus otevřeně říct, že jsi připravená to ukončit. Často se chlap není schopný rozhodnout dokud se neukáže o co by mohl přijít. Takhle mu to hodně usnadňujete Vás má doma a za ní si může odskočit nic ho nenutí na tom cokoliv měnit.
Chtěla jsem, aby odešel, ale jemu se evidentně nechce. Svému nej. kámošovi řekl, že si mě chce ohlídat, abych prý nikoho neměla-dobrý co???Zeptala jsem se ho, zda je do ní zamilovaný-řekl TO NEVIM.
@cikita tak at jde, kdyz nevi
parchant
promin aale chva se ja malej ![]()
No napadá mě k němu pár pojmenování ale nebylo by to nic hezkého. Frajer si asi spletl geografickou polohu a nadšeně by nám tu zakládal harémy. Pokud nemáš možnost odejít Ty a on nechce alespoň ho připrav o veškeré pohodlí a nasaď silnou zbraň ignorace pokud mu to nedojde nestojí ani za pohled. A říct, že neví jestli jí miluje? No tak to bych mu to asi vysvětlila. Hned by se rozmyslel.
Nemozes zobrat prcka a odist k rodicom? Na „navstevu“, aby si aj oni uzili miminko? A ostat tam nejaky ten mesiac… Tiez som zobrala mimino a bola tri tyzdne u mamy, ona si uzivala mimino a ja som spracovavala urodu jablk na vyzivu ![]()
@cikita no tak buď by jel on, nebo bych se sebrala já, podle toho čí je byt.