Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chvílemi mi přijde. že ho vůbec neznám. Jsme spolu 12.let,ale co jí poznal, chová se jako by mu bylo 25.let.Když jsem mu řekla, že jdu k psycholožce-tak říká:A S ČÍM??No idiot hroznej.Asi přemýšlí tou dolení hlavou… ![]()
Souhlasím odejít alespoň na čas třeba k rodičům. Ono mluvení o odchodu u chlapů moc úspěch nemá časem získají rezistenci a pocit jistoty, že jsou to jen výhružky. Jsem na tom podobně ačkoliv nešlo o nevěru ale také zklamal mojí důvěru ale alespoň se vše snažil a snaží napravit a udělal pro to co mohl. Ale mluvení o odchodu zabralo tak jednou pak už to nemělo účinek. Takže spíš vážně alespoň na čas odejít.
Nemám kam bych odešla, jedině si najít pronájem, na který nemám. Pobírám jen rodičák na malýho
Taky si myslím, že mu jde spíš o dítě než o tebe a proto nechce aby jste šli od sebe… když chlap ujede jednou dá se to podle mě odpustit, ale jakmile udržuje nějaký vztah a podvádí dlouhodobě tak bych ho poslala do pr!!!normálně mu zabal a vyhoď ho.
@cikita a můžu se jen zeptat, jaký byl váš sex. život než došlo na nevěru?
@cikita píše:
Nechová se tak jak bych si představovala, stále vypnuté vyzvánění, nebo telefony schovaný. Dost si všímám, a jsem stále ve střehu…Necítím od něj lásku.
jestli schovava telefon a ma vyply zvoneni, tak pochybuju ze to ukoncil. promin
No jasne at jde on, co si mysli jako, že si najde milenku a bude s ni u vas v lozici
a ty nkde v podnajmu…to snd ani ani mozny toto
mozná bych si zjistila cislo slecny a poptala se ji, zda vi ze ma rodinu a pokud i pres to to s nim potahne tak adresu abys vedela kam mu poslat veci a spinave pradlo ![]()
Z vlastni zkusenosti se obavam, ze to bude uz jen horsi…hledala bych si ten podnajem…a rozhodne zadne odchazeni „na zkousku“ ve chvili kdy se vratis bude mit pocit, ze mu to nakonec projde vzdycky… boze kdyz si vzpomenu jaka ja byla krava delala slepou, hluchou a blbou a chtela zachranit manzelstvi…ale chapu ze druhym se to radi…bohuzel se s nim bud budes cely zivot trapit, nebo si najdes lepsiho…
@cikita píše:
Ahojky všem, můj přítel mi byl nevěrný. Zjistila jsem to po 3.měsících jejich užívání, a ukončil to až další měsíc. Takže vcelku 4.měsíce. Jsem neštastná nebot spolu máme ročního prcka. Chtěla jsem to ukončit, a když viděl, že opravdu, tak otočil, že chce být snámi. Zprvu to vypadalo vše dobrý, ale postupně jsem na něm viděla, že něco není v pořádku, jako kdyby mu něco chybělo…Mám z toho všeho pocit, že se do ní zamiloval. Sám mi řekl, že jí má rád, ale nás taky, že to vše chce čas. A co mě nejvíc dorazilo, byla věta:Dáme tomu čas, a uvidíme, jak to dopadne! Spíš jsem čekala, něco jako:to zvládneme, atd..Má někdo z vás podobnou zkušenost???Děkuji všem..
Jestli Ti za to ten chlap stojí, tak bys neměla očekávat ..ale dát tomu čas.
je možné, že se přítel opravdu zamiloval - měl vás rád obě a když si měl vybrat vybral Tebe a rodinu - no jenže tím naráz city k té druhé nezmizely.. to nejde lusknutím prstů. prostě nejde.
Já vím, že to bolí …ale ted to bude hodně o Tobě o Tvým egu, jestli dokážeš nevyčítat a ten čas dát. No a Tobě doporučuju v týhle chvíli - buď přirozená, na nic si nehraj mluv o svých pocitech a hlavně.. zkus se soustředit i na něco jinýho než na patlání se a rozebírání toho co bylo.. cvič, zajdi s kámoškou na kafe, přihlas se na kurz vaření nebo keramiku…prostě cokoliv co bude jen Tvý a pomůže ti vypnout..
Držím palce… nebude to snadný.
Sex byl v poho, než jsem čekala malýho, pak jsme nemohli, bylo to rizikový. Pak jsem ztloustla, a to mě nechtěl, že jsem tlustá. Futr se tvářil, že v pohodě. No a pak si našel tu hvězdu, když bylo malýmu 9.měsíců, a domů chodil jako by se nic nedělo. Pak se to stupnovalo, a já začala mít podezření, a to se mi potvrdilo. I když jsem mu to řekla, že to vím, tak to stejně neukončil, a řekl, že si to potřebuje vše rozmyslet. Hrozně ho tam táhl sex, co vím od jeho známých. Měl tmu před očima, když si na to vzpoměl. Jsou to všechno hrozný pecky.
@cikita píše:
Nechová se tak jak bych si představovala, stále vypnuté vyzvánění, nebo telefony schovaný. Dost si všímám, a jsem stále ve střehu…Necítím od něj lásku.
Udělej něco pro sebe.. vypusť toto - nelseduj nehlídej ..dej si limit jestli to chceš zkusit s ním..třeba dva měsíce a zatím se starej o svý zájmy a uvidíš - bud tam ten posun bude a nebo ne a pak… třeba i ten rozchod..
V prvé řadě si ale musíš ujasnit co vlastně chceš.
@cikita píše:
Sex byl v poho, než jsem čekala malýho, pak jsme nemohli, bylo to rizikový. Pak jsem ztloustla, a to mě nechtěl, že jsem tlustá. Futr se tvářil, že v pohodě. No a pak si našel tu hvězdu, když bylo malýmu 9.měsíců, a domů chodil jako by se nic nedělo. Pak se to stupnovalo, a já začala mít podezření, a to se mi potvrdilo. I když jsem mu to řekla, že to vím, tak to stejně neukončil, a řekl, že si to potřebuje vše rozmyslet. Hrozně ho tam táhl sex, co vím od jeho známých. Měl tmu před očima, když si na to vzpoměl. Jsou to všechno hrozný pecky.
Jasně to bolí..a co ti řekl ted..že to teda skončil? A Ty myslíš že ne? Nějak se v tom ztrácím.. nejdřív že to ukončil ted zase že ne… moc tomu ted nerozumím jak to myslíš.
Byt bych mu rozhodně nenechala..ať se snaží on, když to zkazil
Pokud to nebyl jen úlet a trvalo to tak dlouho, kdoví, jestli to netrvá stále..tak ho nech ať si za ní jde..když budeš dělat scény..tak uteče určitě a ty budeš ještě za pipku..nemam ráda ultimáta, ale v tomhle případě bych mu ho prostě dala..
to, že si neni jistej jestli miluje jinou holku by mi řekl jen jednou.. ![]()
Čas jsem mu dát chtěla, ale furt se chová tajemně. Telefony jsou napsaný na mě, a udělala jsem si vypisy u operátora. A v týdnu přišel stím, že chce svůj telefon přepsat na sebe.Tak to je podezřelý, že???Proč asi???Je mi z toho zle…