Nevěrný - nevím, jak dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
142
21.5.13 12:41

My nemáme kam jít, jedine si najít pronájem, barák je jeho…v jednu chvíly jsme se dohodly, že malýmu koupí byt, tak snad to dodrží, a já snad vydržím… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
21.5.13 12:47

@cikita vyměnit zámky, sbalit věci. Pokud mu chybíte, může se s váma vidět někde venku. Doma akorát nervuje Tebe.
Edit: pokud je barák jeho, většina měst má byty pro lidi v nouzi. Zkus zajít na sociálku a popsat jim situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
21.5.13 12:49

On je proste na koni.. vie, že všetko bude stále rovnako a to mu vyhovuje.. toto je začarovaný kruh… má všetko čo potrebuje a chce, tak prečo by to menil a nejak sa rozhodoval, keď takto je to fajn??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. Míša
21.5.13 12:52

Co jako vydržíš? dívat se na to, jak chlap udržuje jiný vztah? stojí ti to za to? já teda nevím, nejsme moc zastánce urychlených rozchodů, ale tohle trvá už celkem dlouho. co takhle nějaká práce a najít si byt? postavit se na vlastní nohy. není moc dobré být finančně jen závislá na chlapovi notabene když s ním mám dítě bez svatby.

• Citovat
  • Upravit
medvidekmyval
21.5.13 13:20

Tak jsem si přečetla celou diskusi i z loňského roku a mrzí mě, že to dopadlo takhle. Myslím, že jsi mu dala spoustu času. Toto mi přijde, ze jsi pro něj kus hadru. Jsem zastáncem zkusit zachovat rodinu i přes to, že jsem horká hlava, ale u vás už to nepůjde. Ty jsi zkusila hodně, teď je čas starat se o sebe a najít si partnera, který si té bude vážit. Je to těžký krok, ale jsi silná a zvládnes to. Už jen to, jak dlouho jsi toto vydržela mluví za to, že jsi silná. Tak přeji hodně štěstí a toho blba se zbav co nejdřív. :twisted:

• Citovat
  • Upravit
142
21.5.13 19:06

Dekuji všem, :hug: :hug: :hug: Nechci se už trápit, kvůli volovi co mu za to nestojím, tváří se, že ví co chce, tak proč má hadry u ní??Sice jen pár, ale nervuje me to a on to ví, a má ten názor, že bych štekala a rýpala, i kdyby ty hadry donesl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
21.5.13 20:11

No teda, já se nestačím divit…přečetla jsem to od začátku a opravdu, odejdi od něho..Poptej se na socialce, zjisti si možnosti a rychle pryč :/ Ani nechápu tu druhou, že mu to trpí…nikdy si s ní nemluvila??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
21.5.13 20:56

On je pro ni mooooc hodný človek, nemám slov pin. a,už se v tom všem ztrácím, to víte, já štekna, rýpu, připomínám…ona mu oprašuje ego, chlácholí, jakej to je king, a že vlastne vše je vše v pořádku, že od všeho utíká, a nezvládl bežné denní starosti o díte, a vše se netočilo už kolem nej!!!příležitost delá zlodeje, co více říct…je to vše složité, on chce snahu ode me, a já zase od nej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
21.5.13 21:05
@cikita píše:
On je pro ni mooooc hodný človek, nemám slov pin. a,už se v tom všem ztrácím, to víte, já štekna, rýpu, připomínám…ona mu oprašuje ego, chlácholí, jakej to je king, a že vlastne vše je vše v pořádku, že od všeho utíká, a nezvládl bežné denní starosti o díte, a vše se netočilo už kolem nej!!!příležitost delá zlodeje, co více říct…je to vše složité, on chce snahu ode me, a já zase od nej…

Já bych se pro „něj“ už nesnažila, když se snaží jinde. Snažila bych se osamostatnit. Najít si bydlení, atd. Jeho bych už neřešila, hlavně žádné jídlo, praní, žehlení a podobné…
Kdyby přišel domů, odpověděla bych jen na pozdrav, dělala bych, že tam není. Já bych mudala větu „že mu chybíme“, až by se mu pinďour dlouho nepostavil.

Na můj vkus jsi měkouš. Tak buď tvrdší. Zatím Tě bere za blbku, co snese všechno, i kdyby ty milenky měl 3. Takže nehraj mu do karet a otáčej se kolem toho, jak se osamostatnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
21.5.13 21:11

Snažím se o to, ale fakt jsem asi meka, jak tvaroh. Vždy dupnu a on pak tema jeho řečičkama přesvedčí, že to napraví a vynahradí, a já blbka blbá, kvůli malýmu uveřím. Ted teda je doma, ale zase čekám kdy to zase rozjede.Ale to už bude jeho poslední výstup :cert: :twisted: moc dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
21.5.13 21:13
@cikita píše:
Snažím se o to, ale fakt jsem asi meka, jak tvaroh. Vždy dupnu a on pak tema jeho řečičkama přesvedčí, že to napraví a vynahradí, a já blbka blbá, kvůli malýmu uveřím. Ted teda je doma, ale zase čekám kdy to zase rozjede.Ale to už bude jeho poslední výstup :cert: :twisted: moc dekuji :hug:

HOlka, neblázni…na co sakra čekáš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
21.5.13 21:15
@cikita píše:
Snažím se o to, ale fakt jsem asi meka, jak tvaroh. Vždy dupnu a on pak tema jeho řečičkama přesvedčí, že to napraví a vynahradí, a já blbka blbá, kvůli malýmu uveřím. Ted teda je doma, ale zase čekám kdy to zase rozjede.Ale to už bude jeho poslední výstup :cert: :twisted: moc dekuji :hug:

Já bych právě kvůli tomu malému dělala vše proto, abych byla silná, sebevědomá a vyrovnaná matka, nikoli doprošovací troska. Takže se na to vykašli, prostě jednou řekneš to NE. Je to lehké říct a odmítnout, jen se toho nebát. Prcek má navíc, nežli mít tátu kurevníka a maminku psychicky out, jako příklad do budoucna pro dítě nic moc, tedy. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
21.5.13 21:18

Já nevim, on takový nikdy nebyl, jsme spolu 12let. Vše o. k,malýho jsme chteli moc, a když se narodil, tak to pán tvorstva nezvládl, a furt utíkal z domu, všude sám. Předtím byl zvyklý, že jsme furt všude spolu. Podniká a vydelá dost penez, a ty peníze ho strašne zmenily, říká to každý. Pinda si přijde k hotovýmu, penez dost, atd…fakt složitý, já vím, že na malýho bude dávat peníze, ale furt jsem meka :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
21.5.13 21:20
@Yvonne píše:
Já bych právě kvůli tomu malému dělala vše proto, abych byla silná, sebevědomá a vyrovnaná matka, nikoli doprošovací troska. Takže se na to vykašli, prostě jednou řekneš to NE. Je to lehké říct a odmítnout, jen se toho nebát. Prcek má navíc, nežli mít tátu kurevníka a maminku psychicky out, jako příklad do budoucna pro dítě nic moc, tedy. :pankac:

On se na týden odstehoval, řekla jsem mu, že je konec, a každý den chodil za malým, a furt kecy a kecy, jak mu scházíme, atd…a já zase vymekla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
22.5.13 00:25

No což. Tak mu řekni, ale úplně vážně, ať si dělá co jen chce. Ať chodí na kávičku za kámoši, za hnusatkou a prostě ať si chodí kam jen bude chtít…a ty se snaž být v nejlepší pohodě a úsměvem. Hmm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí