Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
On tvrdí, že to ukončil, ale ženská to prostě pozná. Spíš si myslím, že se jen nestýkaj, a on tomu dává čas, co bude…
@cikita píše: Čas jsem mu dát chtěla, ale furt se chová tajemně. Telefony jsou napsaný na mě, a udělala jsem si vypisy u operátora. A v týdnu přišel stím, že chce svůj telefon přepsat na sebe.Tak to je podezřelý, že???Proč asi???Je mi z toho zle…
Tak jsem docetla celou diskuzi…A je to sileny nestacim se divit…
Ruce od nej…ten chlap evidentne nevi co chce, ruce od nej pryc!!!Nebyla bych s chlapem ktery by me trapil natoz jeste podvadel…
Ahoj, hlavně to neuspěchej. Zkus si představit, jak by tvůj odchod mohl dopadnout, zcela reálně. Třeba 2 roky tahání o dítě a alimenty, ty bez vlastního bydlení, výsledek takový, že dítě bude pendlovat mezi oběma rodiči, ty nebudeš moct najít rozumného chlapa, utratíš hromady peněz za právníky bez valného úspěchu. Neříkám, že to nastane, je to krajní, ale možná alternativa. K tomu obrovské množství nervů a energie. A teď zvaž, zda se nevyplatí ještě nějaký čas, peníze, nervy a energii věnovat spíše zachování a oživení vztahu s využitím odborníků. Až dijdeš k přesvědčení, že ti stojí za to riskovat důsledky, které tu píšu, tak se začni připravovat na odchod. Ale i tak nedělej žádné kroky bez toho, abys věděla, co je jejich cílem z pohledu konečného uspořádání vztahů. A vždycky si uvědom, že je v těchto případech vždy lepší blbý mír než dobrá vojna.
@cikita píše: Čas jsem mu dát chtěla, ale furt se chová tajemně. Telefony jsou napsaný na mě, a udělala jsem si vypisy u operátora. A v týdnu přišel stím, že chce svůj telefon přepsat na sebe.Tak to je podezřelý, že???Proč asi???Je mi z toho zle…
A řeklas mu to na rovinu, že to v této situaci vnímáš jako podezřelý? A že je to divný? Víš jde o to zjistit pravdu a té se nedopátráš ani scénama ani trápením se.. prostě se ho na rovinu zeptej, a řekni, že prostě to cítíš.
@Táta Pavel
hmmm neco na tom bude, k zamysleni, zrejme pohled nehysterického chlapa ![]()
@cikita píše:
Chtěla jsem, aby odešel, ale jemu se evidentně nechce. Svému nej. kámošovi řekl, že si mě chce ohlídat, abych prý nikoho neměla-dobrý co???Zeptala jsem se ho, zda je do ní zamilovaný-řekl TO NEVIM.
Typický příklad situace „podle sebe soudím tebe“. Jasně, že si tě musí ohlídat, co kdyby sis hned domů dotáhla náhradníka. To jsou chlapi, potřebují situaci otočit ve svůj prospěch a ze sebe udělat chudáčka, ze ženské fúrii ![]()
Požádala bych ho, jestli by nemohl přemýšlet jinde, než ve společné domácnosti. Ať chodí za malým, vezme ho ven, ale takhle se tam budete plácat od ničeho nikam. A podle mě on evidentně moc nedumá. Spíš čeká, jestli se zase odmiluje nebo ho osvítí duch svatej…
Zřejmě to chce udělat proto, že tvé jednání (výpisy jeho hovorů) považuje za neoprávněný zásah do jeho soukromí a je mu z toho zle…
Nejsi sama…mam ten samy pocit…jenze mam na sobe 3 pujcky…nemam ani kam jit…a ani bych pujcky nemela jak platit
sem na dne
@Anonymní píše:
Nejsi sama…mam ten samy pocit…jenze mam na sobe 3 pujcky…nemam ani kam jit…a ani bych pujcky nemela jak platitsem na dne
A z toho plyne poučení: Dluhy=ztráta svobody
Ale i taková situace je řešitelná, jen před rozchodem musíš najít někoho, kdo Tě z toho vytáhne, tj bude mít na úhradu půjček a bude moc zafinacovat aspoň nájemní bydlení. A takový chlap se určitě sehnad dá, ne?
Ty půjčky byly na co, na vybavení domácnosti? Pokud ano a rozhodneš se pro odchod a nebo pauzu ve vztahu, asi bych to vybavení prodala a půjčky doplatila.
@Táta Pavel píše:
A z toho plyne poučení: Dluhy=ztráta svobody
Ale i taková situace je řešitelná, jen před rozchodem musíš najít někoho, kdo Tě z toho vytáhne, tj bude mít na úhradu půjček a bude moc zafinacovat aspoň nájemní bydlení. A takový chlap se určitě sehnad dá, ne?
Táto Pavle to myslíš vážně?
Já nevyčetla zda je to ironie nebo ne.. proto se raději ptám abych nedoměnkovala
@Sisulík To už je na každém, jak to posoudí, vyznělo to značně dvojsmyslně, že?