Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymko, obrať se na nějakou linku pro oběti domácího nasílí. Oni ti pomůžou zmapovat tvou situaci a jaké máš možnosti. Na nic nečekej. To, co zažíváš NENÍ normální a běžné, nedopusť, aby v tom vyrůstala tvoje dcerka.
Bojim se co manžel uděla když budu chtit odejit, řekl že mi ji nedaji, že tam vše řekne proti mě, že prý malou nezvalam a tak. O dceru pečuji baví mě to miluji děti a moc jsem si jich přala víc. Z malou se doma nenudime když sme samy, dcera je v pořadku jidlo má pravidelně čista je stále..:-(( bojim se a moc si přeju jednou si sednout večer k televizi a mit klidnej aspon večer
radši bych nebyla.
Zavolej si na Dona linku nebo Bílý kruh bezpečí, když nikam nesmíš chodit, tady ti poradí po telefonu. Držím palce. Máš doma psychopata, chování normální nemá a ty od něho uteč, jak jen to půjde rychle. Bude to asi ze začátku těžké, ale získáš svobodu a normální život. Ztratit nemáš co. Jen když s ním zůstaneš…
To je horor. Zavolej na nějakou linku, domluv si azyl a pak i s malou uteč. Ke svým rodičům nemůžeš? Nemáš jiné příbuzné, kteří by ti pomohli? Chování tvého manžela je prostě hrozné.
Je mi tě líto, neseberou ti dcerku, oni podle mě podobné psychopaty a jejich lži znají.
@Anonymní píše:
Bojim se co manžel uděla když budu chtit odejit, řekl že mi ji nedaji, že tam vše řekne proti mě, že prý malou nezvalam a tak. O dceru pečuji baví mě to miluji děti a moc jsem si jich přala víc. Z malou se doma nenudime když sme samy, dcera je v pořadku jidlo má pravidelně čista je stále..:-(( bojim se a moc si přeju jednou si sednout večer k televizi a mit klidnej aspon večerradši bych nebyla.
mě ex. manžel taky vyhrožoval, že malou dostane do péče, že nemám šanci blablabla, že nemám peníze bydlení, že jsem se nestarala, házel na mě kde jakou špínu…dcerku mám v péči já a nakonec jí ani moc nenavštěvuje…ale utíkala bych rychle, není normální…a chudák dcerka, že v tom musí žít
a na internet ti dovolí jít?
No to rozhodně začni řešit. Myslím, že pokud zajdeš na sociálku, tak ti určitě pomůžou a poradí co a jak máš dělat. Nebo mám dobré zkušenosti s BKB (Bílý kruh bezpečí) tam ti určitě moc rádi pomohou!! Práci sháníš přes pracák ne?? tak tam to vědí a třeba ti více pomůžou. Nenech se sebou zacházet jak s kusem hadru, jsi žena co vychovává dítě. Hlavu nahoru, jsi ženská, tak to zvládneš
Budu držet palce ať ti to dopadne co nejdříve ![]()
a když si zadáš do google: domácí násilí + město (kraj), odkud jsi, vyjedou ti místní organizace.
Máš zpřetrhané veškeré vazby, nikam nesmíš a nemáš dostatečný příjem, tak se neboj využít těchhle služeb. Bez nich je to příliš těžké a nemusel by se ti ten odchod vůbec vydařit.
Ano tohle opravdu je domácí týrání, tedy to psychické mnohdy horší než fyzické.. Určitě bych zavolala na Linku bezpečí ať ti nějak poradí, nebo kontaktovat soc. pracovnici a zároveň rodinu (kohokoliv, kdo by ti mohl nějak pomoct) a odjet.. Tohle se nedá zvládnout…
Určitě by ti malou nevzali, je div, že ti ještě nezakázal internet, když ti zakazuje i chodit ven. Jak to máte s malou s procházkama? Moc držím pěsti, ať to dobře dopadne, hlavně se drž
Anonymko milá -tohle není normální ani běžné.. uteč jen co budeš mít příležitost.. malou Ti nevezme - on jen vydírá.. najmi si právníka, nelituj peněz, může ti někdo pomoct, kamarádky, rodina?
Ahoj, jestli můžeš, dbal si co potrebujes, zavolej rodičům a utikej! A ještě něco, najdi v pc historii a mazej stranky na které chodis. Určitě ti kontroluje pc i mobil.
Strašně všem moc moc děkuju. Jstě zlatíčka.
Zatim si prostě připadám špatná ja tak se všeho kolem moc bojim.
Dobrý večer, je mi jasný že hlavně okomentujete moje chybi ve stylu psaní.
I tak bych se chtěla zeptat zda je todle co popišu v pořadku a jaké mám šance.
Je mi 24let manželovi 37let.Mame 5 letou dceru.Po narození dcery se vše změnilo, manžel mi nedovolí navštevi (rodina),když někdo přijde a dcera to řekne je vyslech co chtěli, proč tu byli jak dlouho!.Ven chodit sama nesmim jedině do kramu a to chce učtenku a hned domu.Doma si připadám jak s prominutím blazen a nejvetší k***a, než přijde manžel s práce tak vytřu, vyluxuji, uvařím vše co se dělat má, manžel přijde ani se neslikne zkontroluje vše včetně co je v koši, uklidi po mně znova řekne jak je to špatně že dceru nezvladam jen nejhoší nadavky že jsem neschopná, hloupá k ničmu. A dal bych mohla psat denik..Prosím vas co mám udělat aby mi nevzali dceru? moje šance je jit jedině na azil.(zatim jsem bez práce)dcera je ve školce.(praci schaním)