Domácí teror?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mooona
14.1.13 15:48
@káťa píše:
No, ono jako, co jiného, než odejdi- radit???
Na děti myslet už je asi trošku pozdě, když už je vyhodil, ne???Odešla bych tajně, bez předchozího upozornění, a snažila se v rámci možností urovnat vztahy s dětmi. Co jiného dělat???

Jasně, poradit odejít, ale jde o to jak to některé podali-jako že je úplně blbá atd.-v tom je ten zásadní rozdíl. POkud vím má ještě 5 letou dceru kterou nevyhodil ;) Jasně odejít tajně, ale ono to není tak jednoduché bez předchozího naplánovaní ;) copak jde jen tak zbalit kufry a jít, nemít domluvené bydlení atd.co pak jako s dítětem na ulici??Ono to není tak jednoduché jak se může zdát. Lidi co zažili nějakou šikanu, nebo týrání to opravdu mají složité, přišli o veškerou svojí důstojnost, nevěří si, přijdou si jako nic oproti ostatním lidem, proto je i důležité aby měli lidé pochopení a snažili se aspoň tím slovem pohladit ;)

• Citovat
  • Upravit
káťa
14.1.13 15:55
@mooona píše:
Jasně, poradit odejít, ale jde o to jak to některé podali-jako že je úplně blbá atd.-v tom je ten zásadní rozdíl. POkud vím má ještě 5 letou dceru kterou nevyhodil ;) Jasně odejít tajně, ale ono to není tak jednoduché bez předchozího naplánovaní ;) copak jde jen tak zbalit kufry a jít, nemít domluvené bydlení atd.co pak jako s dítětem na ulici??Ono to není tak jednoduché jak se může zdát. Lidi co zažili nějakou šikanu, nebo týrání to opravdu mají složité, přišli o veškerou svojí důstojnost, nevěří si, přijdou si jako nic oproti ostatním lidem, proto je i důležité aby měli lidé pochopení a snažili se aspoň tím slovem pohladit ;)

Tak to jsem nevěděla, že má ještě 5 - letou dcerku, to mi uniklo, psala, že je jí 55 let 8o. Samozřejmě zakladatelka vůbec nic bližšího o poměrech a možnostech, jaké má, nepsala. Takže nevíme, jaké má příjmy, zázemí (někde asi předtím žila…) atd… Ale v rámci možností bych se snažila vypadnout co nejdříve, třeba se zkusila i spojit s vyhozenými syny (i když u nich by se zakladatelka nemohla divit, že by jí pomoct nechtěli), ale ty vztahy by třeba trošku urovnat mohli. Předem bych avízo nedávala, neprovokovala bych ho.

• Citovat
  • Upravit
mooona
14.1.13 16:01
@káťa píše:
Tak to jsem nevěděla, že má ještě 5 - letou dcerku, to mi uniklo, psala, že je jí 55 let 8o. Samozřejmě zakladatelka vůbec nic bližšího o poměrech a možnostech, jaké má, nepsala. Takže nevíme, jaké má příjmy, zázemí (někde asi předtím žila…) atd… Ale v rámci možností bych se snažila vypadnout co nejdříve, třeba se zkusila i spojit s vyhozenými syny (i když u nich by se zakladatelka nemohla divit, že by jí pomoct nechtěli), ale ty vztahy by třeba trošku urovnat mohli. Předem bych avízo nedávala, neprovokovala bych ho.

Tak teď jsem se v tom ztratila já, se moc omlouvám-já četla příspěvek na úplně první stránce :oops: takže tu mystifikuji já :roll: :oops:

Vidíš, takhle jsem to myslela, přesně jak jsi to popsala v posledních větách-to jsou rady, které ten člověk potřebuje ;)

• Citovat
  • Upravit
2230
14.1.13 16:08

Myslím že to enní vtip-týraný člověk už neví co je realita a co jen sugesce od utočníka. jinak-bílý kruh bezpečí, rosa, azylový domy… možnosti jsou. snad by se dalo na pár dní zustat u dětí, aby pomohli-myslim že pokud jim vysvětlíte situaci na rovinu tak vám pomohou, právě protože je vyhodil-ví jakej je. držím palce :hug: moje máma se nechala týrat 15let… a neni to blbá ženská, jen byla uplně zdeptaná a bez seběvědomí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
14.1.13 19:01
@mooona píše:
Docela mě zaráží odpovědi některých z vás, chováte se jako slepice opravdu.Vy jste nikdy nezažili týrání a ani nevíte, že žena která týraná je o veškerou svou hrdost a lidskost přišla! Psát že snad není normální že musí vědět co dělat je opravdu trochu mimo, proberte se ženský a trochu empatie by to chtělo, pokud je to pravda, tak ta žena potřebuje pomoc, jak morální tak i nějakou cennou radu a né takový rejpání :zed:Zakladatelko, obrať se na bílý kruh bezpečí nebo na Rosu, oni už ti poradí jak postupovat. Hlavně si všechno v klidu promysli, a pokud to jen půjde opravdu uteč, protože tohle se bude jen a jen stupňovat. Mysli hlavně i na děti, pokud neodejdeš co nejdříve poznamená je to na celý život. Vím že první krok bývá těžký, ale pevně věřím že to zvládneš. :hug:

Sama jsi použila slovo „kdyby“, takže přece jen váháš zda je to myšleno vážně? ;)
Jinak si myslím, že pokud by tazatelka opravdu chtěla pomoc nebo radu, tak by se tu od položení dotazu snad už objevila, ale zatím ticho po pěšině.

• Citovat
  • Upravit
24379
14.1.13 19:06

Taky jsem myslela, ze se ukaze, ale treba nemuze.je jedno se dohadovat, at je ji 20,30,55 jedina sance je odejit!!!(a nebo to snaset dal)..nic mezi tim neni, orotoze on se nezmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
14.1.13 19:20
@kalinakami píše:
Tak to já sice taky nesmím sama jezdit k rodičů ale účtenky předkládat nemusím. Nakupovat jezdí manžel. Ale zase mám omezované PC a zakazovanou televizi! Mám určené na co se můžu dívat a na co ne. :zed: S tím, že jakmile naskočí reklama tak TV musí být okamžitě úplně ztišena na „mute“. Mám doma taky menší buzeraci a samo že doma na MD h…o dělám i když od rána lítám po venku a starám se o zvířata a pak každý den uvařím a do večera se nezastavím!! :twisted: To co udělám je vždy stejně špatně! :roll:

8o menší buzeraci? Toto není menší buzerace to je velkej problém

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
14.1.13 19:26
@mooona píše:
Jasně, poradit odejít, ale jde o to jak to některé podali-jako že je úplně blbá atd.-v tom je ten zásadní rozdíl. POkud vím má ještě 5 letou dceru kterou nevyhodil ;) Jasně odejít tajně, ale ono to není tak jednoduché bez předchozího naplánovaní ;) copak jde jen tak zbalit kufry a jít, nemít domluvené bydlení atd.co pak jako s dítětem na ulici??Ono to není tak jednoduché jak se může zdát. Lidi co zažili nějakou šikanu, nebo týrání to opravdu mají složité, přišli o veškerou svojí důstojnost, nevěří si, přijdou si jako nic oproti ostatním lidem, proto je i důležité aby měli lidé pochopení a snažili se aspoň tím slovem pohladit ;)

Počkej pětiletou dceru, to čteš kde? A píše, že je jí 55…to jako rodila v 50-sáti? 8o

• Citovat
  • Upravit
pechajda
6.2.13 05:39

Ahoj- jestli si připadáš nešťastná, přehlížená, k ničemu, ošklivá, neschopná (někdy je člověku i tak mizerně fyzicky..) - tak je to klasika - psychické týrání - vím o čem mluvím - je to horší, než kdyby tě každý den kopal do břicha - POZOR- POKUD TI NĚKDO TOHLE POŘÁD PODSOUVÁ, TAK TOMU JEDNOHO KRÁSNÉHO DNE SAMA UVĚŘÍŠ A PAK TEPRVE BUDE PRŮSER!!! Dej si pauzu, pokud se vymaníš - za týden co budeš od něj si budeš vyčítat žes to neudělala dřív…(p. s. pokud opravdu nevíš, udělej si seznam Pro a Proti - a napiš si to na papír…) AŽ ODEJDEŠ - PLAKAT BUDE ON - BLBEČEK!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky