Domácí teror?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
14.1.13 14:08

odpověd

Popravdě odejdi od něj když nechceš aby to řešila policii klidně ti poskytneme utočiště ale u takoveho kretena bych nebyl ani minutu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
14.1.13 14:09

Sebrat se a odejit? podat trestni oznameni za omezovani osobni svobody? vyjet na nej stejne jako vyjizdi on? odmitat sex- znasilni te snad? po prvni rane bych mu balila saky paky a cus..ikdybych mela jit spat nekam ke znamym, do charity..to je fuk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
14.1.13 14:09

Co mas delat??Odejit ne, pokud chces jeste nekdy zit normalne..nebo pak muzes do konce zivota zit takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
14.1.13 14:10
@Hepnerová píše:
Já musím doma mít naklizeno, jinak hned jak příjde domů. Tak se diví co jsem dělala, že tam je bordel. Podle mého je uklizeno, jsem uklízečka. Prostě mě musí spražit. Ať mu rychle udělám večei. Chodí na pátou domů z práce. Abych náhodou chvilku neseděla. Mám i navařeno, jen to ohřeji. Nebo píjde dpmů o pracovní době a sexuálně mě otravuje, dokud s ním nedělám sexuální hrátky. Jinak dává najevo, jak jsem na nic a dělá různé obličeje, bouchá s věcmi. Nebo si mě vůbec nevšímá. Sleduje mi mobila, kdo to psal se táže. Popřípadě zavolá dceři a vyptává se jestli posílala sms. V tom sexu otravuje celou sobotu a neděli od rána do večera. Až jsem z něj na nervy.Je mi 55let, jemu 50 let. Mám dva syny z 1.manželství, které nesnese a ve dvaceti je vyhodil z bytu z ničeho nic. Prostě mi řekl, že to není jeho rodina. Domů ke mě nesmí, jinak by je vyhodil. Když tu byl jeden z nich, tak ho očima můj muž provokuje a má provokativní řeči. Tak jen někdy mezi dveře jsem jde ten jeden a druhý už vůbec. Jen se stýkám v hospodě nebo u dcery s nimi. Takhle sním žiji už od r.2005.Dalo mi to zabrat, než jsem si zvykla, ale teď na staré kolena to je hrozné. Přnes tohle odnes to, podej mi to.Nebo mi posledně odstrčil od zrcadla, ať uhnu-Já málem spadla do vany, kdybych se nezachytla zástěny u vany.Nebo že mu dám sýr na jiné místo, že mě nakopne, že jsem úplně blbá. Můžete mi někdo poradit co mám dělat???Nebo někdy mě seřve na celej panelákový dům, že to slyší sousedi, že jsem blbá po matce nebo po sestře.

Co máš dělat? To je přece naproto zřejmé - odejít. Takhle bych nežila ani týden. Vím, že není jednoduché jen tak odejít, ale takhle bych si život nenechala ničit. Máš snad svoji hrdost. Nenech si ubližovat a važ si sama sebe. Navíc co má co vyhazovat tvoje děti? Snad jsi jejich máma a i když byli plnoletí, tak snad jsou to pořád tvoje děti. Nějak nechápu, jak s takovým člověkem můžeš žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.1.13 14:12

odpověd

Jsem chlap který se snaží stále nosit svoji ženu na rukou a stoho co píšeš je mi nablití napiš adresu přijedu mu dat přes hubu žena je pro muže anděl, květ který nikdy neuvadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.13 14:15

Jestli máte kam jít seberte se a jděte, Je Vám 55 a takhle chcete žít? Jestli takhle jste od r.2005 a nic jste s tím neudělala dodnes-má vás za slepici, s kterou si vytře zad… kdy chce :( bohužel si myslím, že to bude horší a horší. Přeji Vám hodně sil, aby jste to zvládla :hug:…po čase se pak budete divit, jak jste to mohla vydržet tak dlouho…a poporoste o pomoc děti, není za co se stydět, Vy vymeteno v hlavě nemáte…držím palec

• Citovat
  • Upravit
271
14.1.13 14:20

Jedina moznost je ihned odejit. On se nezmeni :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
14.1.13 14:23
@Hepnerová píše:
Já musím doma mít naklizeno, jinak hned jak příjde domů. Tak se diví co jsem dělala, že tam je bordel. Podle mého je uklizeno, jsem uklízečka. Prostě mě musí spražit. Ať mu rychle udělám večei. Chodí na pátou domů z práce. Abych náhodou chvilku neseděla. Mám i navařeno, jen to ohřeji. Nebo píjde dpmů o pracovní době a sexuálně mě otravuje, dokud s ním nedělám sexuální hrátky. Jinak dává najevo, jak jsem na nic a dělá různé obličeje, bouchá s věcmi. Nebo si mě vůbec nevšímá. Sleduje mi mobila, kdo to psal se táže. Popřípadě zavolá dceři a vyptává se jestli posílala sms. V tom sexu otravuje celou sobotu a neděli od rána do večera. Až jsem z něj na nervy.Je mi 55let, jemu 50 let. Mám dva syny z 1.manželství, které nesnese a ve dvaceti je vyhodil z bytu z ničeho nic. Prostě mi řekl, že to není jeho rodina. Domů ke mě nesmí, jinak by je vyhodil. Když tu byl jeden z nich, tak ho očima můj muž provokuje a má provokativní řeči. Tak jen někdy mezi dveře jsem jde ten jeden a druhý už vůbec. Jen se stýkám v hospodě nebo u dcery s nimi. Takhle sním žiji už od r.2005.Dalo mi to zabrat, než jsem si zvykla, ale teď na staré kolena to je hrozné. Přnes tohle odnes to, podej mi to.Nebo mi posledně odstrčil od zrcadla, ať uhnu-Já málem spadla do vany, kdybych se nezachytla zástěny u vany.Nebo že mu dám sýr na jiné místo, že mě nakopne, že jsem úplně blbá. Můžete mi někdo poradit co mám dělat???Nebo někdy mě seřve na celej panelákový dům, že to slyší sousedi, že jsem blbá po matce nebo po sestře.

To je vtip toto? Anebo fakt myslíte vážně, že nevíte co máte dělat, v 55 letech? Že vám vyhodil děti z bytu vám nevadilo?

• Citovat
  • Upravit
385
14.1.13 14:23
@katulka.k píše:
Odejít? :roll:

Přesně tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
14.1.13 14:30

Odejdi!!!mas syny, dceru a to je tvoje rodina, ne to hovado co tolerujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
14.1.13 14:32
@Hepnerová píše:

Tohle mi přijde jako vtip… :roll:
Normálně myslící žena by se v takovémto případě ani neptala CO MÁM DĚLAT??? :zed:
To je totiž navýsost jasné… poslat ho do prdele, utéct, odejít… prostě se nenechat šikanovat.

Podle mě je tenhle dotaz jen takový vtípek od někoho kdo se nudí. Žena v takovéto skutečné situaci ví moc dobře co by měla dělat a nepotřebuje se na to ptát… co bys asi tak proboha měla udělat??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
14.1.13 14:39

:lol: :lol: :lol: zase nakej rejpal? jestli to je pravda tak je asi jasny co delat, ODEJÍT!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
14.1.13 14:42

@jarek1970 kdyby to tak mel kazdy chlap…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooona
14.1.13 14:50

Docela mě zaráží odpovědi některých z vás, chováte se jako slepice opravdu.Vy jste nikdy nezažili týrání a ani nevíte, že žena která týraná je o veškerou svou hrdost a lidskost přišla! Psát že snad není normální že musí vědět co dělat je opravdu trochu mimo, proberte se ženský a trochu empatie by to chtělo, pokud je to pravda, tak ta žena potřebuje pomoc, jak morální tak i nějakou cennou radu a né takový rejpání :zed:

Zakladatelko, obrať se na bílý kruh bezpečí nebo na Rosu, oni už ti poradí jak postupovat. Hlavně si všechno v klidu promysli, a pokud to jen půjde opravdu uteč, protože tohle se bude jen a jen stupňovat. Mysli hlavně i na děti, pokud neodejdeš co nejdříve poznamená je to na celý život. Vím že první krok bývá těžký, ale pevně věřím že to zvládneš. :hug:

• Citovat
  • Upravit
káťa
14.1.13 15:27
@mooona píše:
Docela mě zaráží odpovědi některých z vás, chováte se jako slepice opravdu.Vy jste nikdy nezažili týrání a ani nevíte, že žena která týraná je o veškerou svou hrdost a lidskost přišla! Psát že snad není normální že musí vědět co dělat je opravdu trochu mimo, proberte se ženský a trochu empatie by to chtělo, pokud je to pravda, tak ta žena potřebuje pomoc, jak morální tak i nějakou cennou radu a né takový rejpání :zed:Zakladatelko, obrať se na bílý kruh bezpečí nebo na Rosu, oni už ti poradí jak postupovat. Hlavně si všechno v klidu promysli, a pokud to jen půjde opravdu uteč, protože tohle se bude jen a jen stupňovat. Mysli hlavně i na děti, pokud neodejdeš co nejdříve poznamená je to na celý život. Vím že první krok bývá těžký, ale pevně věřím že to zvládneš. :hug:

No, ono jako, co jiného, než odejdi- radit???
Na děti myslet už je asi trošku pozdě, když už je vyhodil, ne???

Odešla bych tajně, bez předchozího upozornění, a snažila se v rámci možností urovnat vztahy s dětmi. Co jiného dělat???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky