Domácí teror?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1304
27.9.12 21:42
@Kalinakami píše:
Za velkou buzeraci považuju, když manžel řekne (třeba ve 21h) že se jde spát! Tak musím jít spát taky jinak je zle!!! :evil:

Hele a to že se nesmíš dívat na co chceš trávit svůj čas jak chceš…máš večerku a možná i budíček (???) a to je jen buzerace? tak to nazýváš? Já ti nevím to není život, ale pasťák a vězení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
27.9.12 22:08
:pankac:
@Sisulík píše:
Hele a to že se nesmíš dívat na co chceš trávit svůj čas jak chceš…máš večerku a možná i budíček (???) a to je jen buzerace? tak to nazýváš? Já ti nevím to není život, ale pasťák a vězení :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.9.12 09:50

pomoc

Je to opravdu psychopat!!! Uz i na jinych strankach o techto problemech mluvily jine holky. Tady se muzes podivat co jim ostatni radily… Me osobne nejvic zaujal tento pribeh.. a prijde mi i podobny k tomu tvemu.. :,( http://www.rodina.cz/…13769074.htm
drzim palce at to zvladnes!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalinakami
28.9.12 09:50
@brisco píše: :pankac:
:? Jsem prý hysterka, jsem zpupná, nemám pokoru, neumím poslouchat jsem palice atd. A potřebuju prý řezat, řezat a řezat!! A říci svůj názor? Pche,.....tak to bych si něco dovolila (už nic nekomentuju a nic neříkám) :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
1304
28.9.12 11:16
@Kalinakami píše: :? Jsem prý hysterka, jsem zpupná, nemám pokoru, neumím poslouchat jsem palice atd. A potřebuju prý řezat, řezat a řezat!! A říci svůj názor? Pche,.....tak to bych si něco dovolila (už nic nekomentuju a nic neříkám) :nevim:

Ach jo…přece tomu nevěříš. Přece nevěříš tomu, že právě on je ten, kdo je povolán a kompetentní Tě „dovychovat“? Víš proč to dělá? Sám má nízký sebevědomíé a tak si to takhle dokazuje a ty mu to dovolíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
28.9.12 11:51
@Sisulík píše:
Ach jo…přece tomu nevěříš. Přece nevěříš tomu, že právě on je ten, kdo je povolán a kompetentní Tě „dovychovat“? Víš proč to dělá? Sám má nízký sebevědomíé a tak si to takhle dokazuje a ty mu to dovolíš.

Může tu být ještě jeden důvod - pokud mu bude manželka posluhovat (pokud se tedy k tomu nechá donutit), pán bude mít jednodušší život a i před ostatními chlapy bude možná vypadat jako „chlap“…
Pokud k tomu něco můžu, za sebe bych radil změnit partnera. Tenhle vztah už nejspíš nikdy nebude normální… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
28.9.12 12:36
@Kalinakami píše: :? Jsem prý hysterka, jsem zpupná, nemám pokoru, neumím poslouchat jsem palice atd. A potřebuju prý řezat, řezat a řezat!! A říci svůj názor? Pche,.....tak to bych si něco dovolila (už nic nekomentuju a nic neříkám) :nevim:

A proč vůbec v takovém vztahu jsi? Nějákým způsobem Ti to vyhovuje? Uvědomuješ jsi, že jste dva rovnoprávní dospělí lidé a nikdo Tě nemá co vychovávat? Proč jsi na to přistoupila? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalinakami
28.9.12 12:54
@jannina1 píše:
A proč vůbec v takovém vztahu jsi? Nějákým způsobem Ti to vyhovuje? Uvědomuješ jsi, že jste dva rovnoprávní dospělí lidé a nikdo Tě nemá co vychovávat? Proč jsi na to přistoupila? :nevim:

Jo, ono je to těžký, máme spou dítě. Jsem na MD takže skoro bez financí, vše co jsem měla jsem investovala do tohoto vztahu(tzn i peníze). I svá zvířata jsem si s sebou přivedla (koně a psa). Kam je dám, když odejdu, kde vezmu peníze? A hlavně nemám kam jít! :( Už ani kamarádky nemám žádné. Koníčky už skoro taky ne! Jen chodím na angličtinu a i to mi bylo vyčítáno. Angl. potřebuju ve své práci, takže to jsem si vydupala! ;) Jinak vlastně nemám nikoho........jen manžela a dítě :think:

• Citovat
  • Upravit
8437
28.9.12 14:12

Ach jo, taky mám na Tebe spoustu otázek. Kdy se tak začal chovat? Jak dlouho to trvá. Je na něm i něco dobrého? (Asi ano, když sis ho vzala) Řekla jsi o tom rodičům? Jak dlouho to s ním chceš ještě vydržet? Bojíš se, že už si nikoho jiného nenajdeš? Uvědomuješ si, že až dítě vyroste, tak u něj nebudeš mít žádnou autoritu?
Podívej, všechno se dá řešit. Na mateřské nebudeš věčně, hlavně si nenech udělat další dítě! Pokud jste manželé, tak součástí rozvodu je i majetkové vyrovnání…Odkud jsi? Na Vysočině mám kamarádku s hospodářstvím. Má psy, kozy, slepice…Myslím, že by Ti tam koně mohla ustájit, teď sice bude brzo rodit, ale zeptat se můžu, jestli chceš.
Znám jeden takový případ, paní už je v důchodě, bývalá učitelka a on jenom vyučený. Celý život jí dělal peklo, kdybys viděla ten vyhaslý pohled v očích. Ta už dávno umřela zaživa. Děti utekly, ani ony ji nedokázaly přemluvit. Žijeme jenom jednou a jen na nás jak s časem nám vymezeným naložíme ;)

@Kalinakami píše:
Jo, ono je to těžký, máme spou dítě. Jsem na MD takže skoro bez financí, vše co jsem měla jsem investovala do tohoto vztahu(tzn i peníze). I svá zvířata jsem si s sebou přivedla (koně a psa). Kam je dám, když odejdu, kde vezmu peníze? A hlavně nemám kam jít! :( Už ani kamarádky nemám žádné. Koníčky už skoro taky ne! Jen chodím na angličtinu a i to mi bylo vyčítáno. Angl. potřebuju ve své práci, takže to jsem si vydupala! ;) Jinak vlastně nemám nikoho........jen manžela a dítě :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
28.9.12 14:17
@Jura007 píše:
Může tu být ještě jeden důvod - pokud mu bude manželka posluhovat (pokud se tedy k tomu nechá donutit), pán bude mít jednodušší život a i před ostatními chlapy bude možná vypadat jako „chlap“…
Pokud k tomu něco můžu, za sebe bych radil změnit partnera. Tenhle vztah už nejspíš nikdy nebude normální… :think:

Ale ono to Juro právě souvisí s tím sebevědomím jak jsem psala já…zdravě sebevědomýmu chlapovi je totiž totál šumák jak vypadá před ostatníma chlapama… zná totiž svou cenu a nepotřebuje si nic dokazovat ani bejt poplácanej od ostatních „chlapů“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
28.9.12 14:19
@Kalinakami píše:
Jo, ono je to těžký, máme spou dítě. Jsem na MD takže skoro bez financí, vše co jsem měla jsem investovala do tohoto vztahu(tzn i peníze). I svá zvířata jsem si s sebou přivedla (koně a psa). Kam je dám, když odejdu, kde vezmu peníze? A hlavně nemám kam jít! :( Už ani kamarádky nemám žádné. Koníčky už skoro taky ne! Jen chodím na angličtinu a i to mi bylo vyčítáno. Angl. potřebuju ve své práci, takže to jsem si vydupala! ;) Jinak vlastně nemám nikoho........jen manžela a dítě :think:

Vše je řešitelné..vše.. stačí jen se odhodlat a uvědomit si jestli takhle seš šťastná spokojená a chceš takto žít dalších 40 let třeba..
Víš život je hrozně krátkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
28.9.12 15:14

@Sisulík No, jsou i takové regiony, kde není jedno, jak kdo vypadá v očích druhých chlapů. Může to třeba souviset s tím, jestli mu ostatní chlapi pomůžou s udržením výdělku, jestli mu případně pomůžou na stavbě domku atd… Ono se to těžko vysvětluje, pokud to ale člověk nezažije/nevidí na vlastní oči, je tomu těžké uvěřit. Ale v některých regionech skutečně chlap, který je ostatníma označený za „divného“ (třeba jenom proto, že není zvyklý se hrubě chovat k manželce), může mít ztíženou existenci. Ale každý ať věří čemu chce, já to nikomu necpu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
28.9.12 19:04
@Jura007 píše:
@Sisulík No, jsou i takové regiony, kde není jedno, jak kdo vypadá v očích druhých chlapů. Může to třeba souviset s tím, jestli mu ostatní chlapi pomůžou s udržením výdělku, jestli mu případně pomůžou na stavbě domku atd… Ono se to těžko vysvětluje, pokud to ale člověk nezažije/nevidí na vlastní oči, je tomu těžké uvěřit. Ale v některých regionech skutečně chlap, který je ostatníma označený za „divného“ (třeba jenom proto, že není zvyklý se hrubě chovat k manželce), může mít ztíženou existenci. Ale každý ať věří čemu chce, já to nikomu necpu.

Pak jsem ráda, že ve zmíněném regionu nechlapů nemám tu čest pobývat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hepnerová
14.1.13 14:05

omezovač domácí

Já musím doma mít naklizeno, jinak hned jak příjde domů. Tak se diví co jsem dělala, že tam je bordel. Podle mého je uklizeno, jsem uklízečka. Prostě mě musí spražit. Ať mu rychle udělám večei. Chodí na pátou domů z práce. Abych náhodou chvilku neseděla. Mám i navařeno, jen to ohřeji. Nebo píjde dpmů o pracovní době a sexuálně mě otravuje, dokud s ním nedělám sexuální hrátky. Jinak dává najevo, jak jsem na nic a dělá různé obličeje, bouchá s věcmi. Nebo si mě vůbec nevšímá. Sleduje mi mobila, kdo to psal se táže. Popřípadě zavolá dceři a vyptává se jestli posílala sms. V tom sexu otravuje celou sobotu a neděli od rána do večera. Až jsem z něj na nervy.Je mi 55let, jemu 50 let. Mám dva syny z 1.manželství, které nesnese a ve dvaceti je vyhodil z bytu z ničeho nic. Prostě mi řekl, že to není jeho rodina. Domů ke mě nesmí, jinak by je vyhodil. Když tu byl jeden z nich, tak ho očima můj muž provokuje a má provokativní řeči. Tak jen někdy mezi dveře jsem jde ten jeden a druhý už vůbec. Jen se stýkám v hospodě nebo u dcery s nimi. Takhle sním žiji už od r.2005.Dalo mi to zabrat, než jsem si zvykla, ale teď na staré kolena to je hrozné. Přnes tohle odnes to, podej mi to.Nebo mi posledně odstrčil od zrcadla, ať uhnu-Já málem spadla do vany, kdybych se nezachytla zástěny u vany.Nebo že mu dám sýr na jiné místo, že mě nakopne, že jsem úplně blbá. Můžete mi někdo poradit co mám dělat???Nebo někdy mě seřve na celej panelákový dům, že to slyší sousedi, že jsem blbá po matce nebo po sestře.

• Citovat
  • Upravit
1219
14.1.13 14:07

Odejít? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat