Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@cikita píše:
Děkuji opravdu všem, včera když jsem zase začala osočovat, tak řekl, žejsem jeden den taková adruhý den maková, furt stejně náladová. Ajestli chci konec, tak at to řeknu. No mám pocit, žemě má někde…On se netrápí, jen já.
Tak to řekni ![]()
Já nevím, ale proč se pořád takhle trápit? Kdyby měl aspoň snahu s tím něco udělat, ale on se ještě chová jako blbec ![]()
To se chová. Zřejmě mu není líto toho co udělal. Nejhorší je, že je tady roční prcek, a vš se tím komplikuje. Nechci, aby přišel o tátu, ale já se taky trápit a dělat druhý housle nechci.Je to složitý, nejlíp dojít k tomu, aby mi to bylo fakt jedno. Hlavně on!!!
@cikita píše:
To se chová. Zřejmě mu není líto toho co udělal. Nejhorší je, že je tady roční prcek, a vš se tím komplikuje. Nechci, aby přišel o tátu, ale já se taky trápit a dělat druhý housle nechci.Je to složitý, nejlíp dojít k tomu, aby mi to bylo fakt jedno. Hlavně on!!!
Jojo, to je opravdu složitější, když je tam mimčo. Ale zas na druhou stranu, být spolu jen kvůli prckovi a po zbytek života se trápit!!!
Nevím, no.. ![]()
@cikita Nějak z toho mám pocit, že on toho nijak extra nelituje, ale když přišlo na lámání chleba tak to ukončil. Přitom udělal všechny kroky k tomu, aby pokud teď lže, jsi na to mohla přijít co nejméně. Má na ní teď čas (chodí pozdě, atd?).
Když Vám nejde to probrat, resp. on si to nechce připustit do udělal špatně, nechte zkusit třeba poradnu? Ono kolik možností totiž zbývá?
Ciki, já bych neosočovala - to k ničemu nevede. Jestli to fakt skončil, tak ho s tím akorát naštveš a jestli to neukončil, tak vlastně taky… ![]()
Asi bych si s ním zkusila (v klidu a příjemně) naposledy promluvit - v tom smyslu, jako mám tě ráda a ráda bych s tebou byla, ale pokud ty máš rád někoho jiného, nedá se nic dělat, nechám tě jít a rozhodně se z toho hroutit nebudu. Záleží na tobě…
Pokud bude chtít zůstat s tebou, tak bych to už více nepřipomínala a nechala mu nějaký čas na „srovnání“- ono odmilování taky nějaký čas trvá. Pokud by se v určitém časovém horizontu nesrovnal, ukončila bych to. Nezahazovala bych zbytečně extrémně dlouhý čas trápením kvůli někomu, kdo o mě nestojí.
Každý večer sedí doma na prdeli, a předtím byl skoro každý večer sní. Telefon schovává stále a vyzvánění má také vypnuté. Mslím, že si volají a píšou, proto chtěl telefon na sebe, to mi je jasné. ![]()
@cikita píše:
Tak o tátu přijít nemusí, že jo. Ovšem vyrůstat v tom, že maminka je doma za kuchařku a uklízečku a souloží se s jinýma kráskama, to mi taky nepřijde jako prima život… ![]()
Tak všem, co mi psali do diskuze.Tak prý to sní ukočil, ale strašně mě nasr. l.Říkám mu, a to tě nechala jen tak být???A on:jo, byla z toho nadšená. No nemám slov vážení, je to fakt blb.
![]()
Nejspíš neví co chce, trvá to už rok, stále pendluje mezi námi. Už jsem z nej na mašli, furt ho miluji, a sama sobe se divím, jaká jsem hlupačka. Naposledy jsem ho vyhodila, když jsem ho u ní nachytala, bylo mi rečeno, že do nej furt jdu, furt pripomínám, a že jsem ho k tomu dohnala.Tak šel k ní, vrátil se po 5.dnech, že mu chybíme, a veci co si k ní vzal, si domu neprinesl.Jen slibuje, jak si proto dojde, a nic.Uz mi to prijde, že to delá schválne, aby me nervoval…poradte, co dál…
@cikita chudak malej, on nevi
utnula jsi to s nim nekdy sama, jako doopravdy?
Ano, rekla jsem mu, že už s ním být nechci, ale prijde mi, že vše co reknu, nebere vážne, a jen čeká, až se zase uklidním. Je jak malej harant, a už na nej nemám sílu. Od rána do večera v práci, pak pul hodky s malým, a 2hodky kávička s kámošema, každý den. Prý se musíme zmenit oba dva, ale on se nijak nemení, kavičky stále, hadry u ní, nic neřeší, hlavne aby mel klid na bysnys, a já byla zticha.. ![]()
On má tu krásnou vlastnost, nechávat vše být, jak to dopadne. A nejlepší je veta-když uvidím, že se snažíš ty, tak já taky budu???no není na hlavu???tak rok se peleší, a já se mám snažit???a ješte kecy typu-nechceš me, nechtej… ![]()
@cikita zbaliť kufre, postaviť pred dvere a vymeniť zámky… aj keď to nie je ľahké… ale stále sa trápiť??