Nevěrný - nevím, jak dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1823
22.5.13 14:01

@cikita..chapu, ze nemas sama silu mu rict tahni.. kdyz porad jeste neco citis.. :think:..ja bych asi taky pockala az k ni pujde.. pak bych mu zabalila zbytek kramu a odvezla mu je tam..

Nelekej se toho, ze jsi smutna.. naopak si priznej, ze te to boli a dovol si byt smutna, smir se s tim, ze te to chvili jeste bolet bude.. :kytka:..ale kdyz se budes citit mizerne, tak zkus nechat ty emoce plynout a jen je pozoruj.. a zkus je pak pojnenovat.. placu, protoze se bojim, ze to nezvladnu sama, ze me nikdo nema rada, bojim se byt sama, atd.. dopln sama.. mozna zjistis nakonec, ze neplaces ani tak kvuli nemu.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
22.5.13 14:06

Btw.. nevyrustal chlapecek v rozvedene rodine..? Trochu mi to pripomina takove to.. kdyz se nebudes chovat jak ja chci, tak pujdu k mamince.. tatinkovi.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
22.5.13 18:05
@vendelin881 píše:
mám blbý dotaz, nemusíš odpovídat…jak funguje Váš intimní život, když pendluje mezi tebou a milenkou? Když se vrátí, spíš s ním?

sex funguje, ale pořád je ve mě, že je zamilovanej do ní…nemůžu se přez to přenést… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
22.5.13 18:08
@vendelin881 píše:
já jsem nad tím hodně přemýšlela, na tím co se u Vás děje. Ono moc možností není, buď konec, nejlépe definitivní, nebo když se nezačne snažit a Ty ho nebudeš chtít vyhodit, tak bych asi zkusila být taková nijaká. Bez emocí. Žádný výčitky, žádná vyznání lásky, žádná diskuze, prostě s ním minimálně komunikovat, žít si po svém a to by v tom byl čert, aby mu to nevadilo. Myslím ten nezájem…nevím, asi bych to zkusila.
to už jsem zkoušela, vadilo mu to, tak začal jezdit za ní. Ted mě prostě jde na nervy, že těch pár věcí, co má u ní, není štonc, aby si proto dojel, jako, když má stále zadní vrátka…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
22.5.13 18:12
@erinv píše: @cikita..chapu, ze nemas sama silu mu rict tahni.. kdyz porad jeste neco citis.. :think:..ja bych asi taky pockala az k ni pujde.. pak bych mu zabalila zbytek kramu a odvezla mu je tam..Nelekej se toho, ze jsi smutna.. naopak si priznej, ze te to boli a dovol si byt smutna, smir se s tim, ze te to chvili jeste bolet bude.. :kytka:..ale kdyz se budes citit mizerne, tak zkus nechat ty emoce plynout a jen je pozoruj.. a zkus je pak pojnenovat.. placu, protoze se bojim, ze to nezvladnu sama, ze me nikdo nema rada, bojim se byt sama, atd.. dopln sama.. mozna zjistis nakonec, ze neplaces ani tak kvuli nemu.. ;)
ano, nic mě nebaví, nebojím se, že budu sama, jen si neumím představit být s někým jiným po tolika letech…bije se to ve mě, zda vůbec dokážu odpustit, má ji stále po ruce, kdy ona ho chlácholí, oprašuje ego, atd…a rok už trvá, to jeho stále nevím co chci…ted si stojím za tím, že pokud nedotáhne těch pár hadrů, co u ní má, tak to odpískám. a taky ta pinda, jezdí v autě, které je napsané na něj, už rok, a nic stím nedělá. Jako by měl zadní vrátka, a já na to furt myslím..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
22.5.13 18:21

Cikita, prečo si hned predstavuješ nejakého nového partnera? Nepridávaj si zbytočné starosti. Ešte si nevyriešila súčasného partnera a už máš fobiu z nového-imaginárneho. Netýraj sa zbytočne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
22.5.13 20:36
@Anatalia píše:
Cikita, prečo si hned predstavuješ nejakého nového partnera? Nepridávaj si zbytočné starosti. Ešte si nevyriešila súčasného partnera a už máš fobiu z nového-imaginárneho. Netýraj sa zbytočne. :kytka:

přijde mi, že se ku. ví všichni, jen někdo tajně, a jinej to tahá do baráku, a je mu to jedno. vím, že když budu takhle uvažovat, nemohla bych být s nikým, a asi dlouho nebudu. věřím už jen sobě. musím se odrazit ze dna, a nakopat mu zadel!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
22.5.13 20:40

Však ale ty nemusíš mat nového partnera. Alebo dnom rozchodu s tým tvojím sa uskutoční verejné losovanie, a tebe bude nejaký pridelený? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
22.5.13 21:07
@Anatalia píše:
Však ale ty nemusíš mat nového partnera. Alebo dnom rozchodu s tým tvojím sa uskutoční verejné losovanie, a tebe bude nejaký pridelený? :roll:
:hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.G12
22.5.13 21:08

Jo, to je probém většiny žen, že si myslí, že MUSÍ mít nějakého chlapa a neumí žít samy :-(

• Citovat
  • Upravit
1344
23.5.13 06:50
@cikita píše:
přijde mi, že se ku. ví všichni, jen někdo tajně, a jinej to tahá do baráku, a je mu to jedno. vím, že když budu takhle uvažovat, nemohla bych být s nikým, a asi dlouho nebudu. věřím už jen sobě. musím se odrazit ze dna, a nakopat mu zadel!

souhlasím, ale taky souhlasím s @Anatalia, že si nemusíš hned někoho hledat, rozhodně bude lepší zůstat chvilku sama…ale nám se to radí, vím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
24.5.13 12:00

Nemám v plánu někoho hledat, chci být nějaký čas sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
24.5.13 12:04

@cikita a jak se to vyvíjí? jak ti je? co nového? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
27.5.13 12:07

V ničem mu nebráním, ani nepřemlouvám, jen chci, aby se rozhodnul co chce, a ne do nekonečna říkat..nevím co chci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
27.5.13 12:07
@rukapane píše:
@cikita @Jaji77 citům neporučíš. Zkus si najít taky milence.

A proč? Já ho mám doma :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria