Nevěrný - nevím, jak dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
142
22.5.13 12:24
@erinv píše:
@cikita tomu se rika dvojna vazba.. on ti na verbalni urovni dava tim jeho (nevim, uvidime a prece jeste neodesel) nadeji, ty v tom vidis tu „lasku“.. kterou chces.. ale v urovni cinu jedna zcela bezcitne..

To je stejny jako zivot s alkoholikem, fetakem, ci jiny druh zavislosti..

Je treba si uvedomit, ze te rad nema.. a pripravit se na to, ze opet bude na verbalni urovni tvrdit opak.. az dojde na lamani chleba.. pac mu s tebou tahle hnusna hra vychazela cele roky.. ze..

Mozna ze te to co ti pisu hodne rani, ale uvidis, ze se ti vlastne nakonec ulevi..
to máš pravdu, nakopnu ho, že poletí jak gagarin. Stále dokola oblbuje, a pak lítá za tou špínou, že prý ona je hodná, má milé slovo, neštěká, atd..jo, bodejt by štěkala, když jí rodinu nikdo nerozbil…je to začarovaný kruh, a furt dokola, já už čekala dlouho, a ted už to stačí. :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
22.5.13 12:29
@Anatalia píše:
Nemáš za čo dakovat, možem ta podporit a vyburcovat len takto písmenkami.
že mi to máme tak těžký, a ty z marsu-pohodička ve všem :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
22.5.13 12:32

@cikita Neni to tvoje vina.. :kytka: ja jsem tu pred pul rokem zakladala diskusi jako ty.. odchazela od manzela.. skoro konec sveta.. :mrgreen:..a dneska…tem jeho manipulacim a vycitkam se smeju.. konecne jsem sama za sebe, delam co chci.. a na kazdym prste mam chlapa, kterej se muze kvuli me prerazit.. :lol: a hlavne ten pocit, ze nikdo nevycita, nevydira, neni hnusnej.. uzivam zivota.. drzim ti palce a vsichni jsme tu s tebou.. :kytka: ja jsem to zvladla hlavne diky babam tady na emiminu.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
22.5.13 12:32
@erinv píše:
@cikita Neni to tvoje vina.. :kytka: ja jsem tu pred pul rokem zakladala diskusi jako ty.. odchazela od manzela.. skoro konec sveta.. :mrgreen:..a dneska…tem jeho manipulacim a vycitkam se smeju.. konecne jsem sama za sebe, delam co chci.. a na kazdym prste mam chlapa, kterej se muze kvuli me prerazit.. :lol: a hlavne ten pocit, ze nikdo nevycita, nevydira, neni hnusnej.. uzivam zivota.. drzim ti palce a vsichni jsme tu s tebou.. :kytka: ja jsem to zvladla hlavne diky babam tady na emiminu.. :hug:
:potlesk: :palec: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
22.5.13 12:33
@cikita píše:
to máš pravdu, nakopnu ho, že poletí jak gagarin. Stále dokola oblbuje, a pak lítá za tou špínou, že prý ona je hodná, má milé slovo, neštěká, atd..jo, bodejt by štěkala, když jí rodinu nikdo nerozbil…je to začarovaný kruh, a furt dokola, já už čekala dlouho, a ted už to stačí. :hug:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
22.5.13 12:33

@cikita my si to těžký děláme - zkus to probrat jako bys byla chlap, třeba s některým kamarádem. Třeba se s tím přestaneš patlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
22.5.13 12:41
@erinv píše:
@cikita Neni to tvoje vina.. :kytka: ja jsem tu pred pul rokem zakladala diskusi jako ty.. odchazela od manzela.. skoro konec sveta.. :mrgreen:..a dneska…tem jeho manipulacim a vycitkam se smeju.. konecne jsem sama za sebe, delam co chci.. a na kazdym prste mam chlapa, kterej se muze kvuli me prerazit.. :lol: a hlavne ten pocit, ze nikdo nevycita, nevydira, neni hnusnej.. uzivam zivota.. drzim ti palce a vsichni jsme tu s tebou.. :kytka: ja jsem to zvladla hlavne diky babam tady na emiminu.. :hug:
Mě to též moc pomáhá, vidím, že konec světa nebude, hlavně už chci fakt klid, a havně pro malýho. Už tady nechci, každý víkend sama na gauči přemýšlet, kde zase je, ským a do kolika. Tahala jsem ho ze sraček, oklepal se, ted podniká, a neví co by dřív. Dítě ho brzdí, tak už chci klid. Chlap se nezmění, a přizpůsobit se také nechce :evil: děkuji velice :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
22.5.13 12:46

Hlavne dej vedet jak pokracujes.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
22.5.13 12:49
@erinv píše:
Hlavne dej vedet jak pokracujes.. :kytka:

určitě dám, a ještě jednou moooooooooc děkuji. Teprve ted si uvědomuji, že jsem to měla zatrhnout mnohem dřív, a nenechat sebou vláčet, sotva se můžu podívat do zrcadla. Musím se ze svých chyb, dostatečně poučit, a už nikdy to nepřipustit! :hug: :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
22.5.13 12:59
@cikita píše:
určitě dám, a ještě jednou moooooooooc děkuji. Teprve ted si uvědomuji, že jsem to měla zatrhnout mnohem dřív, a nenechat sebou vláčet, sotva se můžu podívat do zrcadla. Musím se ze svých chyb, dostatečně poučit, a už nikdy to nepřipustit! :hug: :hug: :hug: :kytka:

neobviňuj se, není to tvoje chyba, že s ním pořád jsi.Ale je pravda, že už jsi udělala maximum pro něj, teď začni dělat maximum pro sebe a pro prcka. držím pěsti. Nemáš to v žádným případě jednoduchý a já Tě obdivuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
22.5.13 13:00

Cikita, hlavne si nevyčítaj, že si to mala spraviť skor, a podobné bla, bla..Zrejme si potrebovala tú poslednú ranu, aby si presne vedela, že nič viac sa robiť nedá, jednoducho musíš konať. Ja som tiež utŕžila tú poslednú ranu od mojho muža, vedela som že to asi príde, ale potrebovala som to.Je to paradoxné, ale tá posledná rana ma dostala z kolien, na ktorých som bola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
22.5.13 13:26
@vendelin881 píše:
neobviňuj se, není to tvoje chyba, že s ním pořád jsi.Ale je pravda, že už jsi udělala maximum pro něj, teď začni dělat maximum pro sebe a pro prcka. držím pěsti. Nemáš to v žádným případě jednoduchý a já Tě obdivuji.

na prd je, že ted týden bydlel u ni, že prý jsemho k tomu dohnala, svými výstupy, vyčítáním,atd.po 5.dnech se vrátil, že s ní být nechce, a že chce mě! vzala jsem ho zpět, s tím. že se musí změnit, vše nasliboval, a dnes je to týden, pár věcí u ní nechal, ale sliboval, že hned druhý den si je odveze. A stále nic, neřeší to, a když mu něco řeknu, ještě mi odpoví, že srále rýpu, a at se nebojím, že si je odveze…akorát, že mě už došla trpěivost, a nejradši bych si nafackovala, že jsem ho vzala zpět a nestála si za svým. Bylo mi lépe, i když večer jsem bulela do polštáře, že jsem v té postely sama, a on se tam peleší s ní!!On je ztracený, a já nevěřím v jeho změnu, po roce VÁNOCE…myslím, že po roce udržování vztahu, do ní je zblázněnej, a zamilovanej, i když říká, že NE. Snažit se v žádném případě nebudu, budu se soustředit jen na malýho, a vyčkám si na to, na tu poslední ránu. On to nevydrží, a zase začne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
22.5.13 13:29
@vendelin881 píše:

Myslela jsem, že 12let a dítě, mu nedá dovolit, aby nám to nějaká vyhlášená flundra zničila, a ono jo…ted už ho řešit nebudu, jen sebe a malýho. NESTOJÍ MI ZA TO. A já mu nestála za to v červenci, když jsem to zjistila, aby to ukončil. Ted jsem na řadě já, a bude litovat!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
22.5.13 13:38
@cikita píše:
na prd je, že ted týden bydlel u ni, že prý jsemho k tomu dohnala, svými výstupy, vyčítáním,atd.po 5.dnech se vrátil, že s ní být nechce, a že chce mě! vzala jsem ho zpět, s tím. že se musí změnit, vše nasliboval, a dnes je to týden, pár věcí u ní nechal, ale sliboval, že hned druhý den si je odveze. A stále nic, neřeší to, a když mu něco řeknu, ještě mi odpoví, že srále rýpu, a at se nebojím, že si je odveze…akorát, že mě už došla trpěivost, a nejradši bych si nafackovala, že jsem ho vzala zpět a nestála si za svým. Bylo mi lépe, i když večer jsem bulela do polštáře, že jsem v té postely sama, a on se tam peleší s ní!!On je ztracený, a já nevěřím v jeho změnu, po roce VÁNOCE…myslím, že po roce udržování vztahu, do ní je zblázněnej, a zamilovanej, i když říká, že NE. Snažit se v žádném případě nebudu, budu se soustředit jen na malýho, a vyčkám si na to, na tu poslední ránu. On to nevydrží, a zase začne…

mám blbý dotaz, nemusíš odpovídat…jak funguje Váš intimní život, když pendluje mezi tebou a milenkou? Když se vrátí, spíš s ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
22.5.13 13:41
@cikita píše:
Myslela jsem, že 12let a dítě, mu nedá dovolit, aby nám to nějaká vyhlášená flundra zničila, a ono jo…ted už ho řešit nebudu, jen sebe a malýho. NESTOJÍ MI ZA TO. A já mu nestála za to v červenci, když jsem to zjistila, aby to ukončil. Ted jsem na řadě já, a bude litovat!!! :cert:

já jsem nad tím hodně přemýšlela, na tím co se u Vás děje. Ono moc možností není, buď konec, nejlépe definitivní, nebo když se nezačne snažit a Ty ho nebudeš chtít vyhodit, tak bych asi zkusila být taková nijaká. Bez emocí. Žádný výčitky, žádná vyznání lásky, žádná diskuze, prostě s ním minimálně komunikovat, žít si po svém a to by v tom byl čert, aby mu to nevadilo. Myslím ten nezájem…nevím, asi bych to zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí