Online přivýdělek
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Online přivýdělek
Ahoj holky,
Jsem studentka a ráda bych si přivydělala nějaký drobný „peníz“ ke
studiu. Bohužel, jak řádí ten vir, nemůžu si dovolit chodit na brigádu.
Pokud vše klapne, tak v létě budu mít na léto brigádu. I přesto bych
ráda něco málo vydělala. Máte někdo s tím zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
No musíš si rozmyslet co umíš a začít hledat firmy, kterým to nabídnout.
Hledej různé eshopy na zákaznické linky a případně krizová callcentra, pokud jsi alespoň trošku použitelná pro komunikaci s naštvanejma lidma.
Jinak pokud nesdílíš domácnost s někým z ohrožené skupiny (senioři, lidi s narušenou imunitou a podobně), tak se normálně ozvi nejbližší samoobsluze - brigádníky budou potřebovat - i třeba jen do skladu.
Ale nikdo kdo teď není součástí páteřní sítě služeb fakt lidi nabírat nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jakmile po vás někdo chce vstupní poplatek za materiál/školení, jakmile vám někdo slibuzje zázračné zbohatnutí a kariéru bez práce, jakmile máte prodávat nějaké zázračné zboží, tak jedinné co chce je abyste mu posalli prachy a pak abyste zkusili ukecat dašlí nepříliš inteligentní osoby, aby poslali prachy zase vám, protože vám uvěří, že si skvěle vyděláte. To je podstata MLM - multilevel marektngu. Jako výdělek to funguje jen zakladatelům s nápadem, co se chytí. Spodn vrstvy pyramidy prostě přijdou o svoje prachy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Jackiea7 píše:
Dekuji z rady! Bohužel bydlím spolu s rodinou, miminkem a babičkou, proto mě nechtějí pustit… našla jsem si privydelek na www.populace.cz , vypadá to důvěřivě, asi to vyzkouším
Až Vám pošlou k podepsání dohodu o provedení práce (rozuměj - pracovní smlouvu nebo něco, na základě čeho Vám pošlou zdaněné vydělané peníze), tak mi napište. Navíc na webu chybí IČO a DIČ. Takže za mě už je to fejk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anikka007 píše:
Ahoj! Momentálně pracuji online a hledáme další flexibilní pracovníky pro rozšíření našeho týmu v celé ČR. Jde o práci řízené z domova. Je potřeba mít jen PC a cca.3 hodiny denně. Víc info na https://www.podnikejzdomova.cz/index.php?…
Chybí IČO, DIČ, jméno firmy, informace o pracovní pozici, na základě jaké smlouvy je pracováno. Pokud toto není zveřejněno, je to fejk, jako každá druhá online nabídka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ach nee, já tam zadala údaje, tak jsem to ihned přerušila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Jackiea7 píše:
Ach nee, já tam zadala údaje, tak jsem to ihned přerušila
Jím nejdříve napiš email, že má zájem o přivýdělek a že chceš poslat k náhledu dohodu o provedení práce, nebo smlouvu o dílo. Rozhodně nikomu nikdy neposkytuj své osobní údaje jen tak. Dá se lehce zneužít. Třeba na půjčku u homecreditu a jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Achjo já tam dala číslo účtu, Tak jsem to rychle
změnila
achh, to me hrozně mrzí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Jackiea7 píše:
Achjojá tam dala číslo účtu, Tak jsem to rychle změnila
achh, to me hrozně mrzí
Ty jen tak posíláš někam číslo účtu, rodné číslo, adresu, jméno,
číslo občanky?
Prosímtě kolik ti je? A ještě na pofiderní webové stránky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anikka007 píše:
Ahoj! Momentálně pracuji online a hledáme další flexibilní pracovníky pro rozšíření našeho týmu v celé ČR. Jde o práci řízené z domova. Je potřeba mít jen PC a cca.3 hodiny denně. Víc info na https://www.podnikejzdomova.cz/index.php?…
Koukám, že v období nouze vystrkují darebáci růžky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@FraDeu ne, tady na
emiminu jsem četla, že tato stránka funguje. Tak jsem tam něco málo
vyplnila. Mám teď z toho strach . Nikdy jsem nic takového nevyplnovala, je
to prvně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Jackiea7 píše:
@FraDeu ne, tady na emiminu jsem četla, že tato stránka funguje. Tak jsem tam něco málo vyplnila. Mám teď z toho strach. Nikdy jsem nic takového nevyplnovala, je to prvně
To je nejaky vyplňování dotazníku, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@a12 píše:
To je nejaky vyplňování dotazníku, ne?
Jojo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Jackiea7 píše:
@FraDeu ne, tady na emiminu jsem četla, že tato stránka funguje. Tak jsem tam něco málo vyplnila. Mám teď z toho strach. Nikdy jsem nic takového nevyplnovala, je to prvně
Si pockej, co ti pošlou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Maturita studium online
- Syna s ADHD obvinila za podvádění při testu u online výuky
- Koronavirus a seznamování online
- Hračky k objednání online
- Nákup Tesco online - co skutečně dodají?
- Přivýdělek prostřednictvím affiliate sítí
- Online výuka, učitelka vypadává
- Nabízím online výuku/doučování