Jak postupovat, práce, koronavir
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak asi zalezi, jak to podas. Jestli prodavate neco, co se da velmi snadno skladovat, ma to dlouhou trvanlivost a velmi snadnou pripravu a nejaky optimalni slozeni makrozivin, nedejboze i vitaminu, tak snad staci zminit tyhle vyhody. Nemusis snad zminovat ani koronavirus, ono si to lidi ted spoji se zasobama do atomovyho krytu sami. Ale nezavidim, call centrum je moje nocni mura a obdovuju odvahu tohle delat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zkusila bych to tak jak pise bobulka88 par dni, kdyby to neslo tak bych sla na to ocr na ktere stejne mas v planu jit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já bych to zkusil. Lidi jsou zblblí a dost jedinců už je ve fázi, kdy vyloženě čekají na každou negativní zprávu, aby se v ní pak mohli rochnit. Tam bys mohla mít úspěch. Jestli nevíš jak na to, inspiruj se od Prymuly, to je dost velkej katastrofiol.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já osobně bych to nemohla dělat. Co je to za přípravky, na co to je?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Sára 1 píše:
Já osobně bych to nemohla dělat. Co je to za přípravky, na co to je?
Dělám to šest let. Za normální situace v poho. Tím, že volam stálým
klientům. Jde o kořeni a instaní omáčky. Ale teď klesá odběr i díky
poště. A on chce toto. Mám s tím problém. Čekam jestli schválí to očr
na děto do 13let.
zakl.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dělám to šest let. Za normální situace v poho. Tím, že volam stálým klientům. Jde o kořeni a instaní omáčky. Ale teď klesá odběr i díky poště. A on chce toto. Mám s tím problém. Čekam jestli schválí to očr na děto do 13let.
zakl.
No já teda nevím, ale koření asi moc proti koronaviru nepomůže, ne? Já osobně bych to nedokázala nikomu říkat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Práce při RD + studium aneb asi jsem se zbláznila
- Zkušenost s prací poštovní motorizované doručovatelky
- Účetní, je to dobrá práce?
- Jaká je práce v okay Elektro
- Práce v trafice GECO
- Necháte se očkovat, i když už jste měli koronavirus?
- Koronavirus, jak dlouho u vás?
- Práce se zvířaty
Dostala jsem se do zapeklité situace.
Pracuji v aktivním call centru, prodej potravinových výrobků po telefonu. Máme stálé klienty. Díky tomu co se tu teď děje, tržby klesají. Vedení po mě chce, aby při prodeji zmínila virus, s tím, že si udělají zásobu. Odmítla jsem „strašit“ virem z důvodu větší tržby. Zaměstanavatel mi tedy řekl, zda mi má připravit výpověď. Odpověděla jsem, že to tedy v pondělí zkusím, ale jsem rozhodlá nastoupit na očr. Co bude pak, netuším.
Jak by jste se zachovali v této situaci?
omluva za anonym. K.