Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
potřebovala bych se svěřit a vypsat, možná pokud bude i nějaká rada nebo že by to některá z vás měla podobné (což pochybuju). Jsem s přítelem 6 let. Zezačátku bral náš vztah vážněji on, až mi to bylo nepříjemné, jak moc byl sladkej a chtěl to i ode mě. Nebyla jsem žádná stíhačka, dávala dost prostoru, nic nevyčítala… až moc dokonalý mi to přišlo. Pak jednoho dne mi něco ukazoval na FB (to jsme spolu byli cca 9 měsíců) a já si v chatu všimla, že tam měl docela nedávnou konverzaci se svojí bejvalkou. A tehdy začalo celé mé trápení. Heslo jsem si samozřejmě pamatovala a koukla jsem se mu tam. Co jsem našla, mi vyrazilo dech. Své ex psal, jak ji miluje, chce s ní být, že nechce žádnou jinou a ona ho ignorovala. Tehdy jsme se pohádali, on brečel, prosil ať mu to odpustim. Samozřejmě hesla změnil. A já jsem se pomalu stávala stíhačkou. Byla jsem hodně nepříjemná atd. Ale netrvalo dlouho a už psal další jeho ex k narozeninám, potom opět bejvalce, kvůli které to začlo psal, jak si čte její psaníčka a že nad tim brečí, jak ji strašně miluje atd. Na to jsem taky přišla, tak všechny věci od ní „vyhodil“. Ale pak si psal s holkama z jejich vesnice, posílali mu nahý fotky. Pak jsem si všimla, že navštěvuje erotický seznamky, to mi tvrdil, že si to jen čte, že ho to vzrušuje a nic víc. Ale dál se to stupňovalo, až jsem našla, že si tam s nima i píše a domlouvá, ale údajně by to nikdy neudělal. Pak i přidal své erotické fotky a začal psát on své vlastní inzeráty. Takhle to trvalo 3 roky, ještě se do toho motala jeho ex, které pořád psával, hledal si ji na FB. Když jsem byla u něj a chtěla si dát věci do skříně, tak na mě vypadli všechny psaní a přáníčka od ní. To se opakovalo asi 2×… už to nebyl ten hezký vztah. Byli jsme oba nanervy, nikam spolu nechodili. Chtěl chodit pořád na nějaké plesy a maturáky, ale nikdy ne se mnou. Abych nezapomněla, tak pořád prosil a brečel, že nechce, abych ho opustila. Dolejzal.. krom tohohle to byl opravdu skvělej kluk. Ale zamotávalo se to víc.. byli problémy i s rodinou, že jsem k nim nechtěla jezdit, protože jsem se tam necítila dobře a hlavně proto, že přítelkyně od jeho bratra tam byla pečená vařená. Pak krom seznamek jsem nacházela i v jeho telefonu, že volal na privát a různým holkám. Balil snad většinu spolužaček, ikdyž pak šel na jinou vejšku, vždycky si tam našel nějakou, na kterou to zkoušel a chtěl je na vztah. Kamarádky pro něj byli přednější, vše skrýval, tajil. Až mi po 4 letech došla trpělivost, byla jsem zoufalá a rozešla se s ním a náhodou poznala jiného. Dala jsem se s nim dokupy, vydrželo nám to 8 měsíců. Ex mě pořád přemlouval, že kdyby věděl, že si opravdu najdu jinýho, tak by se mi věnoval, nevysedával celý dny a noci u počítače a řešil by naše problémy. Nakonec mi můj nový vztah zničil. A dál prosil. Já byla zoufalá, nechtěla být sama a tak jsem to s nim dala znovu dohromady. A úplně se změnil, už nebyl tak hodný, najednou jse mu byla jedno. Chodil s kamarády do hospody a hlavně do posilovny. Hodně zhubnul, vyrýsoval se a měl další nové zájmy. A já byla opět tam kde předtim, akorát jsem mu už byla volná. Měl další seznamky, psal i mým kamarádkám a chtěl jim platit za sex. Začarovaný kruh. Ale pořád jsem tak nějak věřila, že by mi to neudělal. Jenže jsem se spletla. V listopadu jsem zjistila od jeho bejvalky, že s nim spí už co ho zná a přes celý náš vztah
zničilo mě to. Tvrdil jí vždy, že nikoho nemá a ukecával ji k tomu. Opět jsem na něj byla hnusná a on sliboval prosil. No a k dnešnímu dni jsem zjistila, že spal se čtyřicetiletýma ženskýma, s kurvama, že si platil za orální sex. Pak to táhl i s jinýma.. ale všechno to byli tak ošklivý a tlustý holky, který neměli ani maturitu.. prostě děs :-/ dotáhl to tak daleko, že se vyspal i s kamarádkou od přítelkyně jeho bráchy a sliboval ji vztah. Ta mi akorát včera volala a říkala, že i doma tvrdil tak 2 roky, že spolu už nejsme :-/ on mi ve všem lhal, ikdyž jsem se ho narovinu i s pláčem ptala, aby ze mě nedělal blbce, tak furt lhal a jak chce mě. Začal chodit i k psycholožce s tim, protože sám uznal, že to neni normální. Já sama jsem už na antidepresivech a aby to nebylo málo, tak si založil i seznamku, že chce mít dítě s jakoukoliv ženou, jen nechce platit alimenty. To už bylo dost přes čáru. Přemýšlela jsem, že bych poprosila jeho bratra nebo tátu o pomoc (mamka jejich spáchala sebevraždu, když příteli bylo 15). Ale když jsem si přečetla jejich společný chaty, tak se v tom všichni 3 podporujou a můj přítel je z nich snad „nejhodnější“. Nevim co už dělat, nejde mi se od něj odprostit, proto taky chodim k odborníkovi. Moc dobře vim, že je to špatně a že mi ubližuje, ale nejsem schopná ho nechat být :-/ ani on mě ne. Tolikrát jsem ho prosila, ať mě nechá být a klidně má kurev kolik chce, ale ne, on mě přece strašně miluje. Celý minulý týden byl u mě a já včera přišla na jeho další účet a že hledá sex… jinak bych ještě doplnila, že mi ostatní říkají, že mu to takhle vyhovuje, že se má kam vrátit atd.. ale my spolu ani nespíme nic, protož on se mnou nechce :-/ ikdyž já chci a moc, tak pro něj jsem fuj… ale jiný kurvy, který spí s kdekym, tak to je v pořádku :-/ jsem už zoufalá. Jinak ta kamarádka od přítelkyně jeho bráchy mi volala a říkala, že v jejich rodině mě nemá ani nikdo rád, že jsem podle nich namyšlená a nechci tam ani jezdit, protože mám nosánek nahoru a všichni si o příteli myslí, že je šíleně moc hodnej.. ale opak je pravdou. Jinak bych ještě dodala, že snad se všema milenkama jsme v kontaktu, napsala jsem to i holkám, který zval na rande a zkoušel to na ně a všem se to opravdu nechtělo věřit. Jinak jeho přátelé mě nesnáší, ikdyž za celých 6 let jsem s nima nebyla ani na pivu (nemáme s přítelem žádnou partu přátel nic, protože mě k nim nikdy nechtěl přizvat) a on jim samozřejmě celý roky vtlouká do hlavy, že ho podvádim, že jsem mrcha a proto tedy on se taky seznamuje. Takže si to pojistil, kdyby ho někdo viděl s jinýma :-/ jinak přítelkyni od jeho bráchy mají rádi všichni. To byl taky jede z důvodů, proč jsem k nim nejezdila, cítila jsem ze všech tu nevraživost.
@Nezavislazena píše:
@saskiee1 jak muzes byt s nekym kdo te podvedl? Zamysli se nad sebou je tohle normalni? Jen si s tebou hraje a ty se nechas.. podvadet te bude furt protoze vi ze si blbka a vsechno na svete mu odpustis vis? takhle to je s vama
Áááá, vyšilovadlo v přechodu skočilo chrčet na další diskuzi…
@Nezavislazena
Právě proto jsem u psychiatra. To se netýká jen jeho. Já celkově ze svého života nedokážu nikoho pustit, ať už je to známý nebo kamarád, nebo on… A zase nejsem blbá, abych věřila na lásku do konce života. Pochopila bych, kdyby párkrát ujel, ale on to má vše plánovaný a je to pořád dokola.
Boze, je mi te lito, ale i kdyz to bude bolet, udelej radikalni rez a dostan sw od nej co nejdal. On je uplne labilni, a rozhodne ma nakou psychickou poruchu, a tebe tahne s sebou. Ztracis cenny mlady roky. Fakt utec, tohle neni k ziti..
Nevím, co ti na to napsat. Musela bych být úplně vypatlaná, abych byla s takovým kret.nem
![]()
Najdi si práci v jiném městě (hodně daleko),odstěhuj se, změň si fb, změň si mobil. číslo. Toť vše. Najdi si přátele, vlastní zájmy, abys vyplnila čas, kdy máš volno a nemyslela na něj. Prostě s ním utni kontakt. Zbytek vyřeší čas. A uvědom si, že Tě podvádět nepřestane, jemu to tak vyhovuje, má navařeno, vypráno, to mu stačí. Držím palce ![]()
Na jednu stranu mám třeba strach, že kdyby byl opravdu s jinou, že tý by věrný byl atd… a teda pokoušela jsem se s někym seznámit, abych se od něj odprostila, ale nikdo se nenašel.. a nechci zůstat sama :-/ a to tvrdí on všem, že jsem mi sebrala nejlepší roky života…
@Dana066
My spolu právě ani nebydlíme.. nevim proč se mnou chce pořád „být“, když z toho nic nemá. Jenom hysterčim, stíhám ho. Jsem z toho úplně mimo, trápim se. A on má pak jen plnou hubu keců o lásce.
Nojo, ony byly ošklivé a tlusté a co jsi ty? Ty jsi zase hloupá… Vezmi rozum do hrsti, vykašli se na nějaký antidepresiva, to je stejně jen náplast a žádné řešení… a uvědom si sakra, ze žiješ JEN JEDNOU. Chceš promarnit život s takovým ubožákem? Takový typ hledá hlupačky přesně jako jsi ty. Ano, možná tě to bude pár měsíců bolet, ale taky se ti neskutečně uleví, jakmile ho odřízneš ze života.
Jste spolu dlouho, chápu, že sis odvykla být sama, ale zas si zvykneš, za pár měsíců to bude ok. Jinak viz @Dana066, jiny řešení neexistuje. Nezahazuj se s člověkem, který si tě neváží. On tě nemiluje, kdyby tě miloval, tak by ti neubližoval. Pokud s těma ženskýma nedokáže přestat, ať tě nechá odejít…
@saskiee1 Ty jsi troll, že jo? Kdyby ti opravdu tohle všechno dělal, tak s ním přeci nemůžeš být. A že jsi pro něj fuj a nespí s tebou? Tomu nerozumím, jak jako fuj? Z jakého důvodu?
Prichazis o cas i o zivot kvuli nekomu, kdo za to nestoji. NIKDY si te zadny chlap vazit nebude, kdyz mu vsechno odpustis. Vis s kym vsim spi a ty pises ze nechce spat s tebou? Holka opravdu se vzpamatuj. Vyhod ho z domu nebo odejdi. Sama vis ze tohle nema budoucnost. Pokud te po rozchodu bude obtezovat rekni mu ze jeste jeden jedinny kontakt a podas oznameni na policii za stalking a budes mit pokoj. Ale tohle neni normalni - od nej ani od tebe
@Hrosicek
Ne, opravdu nejsem troll. Jsem pro něj nechutná, protože jsem spala s někym jinym a on se přes to nedokáže přenést.
Mně nevadí nevěra jako taková, když si to ti partneři řeknou a nedělají ze sebe blbce nebo když je to s někym na úrovni. Ale on chce děti s prostitutkama a je to až moc přes čáru…
No já nevím, tady opovrhuješ tlustýma 40 letýma co nemají ani maturitu. A Ty máš VŚ? Zmínila ses, že ten Tvůj výkuk studoval VŠ. No jestli jste oba dostudovali, tak se utvrzuji v názoru, že dnes ji už může mít prakticky každý, protože toto jinak není vůbec možný. Četla sis to po sobě? Jste oba normální?