Máte někdo zkušenosti se soláriem v těhotenství?

avi
115
3.2.04 07:52

Opalování v těhotenství

Ahoj holky.Jsem mezi vámi nová a jen jsem se zaregistrovala už byly na testu dvě // :-)) Jsem v 5 tt a chtěla bych se zeptat na vaši zkušenost s opalováním v těhotenství.Roky jsem brala betakaroten, v létě jsem se opalovala s dobrými krémy a přes zimu jsem chodila tak 1× za týden na solárko.Máte někdo zkušenosti se soláriem v těhotenství?A co ten betakaroten?Díky za vaše rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
220
3.2.04 10:30

Opalování v těhotenství

Ahoj,

já jsem byla také těhotná přes léto (porod v září) a byla jsem pořád u vody, tudíž jsem se vlastně opalovala. Ptala jsem se doktorky a říkala mi, že spíš záleží na tom, jak sníšim horko a pokud se mi nebude dělat špatně, tak se sluníčku vyhýbat nemusím. Vedra snášim velmi dobře, na sluníčku jsem byla hodně a žádné následky to nezanechalo. To samý asi platí i o solárku, ale všeho s mírou. I když mojí kamarádku jednou provozovatel na solárko těhotnou nepustil. Ale ona už byla v 33 tt :-).

martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
3.2.04 23:26

Opalování v těhotenství

byla jsem těhotná přes léto/porod v srpnu/ na kurzu pro těhotné přílišné slunění nedoporučovali, hlavně se nemá slunku vystavovat pupík, prý dochází prokazatelně k úbytku kyslíku u plodu, já vedra jako těhotná snášela velmi dobře u vody jsem trávila hodně času, ale vždy pod slunečníkem nebo ve stínu, od 35 tt. jsem se spíš držela v chládku a sluníčku se vyhýbala úplně.

Určitě vše z mírou.

Přeju pohodové těhotenství.

Quatro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.2.04 21:35

Opalování v těhotenství

Ahoj Avi, ja neviem ako je to s betakarotenom, ale solarko by som asi vynechala, zvlast v prvych mesiacoch, dochadza tam k prehrievaniu tela a to nie je pre plod dobre, tak isto by tehulky nemali chodit na masaze a do sauny, takze radsej pockaj, solarko vynechaj a v lete si dopraj slniecka s mierou, ja to tiez tak planujem, som 9 tt. Lucia

• Citovat
  • Upravit
ve
38
6.2.04 09:49

Opalování v těhotenství

Ahoj,

já bych se solárku radši vyhnula, přirozené sluníčko je něco jiného a hlavně Ti to musí být příjemné. Každopádně nezapomeň na správný ochraný faktor.

Ještě k masážím, ne všechny jsou nevhodné. Je potřeba pořádně vybírat maséry. Mohli by i ublížit. Ale jsou takoví, kteří nabízí přímo těhotenskou masáž a to je s bolavými zády a jinými méně příjemnými průvodními znaky těhotenství skvělé. Byla jsem na speciální těhulkovské shiatsu masáži a bylo to moc fajn, dokonce jsem odtud odcházela tak nabitá energií, že jsem se až divila. Normálně večer jen padnu a teď jsem obrátila málem byt vzhůru nohama :-)

Tak všem hodně zdravíčka a štěstíčka!

Ve 22tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí