Opar a kojenec 10m

Anonymní
13.10.21 12:36

Opar a kojenec 10m

Dobrý den chci se zeptat udělal se mi opar na rtů jeden dole druhý nahoře koupila jsem si náplasti ale v pribalobrm letáku píšou nepoužívat kojící ženy teď nevím jestli si to nalepit

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
13.10.21 12:38

Normálně si to dej

• Citovat
  • Upravit
4731
13.10.21 13:06

Oni to pisou na vetsine pripravku na opary…ja pouzivam zovirax duo..to je fakt nejlepsi ze vsech veci, co jsem kdy zkusila a taky se tam pise, ze nepouzivat tehotne a kojici…ja to v tehu normalne pouzivala, doktorka rekla, ze to tam pisi, protoze se to nesmi na tehu a kojicich testovat, tak to neni vyzkousene a byt to tam musi…pro klid muzes zavolat doktorovi a nechat si to schvalit..ale obecne plati, jak v tehotenstvi tak i pri kojeni, ze se vzdy bere, co muze byt pro dite horsi, jestli nemoc, nebo lek, takze bych opar urcite resila, at naplastma, tak necim jinym..jinak si tam fakt muzes dat max tu zubni pastu…a ja jeste teda pri kojeni pouzivala rousku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
13.10.21 13:34

Jo muzes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.21 13:38

Já ho nemám tedy po pevné mám ho 2× před 3m sem měla taky a nechytil to nepisunkovala jsem ho myla si pořád ruce nesahala na rty ale teď mi poradili ty náplasti že to prý pomáhá ale četla jsme si příbalový leták a tam to tak píši bojím se. Je to od značky compeed

• Citovat
  • Upravit
mackA159
13.10.21 14:02

@Melodie91 zovirax duo taky doporučuji :palec:

• Citovat
  • Upravit
4731
13.10.21 14:56
@Anonymní píše:
Já ho nemám tedy po pevné mám ho 2× před 3m sem měla taky a nechytil to nepisunkovala jsem ho myla si pořád ruce nesahala na rty ale teď mi poradili ty náplasti že to prý pomáhá ale četla jsme si příbalový leták a tam to tak píši bojím se. Je to od značky compeed

Ja bych se nebala, co myslis, ze se muze stat? Je to k zevnimu pouziti…me treba ty naplasti vadi, opar mi pod tim akorat zmokva a napit se nemuzu… nic…,ale jsou lidi, kterym to naopak vyhovuje…,ale rikam, kdyz se bojis, zavolej doktorce a ona ti to schvali..ja brala pred porodem i antivirotika kvuli gen oparu a miminku fakt nic neni..co by mu udelaly naplasti?! Neboj a at je brzy po vsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí