Opar v tehotenstvi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
23.7.10 00:03

Zkušenost

Ahoj,opar v těhotenství nevadí,právě naopak,protože miminko si tím získává protilátky.Mám tři děti a trápí mě genitální opary.Prvního syna jsem rodila normálně a nakazil se ode mne.Ihned po porodu mi ho převezli na jiné oddělení a musel dostávat nitrožilně Herpesin.V dalších pěti letech jsme chodili na dětskou neurologii,jestli je syn v pořádku.Naštěstí vše dopadlo dobře.Dříve jsem o oparech nevěděla nic a vůbec jsem netušila,že může být nebezpečný pro novorozence,než jsem si tím sama prošla.Může a nemusí,záleží na imunitě a protilátkách miminka.Čím je miminko starší,tím se riziko snižuje.Další dva porody jsem z důvodu genitálního oparu podstoupila raději císařským řezem a vše bylo v pořádku.Takže opar v těhotenství nevadí,ALE POZOR U PORODU A PO PORODU.PRO NOVOROZENCE JE NEBEZPEČNÝ.Pokud máte výsev na genitálu každý porodník vám to potvrdí,že raději císařským řezem,pokud na rtu nebo jinde miminko nelíbat a dodržovat maximální hygienu a pokud možno i krytí(prodávají se v lékárně nálepky na opary) aby se miminko nenakazilo.Držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
1.4.19 23:33

Opar

Ahoj holky mám malinký problém mám. Opar jsem skoro ve 3 měsíci těhotenství a vypadám s tím jak kachna chci se zeptat zda mi. Něco neporadí tě aby to bylo co nejdříve. Pryč fotka je pod popiskem prosím. Nelékař. Tohle se mi udělalo během 4 dnů nevim co S tím sem s toho zoufalá. Nechci ani chodit ven a to mám jít 3 na gynekologii a když ne takhle uvidi tak se zděsí byla bych ráda za každou radu co mi tu dáte dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.22 09:42

Opar na zadku

Ahoj holky,

chci se zeptat, jestli nahodou tu není nějaka maminka ktera měla stejný problém jako já. ( opar na zadku ).

jsem v 18 tt a na tento opar trpím každoročně. Bojím se, aby to nějak nepoškodilo vývoj miminka :(

Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.6.23 12:47

@Lacenka dobrý den, mohu se zeptat jak jste dopadli s dcerou s tím oparem? Vychází mi to s oparem na 6.týden a jsem z toho nešťastná… děkuju za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí