Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to je mi líto že manža stávkuje
možná by to cestu k miminku mnohem urychlilo
a statŕání se o tchána teda vůbec nezávidím a klobouk dolu ![]()
Podstoupili jsme zatím jen jedno IUI,které nám nevyšlo a pak jsme tam už nejeli.Ale slíbil mi že tam pojedem na jaře,tak uvidím jestli na to nezapomene.
Tak ti přeji už dobrou noc .
Já jsem chtěla napsat,že ti přeji dobrou noc že už půjdu spát.
Hezké dopoledne ![]()
No já bych asi na manžu trošku přitlačila a určitě bych to chtěla skusit znovu co nejdřív ![]()
Taky přeji hezké dopoledne,víš já bych třeba i jezdila sama,ale já nemám řidičák.
Už jsem se o to pokoušela ale je to marné,že ted v zimě tam nebude jezdit až na jaře.
Máš moc hezkého Jakoubka na fotce.
Děkuju za pochvalu Kubi ![]()
No jak tak čtu tak je manžílek asi taky pěkně tvrdohlavý ![]()
Je ,a nic s ním nehne prosila jsem ho i brečela jsem a nic nepomohlo.Musím asi fakt čekat do toho jara,ale to též nevím jestli to bude jisté. ![]()
Já mám taky na fotce syna,má totiž rád moc Bořka Stavitele.
A jak se těší Kuba na vánoce?
No už má asi 1000× prostudovaný jeden časák s hračkama a samo všechno chce
Jo a právě sem se dozvěděla že na Fifejdách v porodce je do konce dubna rekonstrukce
![]()
U nás je to samé,všechno by chtěl ale pal stejnak u ničeho nevydrží.Chtěla jsem mu koupit ten dětský počítač,ale od toho mně všeci odrazují že stejnak bude chodit na velký.
A už máš nakoupené vánoční dárky?
A do Opavy nechceš jít rodit,byla jsem tam spokojená.
Tak všechny 3 dětičky sem rodila právě na Fifkách tak budu doufat že se podaří tam i tohle
jinak v krajním případě asi Poruba ![]()
Tak ti už máš dvě děti a ted čekáš třetí,tak to potom ano když jsi tam byla spokojená.
Taky jsem chtěla mít tři děti,a ted jsem ráda když mám aspon to jedno.
Tak já ted musím jít vařit oběd,ale můžeš jsi psát zase večer.Měj se hezky a pěkný den.
Ahoj holky, nevěděla jsem, kam to dát, tak je to tady
Hledám k sobě lektorku jogy do nově otevřeného studia jogy v Opavě. Praxe výhodou, ale je možnost i zaučení. Hledám šikovného, příjemného a aktivního člověka. Nástup možný od srpna.