Maminka Praha západ

15
23.6.10 22:54

Maminka Praha západ

Ahojky, je tu nějaká maminka z Prahy – západ, nejlépe z okolí Horoměřic na procházky s kočárkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22939
24.6.10 08:53

Ahoj Mio,
já bydlím v Chýni.
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
24.6.10 09:45

mio já z Horoměřic pocházím, mám tam rodiče, ale momentálně bydlím v Brandýsku u Kladna. Neznáme se náhodou ? KDyžtak mi písni SZ něco o sobě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.6.10 12:58

Ahoj, já v Horoměřicích bydlím, ale mimi teprve čekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.6.10 20:51

čiki, já bydlím v Horoměřicích teprve rok, tak myslím, že se asi neznáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.6.10 20:53

Kristaven, poslala jsem ti SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.10 09:28

Ahoj ja jsem z Horo,ale my budeme snad jezdit az v září kdyz to vydrzime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.7.10 22:00

Libčice

Ahojky my jsme z Libčic nad Vltavou. To není daleko. Nejsem sice extra dobrý řidič :) ale do Horoměřic bych to možná zvládla dojet :). Nebo nabízím příjemnou procházku podél řeky tady u nás! Jsme tu noví a tak hledám nějakou spřízněnou duši :). Šťovíkovi budou 4. měsíce a taky by potřeboval nějakou společnost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
14.9.10 20:41

Ahoj my bydlíme na Jenerálce a jsou nám 3měsíce.klído můžem někam vyrazit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.1.15 11:29

Ahoj maminky. Hledám kamarádku na zkrácení dlouhých chvil, procházky a hlavně pokec. Jsme tu nově nastěhování, tak touto cestou hledám kamarádku. Mám dva kluky 20 a 8 měsíců. Nejlépe Praha západ..jsem z Velkých Přílep :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.4.15 11:58

Vychazky s kocarkem

Ahoj holky, stejne jako vy jsem maminka, ktera hleda nejakou kamaradku na prochazky s kocarkem a na ruzne akcicky s miminky. Je mi 26 a mame skoro 3 mesicni holcicku. Bydlime mezi Prahou a Rudnou. Dnes jsem vytvorila na facebooku skupinu Maminky Praha zapad, kde bychom vsechny mohly najit nejake pratele a take napady na ruzne akcicky. Kdo byste mel zajem, tak se do skupinky priste, rada vas tam uvidim. :-) Kata TZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3574
3.4.15 12:20

@Kata88 To myslis Chrastany? :mavam: Koukala sem na FB ale tu skupinku mi to nenaslo.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.4.15 12:28

Zbuzany! :-)
Maminky praha zapad a okoli
nejde mi sem vlozit odkaz, kdyztak pisni jak te na facebooku najdu a ja te tam pridam :-)
Uz ti to naslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
3.4.15 12:35
@panikockova píše:
@Kata88 To myslis Chrastany? :mavam: Koukala sem na FB ale tu skupinku mi to nenaslo.. :think:

Chrastany. To je to jak kvuli tomu smrdi cely Zlicin po granulich? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3574
3.4.15 13:06

@Kata88 Nenaslo, jen nakou soukromou skupinku maminky z dolnich brezan, to asi neni ono vid..

@Ondrášovka.N Jasny, my tady podle toho pozname jesli fouka ze zapadu (nastesti vetsinou) anebo z vychodu (a to se tu pak dusime) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová