Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, je tu nějaká maminka z Prahy – západ, nejlépe z okolí Horoměřic na procházky s kočárkem?
mio já z Horoměřic pocházím, mám tam rodiče, ale momentálně bydlím v Brandýsku u Kladna. Neznáme se náhodou ? KDyžtak mi písni SZ něco o sobě..
čiki, já bydlím v Horoměřicích teprve rok, tak myslím, že se asi neznáme ![]()
Ahoj ja jsem z Horo,ale my budeme snad jezdit az v září kdyz to vydrzime ![]()
Ahojky my jsme z Libčic nad Vltavou. To není daleko. Nejsem sice extra dobrý řidič
ale do Horoměřic bych to možná zvládla dojet
. Nebo nabízím příjemnou procházku podél řeky tady u nás! Jsme tu noví a tak hledám nějakou spřízněnou duši
. Šťovíkovi budou 4. měsíce a taky by potřeboval nějakou společnost!
Ahoj my bydlíme na Jenerálce a jsou nám 3měsíce.klído můžem někam vyrazit ![]()
Ahoj maminky. Hledám kamarádku na zkrácení dlouhých chvil, procházky a hlavně pokec. Jsme tu nově nastěhování, tak touto cestou hledám kamarádku. Mám dva kluky 20 a 8 měsíců. Nejlépe Praha západ..jsem z Velkých Přílep ![]()
Ahoj holky, stejne jako vy jsem maminka, ktera hleda nejakou kamaradku na prochazky s kocarkem a na ruzne akcicky s miminky. Je mi 26 a mame skoro 3 mesicni holcicku. Bydlime mezi Prahou a Rudnou. Dnes jsem vytvorila na facebooku skupinu Maminky Praha zapad, kde bychom vsechny mohly najit nejake pratele a take napady na ruzne akcicky. Kdo byste mel zajem, tak se do skupinky priste, rada vas tam uvidim.
Kata TZ
@Kata88 To myslis Chrastany?
Koukala sem na FB ale tu skupinku mi to nenaslo.. ![]()
Zbuzany! ![]()
Maminky praha zapad a okoli
nejde mi sem vlozit odkaz, kdyztak pisni jak te na facebooku najdu a ja te tam pridam ![]()
Uz ti to naslo?
@panikockova píše:
@Kata88 To myslis Chrastany?Koukala sem na FB ale tu skupinku mi to nenaslo..
Chrastany. To je to jak kvuli tomu smrdi cely Zlicin po granulich? ![]()
@Kata88 Nenaslo, jen nakou soukromou skupinku maminky z dolnich brezan, to asi neni ono vid..
@Ondrášovka.N Jasny, my tady podle toho pozname jesli fouka ze zapadu (nastesti vetsinou) anebo z vychodu (a to se tu pak dusime) ![]()