Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Těhulky z okolí, pojdte se poradit a pak vozit kočárky
L.
Ahoj,
už jsem tady. Tak to je super. Doufám, že se k nám někdo přidá ![]()
Nevím, jestli mě znáš, protože ani já neznám tebe. Možná od vidění. V Zábřeze žiju celej život, ale momentálně pracuju v Olomouci. Ročník 1981? Nejsem na tebe moc stará? Nebo akorát?
A v kolikátém jsi týdnu?
Příspěvek upraven 02.07.12 v 12:28
Zkus mi poslat foto na meil : Lucinka241084@seznam.cz, třeba tě poznám.¨Já jsem v 7.tt
Tak to bude trošku problém - musím nějakou fotku najít. Ale určitě pošlu (zítra).
Taky pošli -xxxx
A doufám, že se k nám ještě někdo přidá…
Příspěvek upraven 03.11.15 v 19:23
Ahojky, také zdravím těhulky ze Zábřeha,
nám už se těhotenství pomalu chýlí ke konci a každým dnem se nám narodí miminko, jinak my bydlíme na Krumpachu - teprve chvíli, takže tu nikoho ještě neznám, ale bylo by to fajn se seznámit…
Já to vždycky už chci vypnout, ale nemůžu se od toho odtrhnout. Marci tak to je super - já teď bydlím nově kousek od tebe ![]()
Tak to budem držet palce, aby všechno vyšlo a určitě se pak musíme všechny potkat.
Já mám termín 16.11.
Kde budeš rodit? V Šumperku?
Příspěvek upraven 02.07.12 v 12:25
Holky já bydlím za pekárničkou u Kylarů a budu ráda, když se potkáme… ![]()
Dino: téééda, budu muset kouknout do mapy, kde to vlastně bydlíš, já se tu jaksi ještě neorientuju
Jinak my máme termín teďka ve středu 23/6 a rodit budeme v Šumperku v porodnici, během těhotenství jsem tam 2× ležela kvůli tvrdnutí břicha, tak už to tam krásně známe, jak personál, tak porodní sály atd… a ke komu chodíš na GYN?
lucinka00: Jinak, jestli víme, co čekáme? Tak už to víme od 12.tt – že holčičku, tak snad se doktoři nespletli ![]()
Je to kousek -…
Já teď promýšlím, jestli rodit v Šumperku nebo v Olomouci, ale asi taky nakonec zvolím Šumperk. Ono všude je něco, takže je to jedno.
Na Gyn chodím k Dr. Jirsovi. A vy, holky?
Luci, ty už jsi byla u doktora, nebo tě teprve čeká první prohlídka?
Jinak já vím, co to bude jen tak na 70 % - pořád se stydí a má nohy u sebe ![]()
Příští úterý jdu na screening do Olomouce, takže tam to snad už uvidí na 100%.
Příspěvek upraven 02.07.12 v 12:26