Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, je tu nějaká mamina s dětma, která nemá s kým chodit na hřiště nebo na prochajdy? My jsme z Vršovic, u NC Eden kousek, mám 10m a 3 letého kluka…ozveš se??
ahoj:) mam 4mesicni holku:)bydlim na Cechovem namesti, klidne muzem nekdy vyrazit:)
Ahojky, možná už není tvůj příspěvek aktuální, ale bydlím tam kde ty, mám stejně starého syna (nyní 17M) a ráda bych našla kamarádku na procházky z okolí - bydlím naproti plavečáku Slavie:)
Ahojky, tady taky Cechovo namesti (11) a tydenni holcicka.
Na prvni prochazku se chystame o vikendu, kdyz slunicko dovoli… Mohly bysme se potkat, nekdy… ![]()
Pada na me trochu poporodni splin, tak to asi potrebuju rozmluvit a prijit na jine myslenky…:)
SUPER! takze vyrazime:D kdyyyy? momentalne ale mame rymicku a kaslicek a teplotku pro zmenu, to uz tu dlouho nebylo
![]()
Tak co treba nejak v prubehu tydne se domluvit? my s Anetkou jsme domluvene snad pul roku, ale stale to nevychazi…
Takze tesime se!!
dagie: urcite, kdykoliv, rada pokecam! ![]()
Ahoj, bydlíme na Kubáni, mohla bych se k vám někdy přidat? Akorát že zrovna v rekonvalescenci, takže asi ne hned. Jinak mám synky jednoho 2 a 3/4 a jednoho 4měsíčního.
urcite, uz by bylo na case:) a nikdo se k tomu porad tady nema
Monjie píše:
urcite, uz by bylo na case:) a nikdo se k tomu porad tady nema
Já tam také poblíž bydlím, mohu se přidat na procházky, ale jestli neva, že synovi je 26 ?
Mně už fakt dneska hrabe… ![]()
26?:D tak toho odlozit tak nekde na ruzku na zahradce na par tocenych, ne?
nechodíte třeba nakupovat na trhy? že bysme se sešly po tom, prodávaj dobrý kafe ![]()
jako na Kubani? tam si pak muzem dat rovnou skvely pravy toceny mliko:D
Monjie píše:
26?:D tak toho odlozit tak nekde na ruzku na zahradce na par tocenych, ne?
no jo, já tu bydlim, takže pro mlíko chodim pořád a po ránu z něj upíjím usazenou smetanu ![]()