Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mufi se mate:D tak si to uzijte, my meli jet, ale cekam na ty vysledky. A pr. vikend ma Lukas nejakou akci od opavske univerzity takze pojedu do Hradce. A dalsi frcime na barak.
V Hradci jsme minulý táden zabloudili
Ba ne, jen jsme na začátku nějak nesjeli na jakýsi objezd a tak jsme jeli přes město, naštěstí to tam trošku (ale fakt malounko) znám, protože jsem tam jezdívala na služebky, tak jsem věděla že když se budem držet Gočára nemůžeme výjezd na Olomouc minout
A to prosím manžel je rodák z Královéhradeckého kraje a ví prd ![]()
My nejdeme, chlap objednal nějakou levnou pizzu přes slevomat, tak jdem na ni. Doufám, že to chudák Málinka přežije bez psychické újmy, když pizzu nemůže ![]()
Mufina píše:
My nejdeme, chlap objednal nějakou levnou pizzu přes slevomat, tak jdem na ni. Doufám, že to chudák Málinka přežije bez psychické újmy, když pizzu nemůže
tak si dejte do nosu:) aspon taky prijdes na jine myslenky:) ja Gite davam ohlodat ty kraje, to ma moc rada:)
Tak jsme se napráskli a dali si 2 kousky k tomu
Málinka naštěstí usnula, tak jsme se v klidu najedli. My jí bohužel okraje dát nemůžem.
Mufina píše:
Tak jsme se napráskli a dali si 2 kousky k tomuMálinka naštěstí usnula, tak jsme se v klidu najedli. My jí bohužel okraje dát nemůžem.
to je potreba:)taky nekdy vypnout!
Lukas vzal Gitu na pivo, ale nejenom ze mi s Gitou zdrhnul tak jsem litala po Vrsovicich a nahanela ve ktery to hospode jsou a pak tam sedel s nejakou partickou,coz jsem se tesila ze si dame nejaou veceri a popovidame. Tak jsem si dala jeden kousek a hura domu, mam prace jak na kostele ![]()
tak jeste dve pracky a mam vsechno vyprano, dneska jely ctyry varky
![]()
No mě připadá, že by mě spíš měl někdo občas zapnout
Hlavně když vstáváme ve 4:30 ![]()
Mufina píše:
No mě připadá, že by mě spíš měl někdo občas zapnoutHlavně když vstáváme ve 4:30
o pul5??
tak to by me asi kleplo:D.U nas zabira kdyz si da rano kolem 6 svou davku mleka a pak vzdycky vytuhne:D
a jak spi pres den a v noci?
Jako já doufám, že tohle byla výjimka - rostou jí špičáky + to neskutečný vedro + nevímm co ještě. Jinak chodí spát okolo té 21, teď někdy i dřív, když spává jen 1× přes den. Přes den spí obvykle od 11 do 13, ale zrovna včera spala jen do 12
Mlíko jsem zkoušla, ale nepomohlo. Zato teď chrněla od 8 do teď - slyším jak jde - plaskají bosý nožičky po lině ![]()
Mufina píše:
Jako já doufám, že tohle byla výjimka - rostou jí špičáky + to neskutečný vedro + nevímm co ještě. Jinak chodí spát okolo té 21, teď někdy i dřív, když spává jen 1× přes den. Přes den spí obvykle od 11 do 13, ale zrovna včera spala jen do 12Mlíko jsem zkoušla, ale nepomohlo. Zato teď chrněla od 8 do teď - slyším jak jde - plaskají bosý nožičky po lině
to vedro je fakt masakr
, od 8 do ted? dobrej luxus!:D
Dobrý den, máte prosim někdo zkušenost se školkou/centrem s celoden. hlídání děti ve Vršovicích? díky moc!