Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no jestli se synem chodíte na nějaký hřiště v okolí tak proč ne ![]()
chodime, u nas kousek je oploceny s piskovistem, houpajdama, skluzavkou stromama a travickou a dokonce bez psich vykalu! a pak vyrazit na toceny
Na Kubani je taky neco oplocenyho nedaleko mlekomatu, ne?:D
no je, ale sundaly z něj všechny houpačky a klouzačky a je tam jen pískoviště. Nějak nejsou vyřešený majetkový spory, patří to myslim Coloredo Mansfeldům, a praha 10 tam nechce dávat nový, dokud se nedohodnou. NIcméně je takový menší hezký hřiště v jdenom vnitrobloku za kubání. Na čecháku jsou takový ty dvě hřiště nad kostelem?
jj nad kostelem a jeste jedno na Louzi, prave to oploceny takovy rodinny …
http://www.s-ctyrlistek.cz/fotogalerie.php
klidne hodilo, akorat jak nam rostou zuby tak spani neni vubec pravidelny, takze u nas optimalne tak 15-16 hodinu nebo po ranu 9-13
Ahoj holky, my bydlíme taky ve Vršovicích - u Koh-i-nooru a chodíme buď na hřiště v Přípotoční ulici -to je takový větší, nebo jsme byly i párkrát na Čechově nám. tak bychom se třeba přidaly, jestli neva. S Monjie už se známe z dubna 2010
Málinka teda většinou od 14 spí, tak do 15, někdy i do 16, ale tak bychom dorazily později ![]()
no moment:D my taky chodime na to hriste v Pripotocni ulici:D tak treba uz jsme se tam potkaly
ja jsem se svejma 200kilama neprehlidnutelna:D vsimla jsem si asi dvou mamin co maj podobne stejne stary ditko ale vsichni uz chodaky:D
přidejte přidejte. koukám na podpis, já si taky chodím pro děti k doktorům (občas úspěšně). budem se těšit ![]()
Mufi my se dneska jeste chystame, taky jeste spime, nejdete taky nahodou?:D