Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale nejste, od kamarádky dcerka se začala stavět ve 14 měsících a chodit samo až později a je úplně normální ![]()
tak mi se stavime, doma obchazime nabytek venku kdyz ji postavim treba k nejake te drevene multifunkcni stene nebo domecku tak si taky obejde, ale zatim nechodi:)
tak kdy se Vam to tento tyden hodi?? ve stredu nemuzem, v patek odjizdime
Tak ve čtvrtek ještě nevím, jestli budem moct, měla jsem jít na pivko s kolegama z práce, ale ještě to není potvrzený ![]()
mufi:D to je jedno, tak se nejak domluvime operativne, my jdeme ve st s babama na kocarkovani a dopol jeste mame sicha s babama z nyxu, patek odjizdime jinak je mi sumak
btw. kdyz jste od nas mate tu detskeho zubare? a nechodite taky ke Kudynovi?:D
Ke Kudynovi nechodímě, chodíme k Férové. K zubaři jsme objednané na 3.6. do zubního domu Prahy 10 - je to ve Strašnicích ![]()
Mufina píše:
Ke Kudynovi nechodímě, chodíme k Férové. K zubaři jsme objednané na 3.6. do zubního domu Prahy 10 - je to ve Strašnicích
tam jeste berou? se nekdo ma, xci taky k Pekarkovi:D
Nás vzali bez řečí k jakési paní dr. jejíž jméno si ovšem nepamatuju, ale začínalo na „G“ ![]()
uz jsme taky objednani k dr. se zacatecnim pismenem na G
diky moc za tip!
no my taky chodíme k doktorce na G
ai k jiný neberou, jinak 3 návštěvy = 3 rúzný doktroky, předchozí odešly na mateřskou, tak doufám, že tahle chvilku zůstane ![]()
ne, my chodíme na žižkov, bydleli jsme tama dr jsme si nechali