Procházky - Ostrava Výškovice, Zábřeh

30
28.6.10 07:26

procházky Ostrava Výškovice, Zábřeh

Ahoj, přistěhovala jsem se do Ostravy, je mi 27.let, mám roční holčičku a hledám kamarádku na procházky do Poodří a Bělského lesa či na výlety, koupání.. Nejsem kavárenský typ.., i když si kafíčko občas taky ráda dám:)
Těším se:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3105
28.6.10 07:52

Ahoj, jsem sice „až“ z Radvanic (bydlím pod Novou hutí, brr…) ale do Běláku a na poodří chodím moc ráda. Kde taky v Ostravě jinam jít :-). Na výlety nemám s kým :-) Muž slyší slovo výlet, nebo hory a dělá se mu vyrážka. Mám tříměsíční dcerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
28.6.10 07:53

A je mi 26 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.6.10 08:04

Ahoj, ráda se seznámím. Jestli by Ti nevadilo dojíždět… Máš to celkem z ruky.. Moc lidí tu neznám, budu ráda za pohodovou duši v aktivním těle:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
28.6.10 08:10

U běláku mám tchýni :-), jsem tam tak 3× týdně. Já mám totiž tchýni skvělou, hotová výhra v loterii. Na procházky chodím pomalu od rána do večera a jezdím často na hory. Jednak se mi venku a v přírodě líbí a pak mám „lehce“ ubrečené dítko. Venku je totiž zlatá a na horách dokonce i přes den spí :mrgreen: . Napíšu ti soukromou zprávou tel. číslo a mejlovku.
Těším se :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.6.10 08:20

těším se, pak se domluvíme přes mail.. :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
28.6.10 08:35

jo a přidej se k nám do diskuze: https://www.emimino.cz/…ankovani/72/#…
plánujeme teď srazík. Vyrazíme nejspíš na Landek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.6.10 09:59

Ahoj zuz1, ráda zajdu. Napiš mi na ICQ:477192173 nebo mi napiš svůj mail do osobních zpráv, nechci ho tu uvádět.. Nemůžu psát osobní zprávy, jsem tu nová a systém to nějak blokuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.9.10 08:12

procházky

Ahoj, bydlím od ledna ve Výškovicích a hledám kamarádku na mateřské dovolené, která by se mnou chodila do Bělského lesa apod. Jsem doma s téměř dvouroční holčičkou a mám moc ráda procházky a výlety vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
7.12.10 09:32

Ahojky,
jsem z Ostravy - Hrabůvky a jak to zde tak pročítám, je spousta mamin, co by se ráda seznámila. Dyť kámošek není nikdy dost, že :-) Je tady někdo také z Hrabůvky či Zábřehu? Zajít občas na kafíčko, pokecat o radostech i starostech :-)
 T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
26.12.10 11:16
Tatuanka píše:
Ahojky,
jsem z Ostravy - Hrabůvky a jak to zde tak pročítám, je spousta mamin, co by se ráda seznámila. Dyť kámošek není nikdy dost, že :-) Je tady někdo také z Hrabůvky či Zábřehu? Zajít občas na kafíčko, pokecat o radostech i starostech :-)
T.

Ahojky,taky jsem z hrabuvky,tak muzem nekdy vyrazit na prochazku,bydlim u kostela .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.1.11 21:55

Hledáme

Ahoj maminky, jsem tu nováček, ale koukám, že Vás tu je taky hodně a hledáte nějaké maminky na pokec, procházky, apod. Patřím mezi Vás, jelikož taky jsme neustále doma a už nás to nebaví. Jmenuju se Monika, je mi 24 let a mám dceru Nikolku, která bude mít 10 měsíců. Jsme z Ostravy Výškovic a jelikož jsme se tu před necelýma 2 roky přestěhovali, moc lidí tu neznáme. Proto hledáme nějakou maminku na procházky, pokec, apod. Najdeme? Jestli jo, ozvi se prosím a můžeme něco s dětičkama podniknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.2.11 10:40
Památka píše:
Ahoj, bydlím od ledna ve Výškovicích a hledám kamarádku na mateřské dovolené, která by se mnou chodila do Bělského lesa apod. Jsem doma s téměř dvouroční holčičkou a mám moc ráda procházky a výlety vůbec.

Ahoj Památko,
taky jsem z Výškovic, tak co se domluvit a někdy vyrazit s dětičkama ven? Mám skoro 11ti měsíční holčičku Nikolku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
19.9.11 16:46
Památka píše:
Ahoj, bydlím od ledna ve Výškovicích a hledám kamarádku na mateřské dovolené, která by se mnou chodila do Bělského lesa apod. Jsem doma s téměř dvouroční holčičkou a mám moc ráda procházky a výlety vůbec.
miki.h píše:
Ahoj maminky, jsem tu nováček, ale koukám, že Vás tu je taky hodně a hledáte nějaké maminky na pokec, procházky, apod. Patřím mezi Vás, jelikož taky jsme neustále doma a už nás to nebaví. Jmenuju se Monika, je mi 24 let a mám dceru Nikolku, která bude mít 10 měsíců. Jsme z Ostravy Výškovic a jelikož jsme se tu před necelýma 2 roky přestěhovali, moc lidí tu neznáme. Proto hledáme nějakou maminku na procházky, pokec, apod. Najdeme? Jestli jo, ozvi se prosím a můžeme něco s dětičkama podniknout.

Ahoj, jsem taky z Výškovic a taky ráda chodím na procházky do Bělského lesa a hledám nějaké aktivity, které nám ukrátí čas. Dcerka bude mít teď v listopadu 2 roky. Za společnost budeme rády :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
15.6.13 18:58

Je tady někdo z Výškovické??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie