Operace slepého střeva a posilovna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.11.22 16:54

Operace slepého střeva a posilovna

Dobrý jsem přes 2 měsíc po operaci slepého střeva. Mám jet do Františkových lázní kvůli sterilizaci
Chci chodit do posilky. co si o tom myslíte kdybych začala chodit a zvědavá bych male váhy. Byla jsem tam v sobotu zvedlala jsem 15 kg. Myslíte že to může nějak ovlivnit tu plodnost? Doktor říkal že můžu chodit ale nezvedat těžké věci. Co jsou těžký věci?
Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30369
8.11.22 16:57
@Anonymní píše:
Dobrý jsem přes 2 měsíc po operaci slepého střeva. Mám jet do Františkových lázní kvůli sterilizaci
Chci chodit do posilky. co si o tom myslíte kdybych začala chodit a zvědavá bych male váhy. Byla jsem tam v sobotu zvedlala jsem 15 kg. Myslíte že to může nějak ovlivnit tu plodnost? Doktor říkal že můžu chodit ale nezvedat těžké věci. Co jsou těžký věci?
Děkuji moc

Jako ty se v těch lázních necháš sterilizovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.22 17:03

@hanka.br. ne jako operace v malé pánvi mi hrozí neplodnost

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.22 17:14

No na operaci jsem byla též slepé střevo mě prorizli a vsexhno vyteklo do břicha měla jseem zánět snad všeho :roll: do tedka mam rozleptanej levej vaječník ale musím říct tě mě říkali že buudu neplodna a mam dceru a momentálně těhotná ufff :lol: aale s těma zvedání věci od 10kg bych ještě 2 měsíce počkala těžké veci se berou od 5 kg víš. Dr asi myslel spíš že tam budete dělat drepy nebo kliky beh

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.22 17:22

No já dělám drepy s těmi 15 kg ne že bych je zvedala ze zeme

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.22 18:08

Tak to si velice zatěžujete břišní svaly

• Citovat
  • Upravit